Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורשה הייבריד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מגזין אוטוקאר מדווח במהדורה מה-16 לנובמבר כי פורשה בודקת אפשרות של שימוש במערכת ההייבריד של טויוטה ללקסוס RX400h הקרבה ובאה.

הלקסוס תושק בבריטניה בחודש יוני.

חבילת ההייבריד החדשנית(שאוטוקאר מאוד מתלהבים ממנה) משלבת מנוע V6 3.3 ליטר עם מנוע חשמלי ומספקת 270 כ"ס ומעל ל12 ק"מ לליטר.

חשוב לציין כי הפורשה קאיין תהיה כבדה במאות קילוגרמים מהלקסוס, ובמספר לא מועט של קילוגרמים מהקאיין הנוכחית עקב המערכת הכבדה.

אני אחתום במשפטו של כותב אוטוקאר, הווארד וולקר:

"That rumble you're feeling is Ferrari Porsche turning in his grave"

לירן.

Howard Walker, Autocar: That rumble you're feeling is Ferry Porsche turning in his grave

פורסם

אני אחתום במשפטו של כותב אוטוקאר, הווארד וולקר:

"That rumble you're feeling is Ferrari Porsche turning in his grave"

מי זה פרארי פורשה?

Aoccdrnig to a rscheearch at an Elingsh uinervtisy, it deosn't mttaer in waht oredr the ltteers in a wrod are, the olny iprmoetnt tihng is taht the frist and lsat ltteer is at the rghit pclae. The rset can be a toatl mses and you can sitll raed it out

פורסם
מי זה פרארי פורשה?

המממ, פליטה פרוידיאנית.

אני כל הזמן חושב על הפרארי הזאת...:?

Howard Walker, Autocar: That rumble you're feeling is Ferry Porsche turning in his grave

פורסם
המממ, פליטה פרוידיאנית.

אני כל הזמן חושב על הפרארי הזאת...:?

אני מאמין שהתכוונו לפרדיננד פורשה.. למה רשמו פרארי? :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
אני מאמין שהתכוונו לפרדיננד פורשה.. למה רשמו פרארי? :roll:

לא רשמו...אני הוא בעל הטעות :-)

פורסם
לא רשמו...אני הוא בעל הטעות :-)

רשמת שזה משפט של כתב "אוטוקאר" :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...