Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מאזדה 3 2014 ומיכוון שאני רוצה להתקין למערכת המקורית TV TUNER ומסך אחורי הבאתי פותח מסך למערכת המולטימדיה המקורית.

הרכבת הפותח המסך לא אמורה להיות בעייתית בכלל, חיבור פלאג לפלאג ואולי חיבור 2 חוטים אחד ל-ACC ואחד למצלמה אחורית.

הבעיה שאף אחד לא רוצה להתעסק עם זה. יש לי את הפותח מסך, יש לי את הTV TUNER. בבקשה אל תפנו אותי לקוברה כי הם לא מעוניינים בכלל.

הייתי בלא מעט מקומות שגם לא היו מעוניינים.

אשמח אם מישהו מאוזר המרכז מוכן לעשות את זה. הנייד שלי: 054-6821234. או שאתם מכירים המלצה לאיזה מתקין שאוכל לגשת אליו.

פורסם

050-727-7958-ישראל

Hu: pioneer prs80 Comp: Hertz Hsk165XL Amp:phoenix gold xsenon200X2

amp:massive audio bx4 Mono:DC audio 3.5: Sub: DC audio 15xl

CAR: mazda 2 demio pure black

• ספונסר פורום
פורסם
יש לי מאזדה 3 2014 ומיכוון שאני רוצה להתקין למערכת המקורית TV TUNER ומסך אחורי הבאתי פותח מסך למערכת המולטימדיה המקורית.

הרכבת הפותח המסך לא אמורה להיות בעייתית בכלל, חיבור פלאג לפלאג ואולי חיבור 2 חוטים אחד ל-ACC ואחד למצלמה אחורית.

הבעיה שאף אחד לא רוצה להתעסק עם זה. יש לי את הפותח מסך, יש לי את הTV TUNER. בבקשה אל תפנו אותי לקוברה כי הם לא מעוניינים בכלל.

הייתי בלא מעט מקומות שגם לא היו מעוניינים.

אשמח אם מישהו מאוזר המרכז מוכן לעשות את זה. הנייד שלי: 054-6821234. או שאתם מכירים המלצה לאיזה מתקין שאוכל לגשת אליו.

שלום,

קוברה לא יתקינו לך את הפותח שלך, וזה ברור,

הם מייצרים לבד מתאמים כאלה, ואין להם שום אינטרס להתקין משהוא שלא נקנה אצלהם.

מדובר במתאם RGB אוניברסאלי שכנראה מגיע עם הכנות למזדה 3. (וכוונה לחיבורים)

אם תצתרך תיצור איתי קשר בה"פ, ואפנה אותך לאחד המתקינים שמבצע התקנות מסוג זה על בסיס יום יומי.

בהצלחה,

סמיון.

משווק רשמי בישראל של המותגים:

Brax, Helix, Match

STP - Standartplast

Audio System Germany

נציג רשמי של קהילת EMMA בישראל.

חנות און-ליין: www.CarAudio.co.il

פורסם
שלום,

קוברה לא יתקינו לך את הפותח שלך, וזה ברור,

הם מייצרים לבד מתאמים כאלה, ואין להם שום אינטרס להתקין משהוא שלא נקנה אצלהם.

מדובר במתאם RGB אוניברסאלי שכנראה מגיע עם הכנות למזדה 3. (וכוונה לחיבורים)

אם תצתרך תיצור איתי קשר בה"פ, ואפנה אותך לאחד המתקינים שמבצע התקנות מסוג זה על בסיס יום יומי.

בהצלחה,

סמיון.

שלחתי לך הודעה בפרטי, אודה על הפנייה למתקין.

לגבי קוברה - כשניגשתי אליהם זה היה אמצע היום וכל העמדות היו פנויות, לא היה אפילו מכונית אחת עסוקה או שהעובדים היו עסוקים. עובד אחד קרא עיתון והעובד השני הסתובב. כשניגשתי לבדוק אפשרות של התקנה העובד סירב וטען שהם לא מתקינים בטענה שזה עלול לשרוף את המערכת.

אתם חושבים שרק קוברה סירבו להתקין - ממש לא. הייתי באולי 7-8 מקומות, אף אחד לא הסכים, ולא רק שלא הסכימו, זילזלו ולא הבינו בכלל מה אני רוצה מהם למרות שהמתאם היה באוטו והראיתי לכולם.

• ספונסר פורום
פורסם

זה בסדר,

בהתקנת פתיחות מסכים אם זה RGB אוניברסאלי או LVDS מיוחד, לX6 חדישה או רכב סטנדרטי יש צורך בידע ובמיוחד ניסיון רב,

וכן, לא בכל חנות מערכות יש אחד כזה.

ובקשר ל"לשרוף את המערכת" אני יכול להרגיע אותך, במתאם RGB זה לא יקרה.

Brax, Helix, Match

STP - Standartplast

Audio System Germany

פורסם (נערך)
זה בסדר,

בהתקנת פתיחות מסכים אם זה RGB אוניברסאלי או LVDS מיוחד, לX6 חדישה או רכב סטנדרטי יש צורך בידע ובמיוחד ניסיון רב,

וכן, לא בכל חנות מערכות יש אחד כזה.

ובקשר ל"לשרוף את המערכת" אני יכול להרגיע אותך, במתאם RGB זה לא יקרה.

אם אני לא טועה, המתאם שיש ברשותי הוא LVDS. עפ"י מה שראיתי, הכבל של המסך המקורי נכנס למתאם והכבל של המתאם נכנס בחזרה למסך. הכבל של ה-CD נכנס למתאם והכבל של המתאם בחזרה ל-CD. יש עוד 2 כבלים לחבר אחד ל-ACC ואחד למצלמה האחורית.

יש עוד כפתור שצריך להדביק אותו כי הוא זה שמעביר את המתאם ממצב למצב AV1 ל-AVI2 וכו'.

כמו כן יש את הכבלים AVI IN/OUT וכו'..

עריכה אחרונה על ידי eyaltikva
  • ספונסר פורום
פורסם

מאזדה 3 מגיעה עם מסך RGB רגיל, ולא LVDS.

את הכפתור בדרך כלל שותלים במקום אחד הכפתורים המקוריים ברכב שאין בו שימוש (יותר יפה ככה).

בנוסף לכניסות AV וטריגר למצלמת R שהם חיבורים סטנדרטיים, צריכה להיות גם כניסת RGB נפרדת לחיבור תיבת ניווט חיצונית,

או כל דבר אחר שמצריך איכות מירבית של המסך.

Brax, Helix, Match

STP - Standartplast

Audio System Germany

• ספונסר פורום
פורסם (נערך)

הכיתוב על הפתיחת מסכים הסיניים מטעה כרגיל...

קופסת האלומיוים הזאת משמשת אותם להרבה סוגים של רכבים.

ובכל זאת זה RGB רגיל, והנה ההסבר...

מסכי LVDS עובדים בשיטת העברת אות דיגיטאלית, ובשביל זה צריכים להביא את האות לתוך המתאם,

שם המתאם עושה את העבודה שלו ומוציא בחזרה.

מה שקורה בRGB (וברכב שלך) זה קופסה קטנה שממתגת אות RGB אנלוגי בצורה הכי פרימיטיבית,

מחוץ למתאם!

אם תבדוק טוב, תוכל לראות שהכבל המקורי של המסך לא מגיע בכלל לפותח, כי אין צורך,

זה מתחבר איפה שהוא על הכבל של הפותח באמצע, ודרך ה"RELAY" הזה מתבצע המיתוג.

במקרה שלך אין שום עיבוד אות, כמו שאמרתי SWITCHING רגיל.

עריכה אחרונה על ידי esimpex

Brax, Helix, Match

STP - Standartplast

Audio System Germany

פורסם
eyaltikva

ראית את ההוראות שנמצאות בלינק הזה:

http://car-solutions.com/en/video-interface-with-navigation-for-mazda-3-from-2014-my.php

אגב קנית את הממיר באליאקספרס?

ההוראות שיש באתר שצירפת זה לחיבור עם GPS מובנה במתאם. אני קניתי בלי כי יש לי מקורי מהרכב.

לא קניתי מאלי אלא הזמנתי מתאילנד.

• תוכן חדש...