Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לרכב עד 50K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4296 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

טוב אז אחרי שביטלתי הזמנה של i10 חדשה בשל שינוי סדרי עדיפויות (אנחנו עוברים דירה בקרוב) אני מחפש רכב אוטומטי עד 50K.

המאפיינים של הרכב שאני מחפש הם:

1. אמינות

2. בטיחות

3. צריכת דלק

4. ביצועים סבירים לפחות בנסיעה בינעירונית.

הנסועה השנתית שלי צפויה להיות כ-18K כאשר בשנתיים הקרובות אסע ברכב בעיקר לבדי.

הרכב ישמש אותי בעיקר לנסיעות מפתח תקווה למודיעין כל יום.

עד לא מזמן חיפשתי קיה ריו 2010-2011 אבל הבנתי שיש לה רק 2 כריות אוויר אז ירדתי מזה.

גם יונדאי אקסנט 2007-2010 באות בחשבון אבל קשה מאוד למצוא את הרכב יד פרטית עם ק"מ סביר.

אשמח לקבל הצעות לרכבים.

תודה

עריכה אחרונה על ידי itziks
פורסם

לא ציינת אם אוטומט או ידני.

אם בטיחות וצריכת דלק חשובה לך אז קיה ריו או אקסנט לא רלוונטיות לך, הריו קיבלה 4/5 כוכבים במבחני הריסוק, והאקסנט לא נבחנה בכלל. אגב יש דגמים של הריו עם 6 כריות אוויר. שתיהן לא ממש חסכוניות.

אם אתה רוצה משהו חסכוני ובטיחותי ואפילו מודרני, תוכל לקבל סופר מיני ידנית בת שנתיים - 3 שנים, ייתכן אפילו במסגרת האחריות, פרטית.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

גם יונדאי אקסנט 2007-2010 באות בחשבון אבל קשה מאוד למצוא את הרכב יד פרטית עם ק"מ סביר.

ברור שקשה למצוא. האקסנט זה רכב שיועד לציי רכב ונמכר בעיקר להם.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אקו מיקרה או ספלאש. אם כי גם אלו זכו ל4/5 כוכבים במבחני הריסוק.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

אכן, אבל לא חסכוני.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

טוב אז חזרתי..

ירדתי מהאקסנט והריו, חשבתי על קיה פורטה 2010 יד 1 מליסינג או יונדאי i20 יד 1 מליסינג.

מה דעתכם?

פורסם

מה צריכת הדלק שאתה מצפה לקבל? גם הפורטה וגם ה-i20 יתנו לך משהו כמו 11 קילומטרים לליטר בממוצע. זה מספיק חסכוני בשבילך?

פורסם

1:11 זו סוג של פשרה מבחינתי. ברור שהייתי מעדיף רכב עם צריכת דלק טובה יותר אבל לא על חשבון נוחות, אמינות או מרווח.

פורסם

ג׳אז היברידית לא בתקציב שלו לדעתי. הרכב הזה משווק בארץ מ-2010 או 2011 והוא יקר יחסית לשנתון שלו.

אבל עם דחיקה קלה הונדה אינסייט כן תוכל להיכנס ועדיין תיתן לך 15-16 קילומטרים לליטר.

פורסם

טוב אז אחרי סיבוב בליס 4 יו קיבלתי את הרושם שמציאה לא תצא משם.

רוב רכבי הליסינג שלהם עושים בממוצע 30K לשנה, כולם עוברים תיקוני פחחות משמעותיים וחלקים שהוחלפו על ימין ועל שמאל ובלא מעט מהם יש פגיעות שלדה.

החלטתי לחזור ולהתמקד ברכב מבעלות פרטית מה שכמובן מגביל אותי עוד יותר מבחינת דגמים (יונדאי i20 וקאיה פורטה כבר לא באות בחשבון בשל מחירן הגבוה).

אחרי שהייתה בבעלותי סוזוקי אלטו 2010 אני מחפש רכב שהוא יותר רכב (מנוע חזק, תחושת מאסיביות על הכביש וכו'..).

אקו מיקרה וספלאש הם רכבים קטנים מדי בשבילי.

הרכב שאני כרגע שם עליו עין הוא פורד פיאסטה אוטומטית 2009- קשה מאוד למצוא מיד פרטית.

אשמח להצעות לרכבים נוספים.

פורסם

אני חוזר על ההמלצה שלי להונדה אינסייט. אפשר למצוא כאלו מליסינג במצב טוב ועם קילומטראז' שפוי במחיר שגבוה במעט מהמחיר שציינת. אם אתה מתקשה למצוא, שלח לי ה"פ עם שם וטלפון ואחבר אותך לכמה כאלו.

חוץ מזה - אם הייתה לך אלטו ואתה מחפש "קצת יותר רכב" אז השדרוג הטבעי שלך הוא לסוזוקי סוויפט. מנוע חזק יותר (1.5 ליטר זריז למדי), תחושה טובה יותר על הכביש וכל שאר הדברים שאפשר להגיד בדרך כלל על סוזוקי (אמינות, עלויות אחזקה וכו').

• תוכן חדש...