Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן,

לפני כחודש וחצי קיבלתי סוף סוף לאחר המתנה ארוכה את מצלמת הרכב הבאה:

http://www.dx.com/p/2-0-tft-5-0mp-cmos-wide-angle-front-rear-view-car-dvr-camcorder-w-8-led-remote-controller-150199#.U_WMnvmSxKI

המחיר אמנם היה קצת גבוה אבל חשבתי שאקבל מצלמה עם איכות תמונה טובה וגם המצלמה האחורית מצאה חן בעיני.

בפועל, התאכזבתי מאוד מאיכות התמונה, כמו כן הוידאו לא רציף, אלא נתקע כל 3-4 שניות כשרק הסאוד נמשך כרגיל.

פניתי לDX והם הציעו לי לשלוח חזרה את המצלמה תמורת החלפה או זיכוי.

לפני שאני עושה את זה (תהליך שיקח סד"ג של חודש +-) רציתי להתייעץ ולשאול אם מנסיונכם יכולה להיות איזה סיבה אחרת לתופעות שאני נתקל בהם (הגדרה כלהיא, כרטיס זכרון לא מתאים - אני משתמש בכרטיס הזה)

כמו כן, המלצות למצלמה אחרת באותו סד"ג יתקבלו בברכה.

תודה רבה!

דוגמא לאיכות התמונה:

front_camera_in_720P.jpg

עריכה אחרונה על ידי meirotstein
הוספת תמונה
פורסם

המצלמה שקנית לא להיט בלשון המעטה, הייתה לי את אותה מצלמה, תוכל לראות בחתימה שלי את תהליך ההתקנה שלה אצלי ברכב. האמינות שלה לא להיט וכך גם איכות הוידאו. הייתה לי את אותה בעיה כמו שתיארת, אני מציע לך להחזיר את המצלמה הזו ולקחת מצלמה אחרת, טובה יותר, עם אמינות מוכחת ואיכות וידאו טובה.

לא מצאתי מצלמה כפולה (קדמית ואחורית במחיר סביר) שלדעתי תוכל להתאים לך, אבל כן יש את האופציות הטובות הבאות:

1. Mobius

2. B40

אם אתה מחפש מצלמה קדמית ואחורית, אתה יכול להתקין שתי מצלמות Mobius, אחת פונה קדימה ואחת פונה אחורה.

אגב, ההמלצות שלי זה בלי לדעת את הצרכים שלך, תקציב, מצלמה עם מסך או בלי מסך, גודל וכו'.

באתר הזה תוכל לראות השוואות וחוות דעת על מצלמות, זה יוכל לעזור לך לבחור.

פורסם

גם לי יש את ה"מציאה" הזו. האיכות באמת לא משהו, בעיקר בצילומי לילה אבל עם כרטיס CLASS10 לפחות לא חוויתי מעולם בעיות בווידאו.(תזכור שהוא קולט נתונים משתי מצלמות במקביל. CLASS6 פשוט לא מספיק טוב).

אגב- לצורך "הוכחות" היא מספיק טובה. שפילברג לא היה משתמש בה, אבל אפשר לזהות מספרי רישוי, והתמונה מספיק ברורה.

אותי פיתתה המצלמה האחורית, אבל אני שוקל ברצינות פתרון של שתי מצלמות זעירות נפרדות (מאלה שמגיעות ללא מסך), שיחוברו למסך נפרד אחד.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

ראשית, יש שרשור שמתמקד רק במצלמות רכב (חפש אותו בראש הדף בפורום "רכב כללי"), קרא שם גם לגבי המצלמה הבאה שלך (אם היית עושה זאת קודם, כנראה שהיית רוכש מצלמה עדיפה וכנראה גם זולה יותר).

לגבי התקלה - תנסה כרטיס זיכרון בנפח 16GB לכל היותר, קלאס 4. - בחלק מהמצלמות הסיניות זה מה שפותר את הבעיה שתיארת.

• תוכן חדש...