Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בוקר טוב ושבת שלום,

ברשותי הונדה סיוויק שנת 2008 דגם ה4 דלתות,

וברצוני לשדרג את מערכת הסאונד ברכב,

ובהתאם לזאת אני רוצה להתחיל בשדרוג הרדיו דיסק והחלפת הרדיו דיסק המובנה,

התחלתי לחפש פאנל מתאם לרדיו דיסק המובנה, אך בארץ המחיר נורא יקר(700ש"ח) וחשבתי להזמינו באיביי(300 ש"ח).

אז כדי שאני לא אטעה מה צריך בשביל להחליף את הרדיו דיסק המובנה ועדיין להינות מערוצי הרדיו?

1.המתאם עצמו

2.צמה לחשמל(?)

3.צמה לרדיו(?)

האם חסר משהו ברשימה?

במידה ולא במה כרוכה ההתקנה(חוץ מהחלפת הפאנל) מבחינת הצמות החשמליות?

נ.ב

האם יהיה הבדל משמעותי באיכות החומרים של הפאנל המקורי בחלופי,או שזה משתנה מפאנל לפאנל?

תודה רבה ויום טוב

עריכה אחרונה על ידי lolshimi11
פורסם

1.כן ,ואם אני זוכר נכון הדשבורד של הרכב שלך הגיע ב 3 צבעים שונים

חפש מתאם פלסטיקה באותו הצבע.

2+3 .צמה של המכשיר זה ברור ואם אתה רוצה לבצע חיבורים של "חתוך וחבר" אתה לא צריך יותר מזה

צמה של חשמל ייעודית היא סוג של "פלאג אנד פליי" ומגיעיה עם מתאמים שמתלבשים על החיבורי חשמל הקיימים

ולא תמיד ניתן להשיג אותם לכול רכב.

פורסם

אתה אומר בעצם שהצמה שהרדיו דיסק שאני אקנה תתחבר לרכב ללא צרוך במתאמים נוספים?

ומה בנוגע לאיכות החומרים של הפאנל,יהיה הבדל משמעותי בין הפאנל המקורי לחלופי?

או שזה אינדיבידואלי בין מוצר למוצר

פורסם

מניסיון הפלסטיק של המתאם מרגיש זול יותר ושברירי יותר.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תוכן חדש...