Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגזין אופנועים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7907 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמעתי שיש מגזין אופנועים שהעלות החודשית היא עשרה שקלים(לשנה 120),

אולי מוטובייק או משהו כזה אבל הבעיה היא שאני לא מצליח להשיג את הטלפון בשביל לעשות מנוי...

מי שיודע על מגזין בעלות של 10-15 שקלים בחודש שיתן לי מס' טלפון או אתר...תודה!

ראשון לישורת וראשון לחצות את קו הסיום.כל צעד מחושב...,

עם דמעות בעניים הוא מודה לקבוצה, לספונסרים שלו , לקהל , לשופטים , למזג האויר , לכל העולם ולהוריו שהביאוהו עד הלום!:wave2:

פורסם

לא זוכר את השם שלו, אבל זה מגזין די דק ודליל מבחינת חומר.

אני כבר מנוי כמה שנים למוטו, אני פותח, מסתכל בתמונות וסוגר, נהיו משעממים

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם

תודה רבה...אבל ניראה לי שהוא על הפנים.

עם דמעות בעניים הוא מודה לקבוצה, לספונסרים שלו , לקהל , לשופטים , למזג האויר , לכל העולם ולהוריו שהביאוהו עד הלום!:wave2:

פורסם
תודה רבה...אבל ניראה לי שהוא על הפנים.
אתה גם רוצה לשלם 10 שקלים וגם לקבל מגזין איכותי ? מה עניינים איתך ?:shock:

העלות היא עבור המשלוח בדואר , אם אתה מעוניין גש למוסך הקרוב לביתך וקח לך אחד ללא עלות..

אולי אז תתפשר על האיכות :wink:

בסך הכל מגזין נחמד , לא יותר .

המהירות מהשטן ואנחנו חברים טובים

©

למכירה MV-AUGUSTA F4S , שנת 2002 .

©

פורסם
אתה גם רוצה לשלם 10 שקלים וגם לקבל מגזין איכותי ? מה עניינים איתך ?:shock:

העלות היא עבור המשלוח בדואר , אם אתה מעוניין גש למוסך הקרוב לביתך וקח לך אחד ללא עלות..

אולי אז תתפשר על האיכות :wink:

בסך הכל מגזין נחמד , לא יותר .

:shock: הסקת מסקנות :

פול גז הוא בחינם (אפילו לא עשרה שקלים) - אז מה אני מבין מדברייך לגבי איכותו?

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם
:shock: הסקת מסקנות :

פול גז הוא בחינם (אפילו לא עשרה שקלים) - אז מה אני מבין מדברייך לגבי איכותו?

כן אבל את פול גז אתה לא יוכול לקחת איתך לשירותים ולקרוא בזמן השיעור...

או שכן יש מגזין ואני לא יודע?.!.:shock:

פורסם
אתה לא יוכול לקחת איתך לשירותים ולקרוא בזמן השיעור...

וטוב שכך...

אח"כ הייתי צריך למחוק ולהתמודד עם הודעות ודיוני 50 סמ"ק משמימים (מהסוג שחוזר על עצמו כל יום מחדש), ג-ם בשעות הלימודים..ככה לפחות יש לנו אתנחתא באמצע היום...

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם
נצל"ש OFF

כרוב מה עם המבחן ל- VXR 200, יש חדש?

לא שכחתי - המבחן מוכן אבל אילוצים של הרגע האחרון, גרמו לנו להעלות את ה-CBR125 קודם.

בקיצור: ה-VXR הוא הבא בתור.

:-)

(וואו....מישהו אשכרה קורא את מה שאני כותב ועוד זוכר זאת...:wink: )

הכרובלוג

מחירון אופנועים

פורסם

(וואו....מישהו אשכרה קורא את מה שאני כותב ועוד זוכר זאת...:wink: )

אל תזלזל בעצמך כולנו מתייחסים בכובד ראש להודעות שלך.:drinking:

Finger's gonna kill me.

פורסם

כרובי אני לא מבין מה ההתנגדות הרבה שלך לדיוני 50 סמ"ק הרי זהו כלי דו-גלגלי לכל דבר ודיונים כאלו לא יורידו מכבוד האתר,הרוב הגדול בשל מחסור במזומנים רוכש 50 סמ"ק(גם אני למרות שיש ליאפשרות ל500 )ואני לא מרגיש שזה פוגע בכבוד שלי לרכב או לדון על כלי שנפחו 50!

פורסם
כרובי אני לא מבין מה ההתנגדות הרבה שלך לדיוני 50 סמ"ק הרי זהו כלי דו-גלגלי לכל דבר ודיונים כאלו לא יורידו מכבוד האתר,הרוב הגדול בשל מחסור במזומנים רוכש 50 סמ"ק(גם אני למרות שיש ליאפשרות ל500 )ואני לא מרגיש שזה פוגע בכבוד שלי לרכב או לדון על כלי שנפחו 50!

עומרי? שוב אנו חוזרים לימים הראשונים שלך בפורום בהם הבעת חוסר יכולת הבנת הנקרא? (ולכן נמחקו לך אז הודעות על ימין ועל שמאל ואף הוגבלת מכתיבה בפורום)

תחזור ותקרא ש-ו-ב את הודעתי ל-פ-נ-י שאתה מחליט שאני נגד כל הודעות 50 הסמ"ק באשר הן.

הכרובלוג

מחירון אופנועים

• תוכן חדש...