Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אזהרה לרוכשים מ sonicelectronix

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4353 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,ב14 ביוני רכשתי מתאם פלסטיקה לסינגל דין לרכב שלי.

קיבלתי את המוצר כחודש אחרי,גיליתי שהוא לא מתאים לי לרכב,יום לאחר מכן הוקפצתי למילואים.

חזרתי לחופשה מהמילואים והגשתי בקשה באתר שלהם(כך נאמר לי לעשות מהנציג שלהם באיביי) להחזרת המוצר.

חזרתי למלואים,השבוע חזרתי שוב הביתה ושלחתי את החבילה אליהם חזרה.

לאחר יום משליחת החבילה הם כתבו לי שהמוצר יצא מ60 ימי החזרה אפשריים והם יכולים רק לתקן / להחליף את המוצר.

ז"א שגם נשארתי בלי המוצר,גם בזבזתי כסף לשלוח להם את המוצר חזרה,וגם הם אמרו לי שאם אני רוצה את החבילה חזרה אצטרך לשלם משלוח שוב(54 דולר).

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

הכל רשום ב-FAQ שלהם...

- אתה נושא בעלויות שילוח חזרה, ולא משנה מה הסיבה [כשהשילוח (חזרה אליהם) מתבצע בתוך ארה"ב, ניתן להפיק דרכם את תווית המשלוח ולקבל הנחה].

- משלוח חזרה של הפריט אליך יבוצע חינם כל עוד בטווח 60 ימי החזרה.

האם רכשת מתאם שחשבת שמתאים לרכב שלך, או שנכתב בפירוש שהוא מתאים לרכב שלך?

מה אתה היית מצפה מהם?

אתה חושב שחברה מסחרית אמריקאית/בינלאומית תתחשב בכך שיש לך מילואים?!

פורסם (נערך)

נכתב בפירוש לרכב,פורד פיאסטה 2010 ומעלה רק הם שכחו לציין שזה מתאים רק לדגמים אמריקאים,יש שינוי מינורי בדשבורד שלא מאפשר להשתמש במתאם.

בנוסף יכלו להגיד לי לפני ששלחתי את החבילה שגם אם אני אשלח את החבילה היא כבר לא תיהיה מכוסה ב60 יום החזרה.

דרך אגב לא כתוב בכלל ממתי הם סופרים את ה60 יום,מיום קניית המוצר או מיום קבלת המוצר.

מיום הקבלה של המוצר לא עבר 60 יום,רק מיום הקניה.

וכן,ביקשתי התחשבות,זה מן הסתם לא מצב רגיל שבשליטתי ואכן כתבתי להם אם הם יוכלו להתחשב במצב הלא רגיל.

עריכה אחרונה על ידי ArikC

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

שמע, לא שאני לא מבין לליבך, אבל:

- נכנסתי סתם לאיזה מתאם כזה. כשנכנסים לספסיפיקציות שלו, אם מעבירים עכבר מעל שורת הרכבים המתאימים, יש בלון שנפתח ומכיל הסתייגות לגבי התאמה מדוייקת.

- האם באתר אמריקאי לא נכון להניח מראש שהמוצרים מתאימים לשוק האמריקאי? למרות שעצם היותו פתוח למשלוח בינלאומי, אולי עליו להדגיש יותר את ההבדלים במוצרים. לדוגמה בקניית רדיו דיסק, הרי אנחנו תמיד חוזרים ואומרים פה בפורום לשים לב לענין תדרי הרדיו - זה עוד משהו שלא ראיתי התייחסות אליו שם בפירוש.

- ב-FAQ רשום 60 יום מתאריך הרכישה.

- מאחר והם מציעים אחריות על המוצרים למשך שנה וההליך של ההחלפה/תיקון דומה, יתכן והיה פה קצר בתקשורת.

אתה שוכח שלרוב אמריקאים מרובעים, וחוקים זה חוקים. מילואים זה לא בדיוק פורס מז'ור מבחינתם. :wink:

האם ניסית לבקש לדבר עם מישהו יותר בכיר שם?

פורסם

פורד זו חברה אמריקאית,לא חשבתי שיש הבדל בין הגרסאות(יש והוא רק המסגרת המחורבנת של הרדיו).

לא ניסיתי לדבר עם מישהו יותר בכיר,כתבתי מייל בצורה הכי רהוטה שיש וענו לי בשלילה שהם לא יכולים לחרוג במקרה זה,או בכל מקרה.

בנוגע למה שאמרת לגבי הפרטים,זה אולי מופיע באתר שלהם לא באייבי.

והמשלוח הוא 54 דולר עם USPS! לא UPS ולא נעליים.

המשלוח יקר ולקחתי את זה בחשבון,בשורה התחתונה הבעיה שלי איתם זה שהם לא אמרו לי שהזמן עבר רק לאחר שנשלח הפריט! יכלו להגיד לפני.

גם נשארתי עם חור בכיס של 750 ש"ח(מוצר + משלוח+ מכס+משלוח חזרה) ובלי שום דבר ביד.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם (נערך)

לפורד 3 חטיבות. אמריקאית, אירופאית (שעיקר גרסאות הרכבים שלהם מגיעים אלינו) ואוסטרלית.

שווה לנסות בצורה כלשהי, במייל או בטלפון.

אולי יש משהו בחוקי איביי שיכול לעזור לך?!

לא יודע מה קורה באיביי. וגם לא יודע מה ההבדלים בין איביי לאתר הממשי שלהם (שגם דרכו ניתן לבצע הזמנות ארצה). יש לינק במקרה לרכישה?

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
  • תוכן חדש...