Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב 25-35K

phpclub
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני כבר כמה שנים מתנייד עם שרייד 2000, בתחילת השנה קניתי רכב שני שרייד 98, חיפשתי רכב זול ובגלל שאני כבר מכיר אותו אז קניתי.

עד עכשיו היו לי סדרי עדיפיות אחרים לכסף, התלהבתי מהרכב שלי (אמינות, צריכת דלק וגם נהנתי מאוד לעשות עליו פרויקט שיפוץ רציני), מדי פעם אני מתעלק על הרכב של ההורים ושל אחותי אך אני חושב שהגעתי למשבר גיל ה 30 והגיע הזמן למשהו שילהיב אותי כשאני יורד לחנייה.

לאורך הזמן חשבתי על איזה עסקת מימון כלשהיא, לשלם X סכום סביר בחודש ולהתנייד ברכב חדש/כמעט חדש, בהתחלה התלהבתי מהפיקנטו (אחותי לקחה אותה בליסינג) אבל אחרי נסיעה נמרצת עליה הגעתי למסקנה שזה פשוט לא מה שעושה לי את זה למרות שהוא דיי טוב בקטגוריה שלו.

אני לא מעוניין בעוד רכב שגרתי, פחות מעניין אותי מראה חיצוני או מערכת מולטימדיה וכו',

אני מחפש : התנהגות כביש טובה, מנוע עם כוח ובקיצור, משהו מרגש. מומלץ שתהיה בקרת שיוט וצריכת דלק שפויה בנסיעה רגילה וחלפים/טיפולים שלא יעשו לי חור בכיס.

אני מקציב כ 25-35K כרגע, אני לא הולך לקנות מחר אבל כן רוצה לדעת מה האופציות כדי שאוכל לקרוא וללמוד אותם, וכן לחפש בנחת ובסבלנות.

האם התקציב בכלל ריאלי?

כמה אני אוכל לקבל על השרייד 98 גיר רגיל 4 דלתות מנוע 1.5 ? במצב טוב כמובן.

תודה.

פורסם

אז תקבל עליה 5-8 אלף שקל.

תיכנס לך סובארו B4 שנת 2006.

תיכנס מאזדה 3 עם מנוע 2000.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

אם אתה מחפש פאן בצורה הכי טהורה שלו אתה יכול לנסות ללכת על רכב מאוד מאוד לא שגרתי בנוף הישראלי ולחפש מיאטה דור ראשון או שני אם יכנס בתקציב.

הבעיה היא שתצטרך להכניס גם את הביטוח בתקציב הזה.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

מאזדה 3 זה הרכב הכי משעמם שנסעתי עליו, אני נוסע על אחד כזה מנוע 1.6 לפעמים תקופות ארוכות, הוא סבבה ונוח לפקקים, אבל מרגש/מעניין הוא בטוח לא.

את הסובארו אני לא מכיר, איך הוא בצריכת דלק? האם הוא נותן פאן? למיטב ידיעתי הוא עוד משפחתית, לא?

לגבי המיאטה תוכל להרחיב על דגם ספציפי? איזה שנים? תוכל להרחיב על הביטוח? אני מניח שלמצוא אקסמפלר טוב ושמור לא יהיה פשוט..

מה לגבי אלפות ? ראיתי שמדברים עליהם לא מעט אבל מעבר לזה אני לא מכיר אותם..

פורסם

אומנם סובארו B4 זה אחלקה רכב, הנעה כפולה ושאר היתרונות, אומנם מזדה 3 אמינה ונפוצה ואחל'ה רכב יומיומי. אבל כיצד רכבים כאלה ילהיבו את פותח השרשור בחנייה?

לגבי מחירים של שרייד, תבדוק ביד 2 בכמה מוכרים.

אני חושב שמיאטה אפשרות טובה מאוד בתור רכב אמין וכיפי. לא יודע אם ניתן למצוא אחת שמורה בתקציב המדובר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני רוצה להיות הגיוני,

אם יש לו סכום זעום להשקיע ברכב שלא יצפה לקבל משהו מיוחד.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

למה לא?

לא הגבלתי בשנתון, ואתה גם יכול לפרט מה הוא מיוחד לדעתך וכמה זה יעלה לי.

אני שואל שוב על אלפא (ונראה כי אף אחד לא מגיב על זה, למה?), כי ראיתי ביד2 כמה כאלו בטווח המחירים שנראים מעניין.

להמליץ על מאזדה 3 שזה כמעט הדבר האחרון שהייתי קורא לו מהנה ו/או סיבה מספקת להחליף את הרכב שלי, זה לא בדיוק הגיוני.

בכל מקרה תודה.

פורסם

אני דווקא חושב לכיוון היותר מרגש ומהנה- יאריס t ספורט. יש חבר פורום שמוכר אחת שנמצאת בתקציב שלך. למעט בקרת שיוט חסרה, מדובר ברכב מהנה מאוד לנהיגה עם אחזקה לא יקרה.

• תוכן חדש...