Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי אקסנט 2007-8 1600

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4291 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר הרבה מחשבה וקריאה בפורום החלטתי לרכוש אקסנט 1600סמ"'ק (כי ה1400 עגלה) מהשנתונים של 2007-8 בגלל שזה מתאים לי לתקציב 25K , חיפשתי מצאתי כמה רכבים שהיו בליסינג , ואפילו עם ק"מ נמוך יחסית של 145K .

פרט לעובדה שהרכב היה של ליסינג וההורדה מהערך, צריך לתת דגש מיוחד לרכב יוצא ליסינג? (יד 4)

האם יש לרכב בעיות ידועות? אמרו לי משהו עם ההגה החשמלי שהוא בעייתי..

מה לבדוק? ויותר חשוב, מה לשאול את המוכר?..

תודה

פורסם

היי,

בתור בעלים של אקסנט שים לב ל:

1. בעיות במסרק הגה - גם לי וגם לחבר היתה את אותה בעיה. העובדה שהיא היתה רכב ליסינג וכנראה עברה קפיצות ממדרכות לא הועילו עימה.

2. בולמי זעזועים - האוטו הוא חלומם הרטוב של כירופרקטים - נוחות נסיעה של ריקשה בכבישים משובשים - בולמי הזעזועים משמיעים רעשים די מהר.

3. בדיקה שנעשה עדכון תוכנה, על מנת שלא תידלק נורת EFS, מה שיגרום לנעילת הגה במהירויות נמוכות. (אני חושב שזאת היתה הבעיה אצלי, סליחה אם אני טועה).

חוץ מזה אוטו אמין, עם בגאז' מפתיע לטובה ומנוע לא רע בכלל ב-1600 (למרות שיש רק ארבעה הילוכים הוא סוחב מצוין)

תתחדש :)

פורסם (נערך)

כפיר, לפני שנתיים בערך קיבלתי לנסר בחברת השכרה לנסיעה לאילת, הרכב לא הלהיב אותי בכלל , חלש מאוד בעליות והצריכת דלק לא להיט,

ולכן הזיכרון שיש לי ממנו הוא שהלנסר רכב סתמי.. בגלל שזה מיצובישי אני מאמין שהתיקונים והטיפולים יהיו יותר יקרים מהיונדאי, בגלל זה הוא לא מעניין.. בנוסף הוא יקר ב 5-6 אלף לעומת היונדאי באותה שנה.

עריכה אחרונה על ידי Amirst1
פורסם
כפיר, לפני שנתיים בערך קיבלתי לנסר בחברת השכרה לנסיעה לאילת, הרכב לא הלהיב אותי בכלל , חלש מאוד בעליות והצריכת דלק לא להיט,

ולכן הזיכרון שיש לי ממנו הוא שהלנסר רכב סתמי.. בגלל שזה מיצובישי אני מאמין שהתיקונים והטיפולים יהיו יותר יקרים מהיונדאי, בגלל זה הוא לא מעניין.. בנוסף הוא יקר ב 5-6 אלף לעומת היונדאי באותה שנה.

אין ספק שהלנסר הוא רכב סתמי , אבל הוא יותר מרווח וצריכת הדלק שלו קרובה לאקסנט (בסביבות 1 ל10)

שים לב בנוגע לאקסנט שהיא יד 4 ותוודא שהקילומטרג אמיתי ,

נתקלתי כבר ברכבים כאלו שעברו את ה 400000 קילומטר , הרבה מאוד מהרכבים היו בצה"ל,

בהצלחה,

פורסם

בתור בעל אקסנט 2009 1.4: רכב די חסכוני תלוי בצורת הנהיגה ואם אתה נוסע עם או בלי מזגן או נותן קיקים או עליות, זול לאחזקה, אמינות , הבעיה היא ירידת ערך, סחיבה גרועה בעליות אבל יציב

• תוכן חדש...