Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4330 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מהתנסות אישית בבקשה.

טיפים בענין יתקבלו בברכה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

השרון.

תודה

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אין צדיק אחד שנעזר בשרותי חברת בדק בית ויצא מרוצה?

פורסם

יצא לי לעבור על דו"ח כזה פעם, זה לא שונה מהותית מבדיקת רכב במכון, הרבה כסת"חים ומעט אינפורמציה פרופר, מצד שני, מה הציפיות שלך מהבדיקה?

פורסם

אני מחפש מוקשים, לראות שהבית בנוי כמו שצריך, ושאין הוצאות עתידיות לא מתוכננות.

דיברתי עם רם. המחיר לבדיקה הוא כמעט 3K ש"ח.

לזה לא יקר?

פורסם

פרטי, 3 מפלסים, 6 חדרים + מרתף

בן 4

פורסם

היי,

לא מעט מהדברים שהם בודקים אתה יכול לבדוק בעצמך בלי הרבה מאמץ.

הדלק לפחות 3 צרכני חשמל בו-זמנית ובדוק שהפיצול לתלת פאזי עובד טוב והפחת לא נופל ( קומקום חשמלי, כירה חשמלית, מזגן, בוילר וכו').

פתח מים בכיורים ובמקלחת להשוואת לחצים ובדיקת עצמת זרם

דפוק על אריחי מקלחת לשמוע צליל חלול המעיד על רטיבות וניתוק מהרובה

פתח מים בכיורים ומקלחות בו זמנית לפחות ל10 דקות לבדוק זרימה טובה לביובים

פרק מגירות בארונות והכנס פנס לראות רטיבויות על הקיר או נזק מנמלים

חפש סימנים על הצבע המעידים על תיקון סדק פנימי בקירות, במיוחד בחיבורים

בדוק שיש מים חמים מדוד שמש ושהמאיץ עובד בבויילר

הדלק גז ובדוק כירות. ודא התקנת ברז בטיחות

עלה לגג אם אין רעפים, דפוק עם הרגל על יריעות האיטום ותרגיש אם הם דבוקות או משוחררות. כשהם מתיישנות הם מתפוררות ויוצאים פירורים כמו חול גס בצבע שחור לבן דרך המרזבים.

עלה לדוד שמש ותראה שהוא לא סדוק, שאין קורוזיה על ברזי הניקוז ושאין נזילות מהמערכת.

פתח טת כל בריכות הביוב מסביב לבית ובדוק זרימה חלקה והיעדרות מיליון ג'וקים( בודדים תמיד יש).

וודא שחוברו כראוי תשתיות של יס הוט ובזק וראה שאין התקנות מכוערות. פתח ברזי מים בגינה ותסתכל על איכות המים והלחץ. חפש סימנים שחורים בשקעים זה מעיד על קצרים קבועים. וודא שיש פאזה נפרדת לחשמל לתנור בישול, מזגן גדול ןכיריים חשמליים אם יש.

כרגע זה מה שעלה לי בראש, מקווה שעזרתי.

בהצלחה!

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

אני יכול... רק שאני נמצא עשרת אלפים ק"מ מהנכס.

חוץ מזה אני מחפש בעל מקצוע שינפיק דו"ח.

אם יש ליקויים הם יבואו בחשבון במשא ומתן וא יתוקנו ע"ח המוכרים.

המילה שלי בדבר ליקויים שווה הרבה פחות מבעל מקצוע.

פורסם
  • תוכן חדש...