Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לנער

User323
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4309 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי פות"ש יציין על איזה רכבים הוא שם עין ומשם נעזור לו?

כי פולו רכב מחריד באבזור וגם ב'פוזה' אבל יש לו שם טוב לכן הוא יקר ולא זול לאחזקה, גם אם זה טיפה יותר יקר, אנחנו מדברים על נער שלא צריך לבזבז את כל הונו על הרכב.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם
אולי פות"ש יציין על איזה רכבים הוא שם עין ומשם נעזור לו?

כי פולו רכב מחריד באבזור וגם ב'פוזה' אבל יש לו שם טוב לכן הוא יקר ולא זול לאחזקה, גם אם זה טיפה יותר יקר, אנחנו מדברים על נער שלא צריך לבזבז את כל הונו על הרכב.

בגדול אני מחפש רכב שיעשה בסביבות ה60 ק"מ ביום שמתוכם חלק עליות די קשות(גר במיקום גבוהה) שיהיה כמה שיותר חסכוני (בכל זאת אני רוצה לממן בעצמי את כל ההוצאות על הרכב בלי עזרה מההורים) שיהיה אמין ובתמורה הגבוהה ביותר יחסית לכסף שאני אשקיע(גם אם זה לא המון). מודה שגם מראה של הרכב יחסית חשוב לי ! תודה רבה על הסבלנות והיחס

פורסם

user323 - שתי שאלות לי אליך:

1. האם אתה צריך רכב או רוצה רכב? כלומר - האם תסתדר בלעדיו, או בעברית פשוטה - איך הסתדרת עד עכשיו?

2. האם יש לרשותך 2000 ש"ח בכל חודש כדי לתחזק את הצעצוע?

שתה כוס מים, חשוב על השאלות, שתה עוד כוס, חשוב שוב, ואז ענה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

412]user323 - שתי שאלות לי אליך:

1. האם אתה צריך רכב או רוצה רכב? כלומר - האם תסתדר בלעדיו, או בעברית פשוטה - איך הסתדרת עד עכשיו?

2. האם יש לרשותך 2000 ש"ח בכל חודש כדי לתחזק את הצעצוע?

שתה כוס מים, חשוב על השאלות, שתה עוד כוס, חשוב שוב, ואז ענה.

לא יודע אם הצלחת להבין אבל אני גר במיקום די בעייתי שמגביל אותי בחיי היום היום (אין איך לחזור אחרי השעה 10 בדרך נורמלית שלא כוללת טרמפים) אין איך לחזור מבילויים וכו' אז כן אני חושב שאני צריך.

אני לא חושב שאגיע ל2000 ש"ח בתיחזוק שלו אבל אוכל להסתדר בעצמי גם אם זה סכום כזה. (למרות הגיל שלי אני עובד כמעט כל יום).

פורסם

אתה כן תגיע.

אגרת רישוי שנתית, תחזוקה, בלאי של הרכב, יישור קו, תקלות בלתי צפויות, ביטוח יקר מאוד לנהגים חדשים וצעירים, תוספות שתרצה להוסיף לרכב, דלק.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לפחות החלק הראשון מצדיק את ההשקעה, אלא אם יש לך תמיכה מתאימה על ידי המשפחה (כלומר רכב של הורים לרשותך, או לפחות סיוע בהובלה בעת הצורך.

התחשיב שלי לגבי עלויות אחזקה פשוט למדי: רישוי 100 ש"ח לחודש, ביטוח 500 ש"ח לחדוש (חובה + צד ג'. אם מדובר במקיף כבר יהיה מדובר בסדר גודל של 700-800 ש"ח לחודש). ירידת ערך רכב - 200 ש"ח לחודש. דלק - בצניעות - 800 ש"ח לחודש (אתה מדבר על 60 ק"מ ביום, שהם לפחות 1200 וסביר שיותר קרוב ל-1500 ק"מ בחדש, כלומר לפחות 100-150 ליטר דלק). תיקונים - ברכב כה ישן לפחות 200-300 ש"ח בחודש (חשוב רק על מצבר + סט צמיגים + החלפת שמן - זה לבד עניין של 2000 ש"ח, או כ-180 ש"ח לחודש, וזה לפני טיפולים שוטפים ותקלות לא צפויות אשר צפויים ברכב בגיל שתרכוש). בתחשיב צנוע זה אתה מגיע ל-1800 ש"ח לחודש, וזה לפני שקנית שמפו לרכב או החלפת נורה שרופה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אופטרע.

היה לאשתי רכב כזה כרכב חלופי לשבועיים, היה פשוט זוועתי - אבל מדובר ברכב בודד, שכנראה סבל מחיים קשים קודם שהגיע לידנו, כך שאני מתקשה לשפוט. מצד שני - חשוב "דייהו", עם סמל אחר בחזית.

פורסם

חשבת לכיוון של קטנוע?

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם
חשבת לכיוון של קטנוע?

זה היה התיכנון מגיל 13 , אופנועים תמיד היו מועדפים עליי אבל ההורים נגד ברמה של להעיף אותי מהבית אם אני אביא אחד.

• תוכן חדש...