Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פג'ו 307 או פיאט פנדה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4308 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

מחפש רכב ראשון, התקציב בערך 20-25K - חובה אוטומט (או רובוטי).

הפנדה נראית לי חמודה אבל קראתי הרבה על בעיות בגיר וטיפול מאוד יקר וקשה למצוא מוסכים טובים לגיר הרובוטי.

ראיתי מחירים טובים על פג'ו 307 שנתון 2006-2008 עם קילומטראז' יותר נמוך מהפנדה (גם כן רובוטי עם טיפול יקר?)

הרכב נראה הרבה יותר נוח ובטיחותי לעומת הפנדה אבל הרבה פחות חסכוני.

מה אתם אומרים? יש הצעות אחרות?

תודה,

בניה

פורסם

בפג'ו יש יותר בעיות בגיר האוטומטי-AL4 ממה שנדמה לך... זה בור ללא תחתית וחצי מהרכבים האלו עברו או צריכים לעבור שיפוץ גיר.

פורסם

כיצד לשפץ גירי פיג'ו רוב המכונים לגירים יודעים .לעומת זאת בגיר רובוטי-רוב מכוני הגירים לא יודעים לטפל.

להחליף גיר לאחר מפירוק זה ממש לא חוכמה.אני מדבר על שיפוץ בלבד.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

שני רכבים שלא באותו הסיגמנט מבחינת הגודל.

לתיבות אוטומטיות תמיד תהייה איזושהי תחזוקת שבר (בשל בלאי). השאלה רק מתי זה יקרה.

אני גם לא בטוח גם שכל משפצי ה-AL4 יודעים בדיוק מה הם עושים (לא תמיד זה שיפוץ של הגיר. לעיתים רק שסתומים). תלוי בבעל המקצוע.

נסה למצוא לך אולי גרנדה פונטו (גם גיר רובוטי).

אני מבין את חששך מהגיר הרובוטי אבל מניח גם שיש גם גירים כאלה שלא התקלקלו.

אפשרות אחרת - יונדאי אקסנט (גיר אוטומטי "רגיל"). מניח שהאחזקה שלה תהייה יותר זולה במעט מה-307.

alfa 156 2.5.

פורסם

אלו שתי קטגוריות שונות לגמרי,

ה307 היא מכונית משפחתית/קומפקטית, הפנדה היא מכונית מיני.

ה307 נמצאת שתי קטגוריות מעל הפנדה מבחינת גודל וכו'.

הגיר של הפז'ו לא נחשב אמין במיוחד, אם תריץ במנוע החיפוש את הצירוף AL4 או DP0 תבין מדוע.

מאידך גם הגיר של הפנדה לא נחשב שיא האמינות וגם פחות נעים לתפעול.

תנסה למצוא בתקציב שלך יונדאי גטס 1.4 משנתון 2006 ומעלה (צורה חדשה), שים לב שאתה מחפש רכב ברמת גימור GLI/GLX/GLS, אל תתפשר על GLF לא בטיחותי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לפותח השרשור- יש באפשרותך כמה רכבים:

# יונדאי גטס

# יונדאי אקסנט

# פיג'ו 206

# פיג'ו 207

# פיאט פונטו

# פיאט פנדה

לגבי הגיר הרובוטי- להוריי טויוטה קורולה רובטית שנת 2008 יד ראשונה מהחברה. הגיר הזה פשוט אסון. לא משנה מה אחרים יגידו לך, הוא לא אמין ונוטה להתקלקל לא משנה באיזה רכב.

לגבי פיג'ו- ממליץ לך לבדוק, שנתונים יחסית גבוהים שנכנסים לך בתקציב. תחפש אחת שמורה טוב-מטופלת עם קבלות.

כעת: יונדאי i10 שנת 2015, 1.0, ידנית.

בעבר: יונדאי אקסנט שנת 2005, 1.5, אוטומט.

פורסם
לפותח השרשור- יש באפשרותך כמה רכבים:

לגבי הגיר הרובוטי- להוריי טויוטה קורולה רובטית שנת 2008 יד ראשונה מהחברה. הגיר הזה פשוט אסון. לא משנה מה אחרים יגידו לך, הוא לא אמין ונוטה להתקלקל לא משנה באיזה רכב..

לא יודע לגבי פיגו, בפיאטים גיר שונה מאשר היה בטויוטה.הוא יותר נעים לנהיגה. לגבי אמינותו - אחרי שנות 2011 אומרים שיש שיפור, לגבי שנתונים יותר ישנים יש דעה שהם נוטים להתקלקל, אבל אין סטטיסטיקה מדויקת אם זה נכון או לא.

פורסם

האוטו השני שלי בבית הוא פיג'ו 307,

רכב שנת 2003 יד 1 עם 150 אלף ק"מ מטופל במוסך גבע מהיום שעלה לכביש.

הפיג'ו רכב נוח מאוד ומפנק מאוד(יחסית).

יש בו שלל אבזור שאין ברכבים אחרים שנקבו בשמם כאן בשרשור.

במידה ותמצא רכב בשנתונים 2003-2005 שעבר שיפוץ או החלפת גיר תוכל להיות די שקט.

טיפול נכון ברכבים האלו ואין בעיות יותר מדי.

(בעבר הייתי אנטי צרפתיות באופן קיצוני אך לאט לאט הבנתי שאני טועה).

בכל אופן,

במידה ולא תרצה את הרכבים הללו,

חפש דייהטסו סיריון בשנתון 2007 ואולי תוכל למצוא רכבים נחמדים בתקציב שלך.

בהצלחה.

-----------------------------------

Audi A8 6.0L W12 '08

• תוכן חדש...