Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4316 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
צחוק הגורל- המכונה החדשה שהחליפה לפני שנתיים(עריכה: מתברר שלפני 4 שנים) את הAEG בת ה13 התפגרה אתמול לאחר שימוש בתוכנית של 95 מעלות, באמצע העבודה נכבתה וכעת אין שום תגובה ושום דבר לא נידלק!.

פעם קודמת אני זוכר שהתוכנית הזו המיסה את השקע בקיר ומאז הוחלפה בשקע יוקרתי מעוצב, כעת אין סימנים להמסה אבל המכונה ניראת מתה :-(.

עכשיו מעניין מה האחריות של 1+7 של באוכנט WAK 6662 שווה, מה אתם חושבים שנישרף והאם זה יהיה כלול באחריות החלקית והאם ביכלל שווה לנסות לממש אחריות או יאללה למכונה הבאה?

חבר אותה עם כבל מאריך לשקע אחר, כדי להיות בטוח שהבעיה באמת במכונה. בנוסף תבדוק את התקע שלה שהוא תקין.

מכיר זוג שחשב שהלכה לו המכונה, הזמינו חדשה. המובילים באו, שמו את החדשה ועוד עשו להם טובה, ופינו את הישנה לפח.

הזוג הנחמד חיכה לטכנאי שהגיע אחרי יומיים, כדי לחבר את המכונה. הבחור בא, מחבר הכל, והמכונה לא עובדת. אחרי בדיקה

קצרה הוא הבין שהבעיה בשקע. החוט פשוט ברח מהחיבור... שתי דקות עם טסטר והכל עובד, רק מה, הם קנו מכונה חדשה

ללא שום סיבה :-)

עריכה אחרונה על ידי Oshri
  • תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חחח איזה באסה, כמובן שבדקתי את השקע והוא תקין הקומקום חשמלי עובד ללא בעיה, לגבי האחריות בדקנו ועדיף לוותר, יש רק את חשבונית הקניה ולא מוצאים את חוברת האחריות(היה ביכלל?) מכאן אין אחריות והביקור יעלה יותר ממכונה חדשה :-).

ליתר ביטחון אפתח לבדיקה- אולי גוף החימום עשה את הבעיות עקב אבנית ולכן צריכת זרם גבוהה בתוכנית 95 מעלות. (מה שקורה לקומקומים חשמליים שמיתפגרים).

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

אינני זוכר מהיכן אתה בארץ, אם אתה מאיזור חיפה אשמח לכוון אותך למקום עם מחירים סבירים לגופי חימום ולהזמין אותך לכוס קפה, ולא בהכרח בסדר הזה :-D

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

קודם כל תודה על ההצעה :-), אני מהמרכז.

אני אנסה להיסתכל אם אני רואה משהו חשוד או שרוף ואעלה לכאן תמונות :-).

יש לי קצת נסיון ורקע טכני ומקסימום אפשר ליקפוץ ליקנות משהו חדש אבל עם אחריות מלאה ונורמאלית :-).

בנוגע לדיון לגבי טכנאי של בוש- אכן גם לקרובי משפחה הם הציעו השבוע את המייצב מתח המפורסם( הוא התעקש שזה לא המגן ברקים) לפני התקנת תנור :roflmao:.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

גיק, אין לך טעם להחליף גוף חימום. תקלה בו היתה גורמת למכונה לעבוד מבלי לחמם או לחילופין להקפיץ מפסק פחת/מא"ז. באיזו מכונה מדובר והאם הבקרה אלקטרונית?

אם אתה צריך המלצה לטכנאי אמין באיזור המרכז פנה אליי בה"פ. לא כדאי להחליף מכונה בלי שיש לך מושג על מהות התקלה ועלותה - יכול להיות משהו קטן.

:turn-l:
פורסם

המכונה של באוכנט 6662 WAK אלקטרונית עם חיישנים וכל החגיגה, מה שמוזר הוא שיש לו נורות לחוווי תקלות שונות אבל מאז הכביסה ב95 מעלות הוא פשוט התפגר ללא שום סימן חיים-כאילו ביכלל לא מחובר לחשמל, מחר אתחיל בבדיקות הכבל חשמל שלו ומבט פנימה עם יש סימנים להמסת רכיבים או נזק ניראה לעין, תודה על ההצעות- אחרי שניבדוק מחר אהיה חכם יותר :-).

פורסם

תודה :-), ליד אילו חלקים צריכים ליהיות קבלים? לא מצאתי ביכלל בשאר האיזורים חוץ מאיזור הכרטיס האלקטרוני שאותו לא יכול ליפתוח כעת עקב בוקסה שחסרה, מה שמצחיק הוא שהמכונה במשבר זהות קשה- מקדימה זה באוכנט ומאחור יש מדבקה של ווירפול איטליה - למישהו יש מושג מדוע?

פורסם
לגבי האחריות בדקנו ועדיף לוותר, יש רק את חשבונית הקניה ולא מוצאים את חוברת האחריות(היה ביכלל?) מכאן אין אחריות והביקור יעלה יותר ממכונה חדשה :-).

זה מה שאמרו לכם בשירות הלקוחות???

לא הספיק להם חשבונית?

אני הייתי מנסה להיות יותר נודניק ולשבת להם על הראש שיספקו שירות במסגרת האחריות.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
המכונה במשבר זהות קשה- מקדימה זה באוכנט ומאחור יש מדבקה של ווירפול איטליה - למישהו יש מושג מדוע?

אאל"ט באוקנכט (איך כותבים?) הוא מותג מדבקה, וירפול הוא היצרן.

:turn-l:
פורסם (נערך)

המכונה פורקה, לאחר חיפוש קצר ברשת נימצאה תקלה דומה ומראה החלקים הפגומים זהה(מדובר באותו הלוח L1373 , למי שמעוניין זה הדיון:

http://forums.futura-sciences.com/depannage/633208-l-l-laden-fl1466-origine-panne-carte-electronique-whirlpool-l1373-resolu.html

לפי מה שהבנתי החלקים הדרושים:

http://forums.futura-sciences.com/depannage/633208-l-l-laden-fl1466-origine-panne-carte-electronique-whirlpool-l1373-resolu.html#post4778589

לדעתכם החלקים האלה יהיו בשדרות הרציון?

20140123_220622.jpg

ככה זה ניראה גם אצלי- יש לו חצ'קונים צהובים:

20140119_113407.jpg

20140119_113407.jpg

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

פורסם

סליחה שאני משגע אתכם- האם בבקשה תוכלו להגיד לי כיצד לכנות את החלקים הנ"ל בשפה ה"מקצועית" בטלפון שאני מתקשר לחנות? (שיבינו אותי ולא אשגע אותם).

האחד זה נגד של 22 אוהם אאלט והשני זה סליל?

אשמח אם תוכלו לזהות אותם בשמם וערכם וככה אוכל לישאול חנויות לפני שאחד מבני המשפחה שלא מבין בתחום יקפוץ לחנות ויאסוף.

תודה מראש! (אאל"ט הבקר הדיגיטלי ניראה קל לתיקון מהמכני-לא?).

מצאתי תמונה של החלקים בתקופה טובה יותר שצבעם וסימונם ניראה ברור יותר:

image.jpg

פורסם

אכן כן. R מסמן נגד ו-L מסמן סליל. ויש גם איזה רכב שלישי שסימנת - משהו מלבני שנראה כמו מעגל משוב אבל יכול להיות גם דברים אחרים, ולא העלית הגדלה שלו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...