Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7888 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי פלוצפקן פולו שלא מפסיקה לעשות בעיות שנת 2000 דגם 1.4 ליטר אוטו'

והיום החליט מיסב האלטרנטור לעשות לי בעיות..עלות התיקון אצל אחד המוסכים המורשים הכי גדולים היא 1200 ש"ח..האם זה מחיר סביר???

תודה

פורסם

אם אכן מדובר באלטרנטור, תוכל לשפץ אותו אצל כל חשמלאי רכב בחצי המחיר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
ברשותי פלוצפקן פולו שלא מפסיקה לעשות בעיות שנת 2000 דגם 1.4 ליטר אוטו'

והיום החליט מיסב האלטרנטור לעשות לי בעיות..עלות התיקון אצל אחד המוסכים המורשים הכי גדולים היא 1200 ש"ח..האם זה מחיר סביר???

תודה

זאת כל הבעיה ? מייסב מרעיש ?

אם כן, מן הסתם שעלות התיקון היא על העבודה בלבד, המייסב עצמו שווה בקושי 15-20 שח.

מחיר של 1200 שח מדבר לרוב על אלטנרטור משופץ. לוקחים את שלך, מרכיבים אחד אחר - וסע לשלום.

זמן = כסף, והמוסכים לוקחים ממך את הכסף בשביל לחסוך בזמן (גם לך וגם להם).

אם תמצא מישהו שיסכים לפרק את שלך ולהחליף מייסבים, תצא ברווח של מאות שקלים.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

מניסיון שהיה לי לפני שבוע.

אל תנסה לשפץ לבד

לא מגיעים לפירוק של מיסב בקלות, דרושים כלים מקצועיים כגון אפ ציר ושאר ירקות.

אני הסתבכתי קשות עם האלטרנטור של הפונטו שלי.

בבדיקה שעשיתי, שיפוץ מיסבים אצל חשמלאי היה אמור לעלות לי 350 ש"ח - וזה רק מיסבים.

מה שעשיתי בסופו של דבר, שמתי אותו אצל "עלמה" (רחוב תושיה 10 ת"א), ולקחת אחד משופץ (מיסבים, גשר, קבל, דיודות וכו')...

לי עלה 470 כולל מע"מ.

אתה יכול לנסות, אולי משופץ יעלה לך פחות.

ד"א, אל תפחד מאלטרנטור משופץ, הוא טוב כמו חדש.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

טוב כמו חדש עם אתה קונה במקום הנכון. אם חשמלאי במוסך מחליף לך לאחד שהוא שיפץ לבד, חבל לך על הכסף.

אני החלפתי פעם סטרטר ככה, ואחרי חודש הלך. טוב שהוא נתן לי אחריות, ומכיר אותי טוב.

תקנה משופץ רק במקומות שמתמחים בזה.

• תוכן חדש...