Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לרכב עד 50K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4295 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סוזוקי סוויפט- אחלה רכב מכל הבחינות למעט תא המטען (אין מקום לעגלת תינוק).

הונדה אינסייט- מחירון של אחת שנת 2010 הוא כ- 70K. אני מניח שמחיר אחת מליסינג יעמוד לכל היותר על סביב ה-60K שזה כ-10K מעל התקציב שלי.

פורסם

הונדה אינסייט יש מ2009, אבל עבור כמות הנסועה המדוברת היא דורשת יותר מידי פשרות ביחס ליתרונות שיש בידה להציע.

אין לי ניסיון אישי עם הI20 לאורך זמן, אבל נראה לי שתוציא ממנה יותר מ1:11 בתנאי הנהיגה שלך, הייתי יותר מהמר על איזור 1:13 (כמובן שלאופי הנהיגה יש משקל כבד מאוד), וזה בערך גם מה שיש לצפות מהפיאסטה והיא נוחה ונעימה יותר לנסיעה.

אם אין צורך ברכב משפחתי אז הייתי נשאר בתחום הסופר מיני, ומחפש I20/פיאסטה/סוויפט וכדומה.

פורסם

מתעלם פותח השרשור מהאופציה הרובוטית, וחבל. כאשר הנסועה שלך אינה עירונית בעיקרה, היא מספקת תמורה טובה מאוד. באיזורים הרריים היא מצליחה לתת צריכת דלק של רכב ידני, וזאת מניסיון.

בכל אופן, שנה טובה ובהצלחה בבחירה!

פורסם (נערך)

פריג'י אני מניח שאתה מתכוון לטויוטה קורולה רובוטית.

הסיבה שפסלתי את הרכב הוא ריבוי חוות דעת של בעלי הרובוטית שמתארים גיר שיוצא מסנכרון לעיתצים קרובות ומצריך כיול במוסך אחת לכמה חודשים.

אם אתה מתכוון לפונטו רובוטית- בגדול הכיוון שלי הוא יונדאי/ קיה/ פורד מטעמי אמינות.

אין לי מספיק ניסיון עם פיאט כדי לומר דבר וחצי דבר על האמינות שלה.

עריכה אחרונה על ידי itziks
  • תוכן חדש...