Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4286 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אשמח מאוד לעזרה בנושא.

בסוף השבוע שעבר החל רעש מוזר מכיוון האגזוז של הרכב שלי,

משהו שאם היה מחמיר הייתי הולך לטפל בו, אך לא ייחסתי לו חשיבות מפאת חוסר זמן והמון עבודה.

יש לי טסט בחודש הבא לכן שאפתי ל"צמצום הוצאות" וחשבתי לעשות טיפול כולל לפני מועד הטסט.

אתמול בשעות הערב עצר אותי במהלך נסיעה שוטר שהזדהה כבוחן תנועה.

הוא לא עמד בצומת וחיכה לרכבים אלא נסע בסמוך אליי ועצר אותי תוך כדי עמידה ברמזור.

כשניגש אליי לא עברו 5 שניות והוא החליט כי הרכב שלי יורד מהכביש מפאת הרעש שבוקע מהאגזוז.

בנוסף טען כי יש לי בעיות בצמיגים והמגבים שלי יבשים.

אין לי טענה כלפי הבעיות אותן הציג הבוחן,

הבעיה שלי היא בקנס של 1000 השקלים שקיבלתי

והבעיה הגדולה יותר היא בזמן שנתן לי הבוחן לטפל בבעיה: המפגש בנינו נערך בשמונה בערב של יום ראשון כשהטופס שקיבלתי

ציין כי עד למחרת ב10:00 בבוקר עליי לתקן אל כל הליקויים ולהעביר את הרכב טסט חדש שכן ביטל הבוחן את רישיון הרכב הקיים.

האם נכון עשה הבוחן שלא נתן לי יותר זמן לטפל ברכב?

האם זה אומר כי כל אדם שיש לו בעיה כלשהי ברכב מוכרח וחייב לטפל בבעיה באותו רגע (ללא התחשבות בצד הכלכלי של העניין?)

האם דו"ח ה1000 שקלים הינו על פי חוק? משמע - חובה על השוטר לתת לי דו"ח על סך 1000 ש"ח בעת הורדה מהכביש?

אשמח מאוד לעזרה...

ערב טוב.

פורסם

דוחות של 1000 ש״ח בדרך כלל ניתנים לרכבים שיש להם בעיות עם בלמים / היגוי , אותו שוטר לא יכול לזמן אותך משעה שמונה בערב לשעה עשר למחרת בטופס הודעת אי שימוש מופיע במפורש 48 שעות ולאחר מכן זה כבר עובר למשרד רישוי, על צמיגים ומגבים לא מבטלים רשיון רכב, הוא נילקח ליחידה ולאחר 48 שעות כאשר אתה מתקן את הליקויים אתה מקבל את רשיון הרכב בחזרה,

פורסם

תודה על תשובתך ישראל.

האם אתה יודע כיצד עליי "לקבול" בעניין מעבר לבקשה להשפט?

האם ישנו גורם משטרתי או כל גורם אחר שאוכל לפנות אליו כדי לערער?

פורסם

קודם כל אל תשלם, תישלח בקשה להישפט תסדר את הליקויים וכמו שכתוב בטופס 48 שעות אבל לך כבר אין ברירה אתה צריך להוציא רשיון רכב חדש ממשרד הרישוי,

אם תישלח לי בהודעה את מס הנייד שלך אני ישלח לך את כל התקנה במלואה וכך תציג את זה לתביעות ביום המשפט,

• תוכן חדש...