Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4345 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לה״ו

להלן המקרה : לפני חמש שנים התחתנתי בשעה טובה ורכשתי שעון חדש של חברת סייקו מרשת חנויות שהיא עובדת עם היבואן הרשמי בארץ והבלעדי של סייקו - אומטיים הפצה בע״מ , לאחר שהשעון נענד כ10 חוד׳ המחוגים הפסיקו לעבוד - ללא כל סיבה נראית לעין , ראוי לציין שהשעון , בשל היותו כבד קמיעא, נענד אך ורק בשבתות אירועים וכו.

היה ברור לי כשמש שהשעון הפסיק לעבוד בשל סוללה גמורה ונדרשת החלפת סוללה .

מכיון שיש ברשותי כמה שעונים,לא היה לי צורך בשעון זה בשנים הבאות לכן הוא הוחזר אחר כבוד לקופסא שלו ונח שם בשימחה .

לפני כחודשיים התגעגעתי אליו נורא , אישתי היקרה דרשה ממני להתייחס אל השעון שנקנה על ידה , בהרבה כסף ,כמתנת חתונה בשבילי , בכבוד רב וביקשה שאחזור לענוד אותו . שמח גם כן הלכתי עם השעון שנשמר כחדש אל אחת מהחנויות של היבואן באשקלון ע״מ לבצע החלפת סוללה מכיוון שבחיים לא יכול להיות שישנה סיבה אחרת נראית לעין והגיונית שהשעון שבק חיים .

השען האדיב והנחמד מאוד , באמת , אני רציני מאוד , הסביר לי שעלות החלפת סוללה ואטימה היא בסביבות 120 ש״ח , הסכמתי לכך , והשעון נשלח על ידו אל חברת אומטיים ע״מ לבצע החלפת סוללה ואטימה, קיבלתי כמובן אסמכתא שמאשרת שהשעון נשלח להחלפת סוללה וגם על הדרך ביקשתי ליטוש קל לזכוכית בתשלום כמובן אם יתאפשר .

עד כאן אתם איתי ?! אם כן , זאת רק תחילתה של חפירה -

בעודי ממתין בקוצר רוח לענוד שוב את השעון שלי אני מקבל טלפון מהשען החביב , ובשיחת הטלפון הוא מודיעה לי שמחברת אומטיים יצרו איתו קשר והסבירו לו שהלך כל המכלול (?) של השעון ושהוא נהרס וצריך להחליף את כל המכלול וזה יעלה לי 480 !!! ש״ח , אמרתי לו שימסור להם שאני מסרב בתוקף ואין שום סיכוי שבעולם שזו הבעיה !

לא האמנתי למשמע אוזניי , אך כמובן שלשען החביב שהעביר לי את מה שאומטיים אמרו לו , אין כל קשר לעניין , הוא צד ג בכל הסיפור .

ביקשתי ממנו במיידי את מספר הטלפון של שירות הלקוחות של אומטיים והוא מסר לי אותו .

אני מתקשר ואז עונה לי נציגה שקשורה למחלקת התיקונים שלהם , אני מוסר לה את מספר התיקון והיא בלי להתבלבל בכלל מוסרת לי שהלך כל המכלול , הוא לא תקין וצריך להחליף בחדש ושתיקון כזה יעלה 480 ש״ח ואין הנחה של שקל - היא עדכנה אותי באותה השיחה שהטכנאי שעונים שלהם אמר לה שהם ניסו מייד להחליף סוללה והשעון לא עבד , המחוגים לא זזו , כלום , נאדה אין תגובה, ושחבל לי על הזמן לנסות בכלל לתקן את זה במקום אחר ,אני טענתי שזה לא ייתכן ושיחזירו לי את השעון .

השעון חזר ,לא עובד כמובן ,מהחברה הזו אל החנות של השען החביב מאשקלון ודי התבאסתי מכל הסיפור .

כאן מגיעה התפנית המדהימה!! - השען היקר אמר לי שהוא מאוד מאוד התבאס בשבילי שזה מה שקרה אבל אמר לי ,ככה בשביל הספורט, רק אם אתה מאשר אני פותח לך את השעון ומחליף סוללה לחדשה , בוא ננסה . הסכמתי מיד , מה יש לי להפסיד ?! הוא פתח , החליף סוללה , ואמר לי :״אתה עומד על הרגליים ?! השעון עובד מצוין !!! , הכל עובד ״

באותו מעמד הוא כ״כ כעס עליהם וגם אני , התקשר לנציגה שלהם שעובדת איתו ואמר לה את המקרה , מה היא עונה לו ?! זה לא יכול להיות , זה יעבוד יום יומיים וישבוק שוב .

בשביל העקרון המתנתי שבוע , השעון עובד מעולה !

התקשרתי לשירות לקוחות שלהם וביקשתי לדבר עם מנהלת הלקוחות , היא שיחקה אותה מתעניינת ואמרה לי שהיא רוצה לדעת בוודאות אם יש כאן מקרה מיוחד וביקשה שהיא תתקשר אליי במיוחד בעוד 16 ימים כדי לראות אם השעון עובד עדיין כרגיל .

הגיעה היום המיוחל שהיא היתה אמורה להתקשר אליי , אתם חושבים שהיא התקשרה ?! תחשבו שוב .

חיכיתי עוד יום והתקשרתי זועם אליה ומה היא אומרת לי ?!

היה לי עניין אישי , אני לא מתכוונת לשתף אותך בו , ושהתכוונתי להתקשר אליך יום למחרת , באותו מעמד , ברוב חוצפתה היא אמרה שדיברה עם הטכנאי שעונים שלהם ושאני אמתין עוד חודש !!! לראות שהשעון עדיין עובד , כי יכול להיות שבחודש הקרוב הוא כבר לא יעבוד . בקיצור המשך טרטורים וקשקשת . אמרתי לה בסיום שהשירות שלהם ביזיוני, לא לרמה בכלל ,מרגיש כמו מונופול , בנוסף היא אמרה לי שאני מוזמן לתקן את השעון איפה שאני רוצה , אבל היא סייגה שהם באופן בלעדי בארץ , מתעסקים איתם , במילים עדינות אכלת אותה שקנית סייקו והתחתנת איתנו .

למען יראו ויזהרו אנשים .

אני מצרף כאן את האסמכתא של ההצעת מחיר ההזויה שלהם - מרגיש לי כמו קומבינת ״שיטת המצליח״ .

תמונה.JPG

עריכה אחרונה על ידי iceco
  • תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יפה שסמכת על עצמך ולא נכנעת לעושק הזה.

נדע להתרחק.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

הסיבה שזה קרה היא שהשעון היה בתצוגה זמן רב, ולאחר שרכשת אותו הסתיימה הסוללה.

בד"כ החנויות מחליפות ללא עלות את הסוללה כחצי שנה לאחר הרכישה.

כך גם קרה לי עם טיסו שרכשתי לאשתי.

אגב, נדיר שהולך המכלול של סייקו בדרך הטבע.

השעונים אמינים ומדויקים והמכלולים מחזיקים מעמד אפילו עשרות שנים ללא תיקון וכיוון.

פורסם

ניר - שים לב שהשעון שכב במגירתו של פות"ש איזה 4 שנים לפני שאשתו ביקשה ממנו לענוד את המתנה שקיבל ממנה. לכן לא היה מדובר באחריות.

יתכן שאם היה מוסר את השעון לתיקון מיד לאחר שעמד מלכת יבואן היה מתנהג אחרת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

העניין הוא שלא ביקשתי להפעיל שום אחריות ,התכוונתי לשלם להם את ה-120 ש" על החלפת סוללה ,וזה הסיפור כאן,סוללה נטו , היבואן אמר שהשעון לא תקין באופן מוחלט ולבסוף ההפך הוא הנכון, השעון תקין , זה סייקו שעלה כמעט 2400 ש"ח .

אני מאוד מאוד אשמח להעלות את הנושא הזה בעוד מקומות שקשורים לסייקו וליבואן אומטיים - בטח לסייקו העולמית אך האנגלית שלי לא הכי , אשמח אם מישהו יוכל לסייע בכך , לפחות לאן לשלוח את זה .

אגב, אם מישהו יוכל להעלות את הנושא הזה לפייסבוק שלהם,שיבורך, לי אין פייסבוק.

פורסם

עדכון - שלחתי הודעה גם למחלקה של שירות הלקוחות הארצית של סייקו , חזרו אליי היום ואמרו לי שלפנים משורת הדין הם מוכנים לעשות לי הנחה על "התיקון" של המכלול +סוללה +אטימה - הכל ב- 200 ש"ח בעקבות הטירטור שלי .

הם יצרו איתי קשר ו2 טכנאי שעונים שלהם אמרו שהמכלול תקול וצורך אנרגיה בכמות מואצת וזו הסיבה שהסוללה נגמרת מאוד מאוד מהר,כלומר עם המכלול הישן הוא יתפקד אבל ישבוק חיים אחרי זמן מאוד קצר .

לכן צריך בכל זאת להחליף מכלול שלם + סוללה ואטימה - הכל ב-200 במקום ב- 480 ש"ח , מה אומרים , ללכת על זה ?

פורסם

אני הייתי מבקש מהם לשמור לי את הזכות ל 6 חודשים. אם עוד 6 חודשים השעון עובד אז לא צריך מהם כלום ואם יפסיק אז יש לך את האופציה לבדוק מי צודק.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

על סמך מה קבעו זאת? ממבט על המנגנון קשה לי להאמין שאפשר לדעת דבר כזה.

הם גם אמרו לך ששמו סוללה והשעון לא פועל.

לא יודע אם אפשר להאמין אפילו לעוד מילה אחת שלהם.

גם לא באמת ציפית שיגידו לך "ניסינו לעבוד עליך ולא הצלחנו", נכון? זה נשמע כמו ניסיון לרכך את מה שעשו.

אני הייתי מבקש התחייבות שזו אכן התקלה, ושניפגש שוב בעוד x חודשים.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

תשמע, תוך עשור או שניים השעון יפסיק לעבוד. הנציגה תתקשר אליך בעוד 30 שנה (תהיה זמין בין 13:00 עד 16:00) ואם השעון עדיין עובד, ישלחו לך התנצלות.

כן, אני בהחלט בעד לנסות לשלוח תלונה בערוץ רשמי של סייקו העולמית. יש חברות שיתייחסו, יש כאלה שלא, שווה לנסות. יש בארץ יבואנים כל כך ירודים שכל אפשרות להשתלח בהם היא מצווה.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

סליחה, למה אתה צריך אטימה ? (אני כן יכול להבין שברמה הטכנית רוצים לשמר את השען כמו שצריך).

אתה צולל/מתרחץ/שוחה עם השעון ? (הכוונה שלי - שניתן לוותר על זה. מה, אי אפשר לגרז מעט את האטם, אפילו ע"י השען שלך ולסגור כמו שצריך ? לחילופין אם לא בא במגע עם מים - מיותרת האטימה. גם כן גימיק זה...)

הייתי שולח אותם ל***ל בכל מקרה.

לא רק במוסכים. גם בשעונים...

alfa 156 2.5.

פורסם

מה אני יגיד לכם , מתסכל ממש העסק , ואין למי לפנות , אטימה צריך מכיוון שיש אחריות שלהם אוטומטית אחרי התיקון והאטימה , אין לי כח שאחרי חודש אני אשכח שאסור להכנס עם השעון למקלחת , אכנס איתו ואז ילך כל השעון , זה ראש שקט כזה .

פשוט מרגיז שאתה מרגיש כבול .

פורסם (נערך)

שיטת מצליח במלא הקיטור עובדת פה בארץ,

בשום אופן אל תשלם להם כלום,לא מגיע להם,

מוזר לי שהשען החביב לא עלה על התקלה מהתחלה,

שען לא יודע להחליף סוללה?

(לא מומלץ אגב ששעון ''ישכב'' הרבה זמן עם סוללה גמורה לדעתי)

לא כל כך ''חביב'' בעיניי,בכלל היום עם כל הסוללרי מי בכלל קונה

שעון?

אגב,אני קניתי פעם שעון ''ראדו'' מזוייף מתאילנד ממש בגרושים,

עבד מעל ל 10 שנים,עד היום אני שומר אותו כבר 20 שנה ויותר,

ניראה לי אלך לשען והוא עדיין יעבוד חח..

שיהיה לך בהצלחה

iceco

:oops:

עריכה אחרונה על ידי yossy

• תוכן חדש...