Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

רכשתי סיאט לאון 2014 1.2. ברכב הזה הגיעו צמיגים של קונטיננטל דגם contipremiumcontact 5, מידה 205-55-R16

ביום חמישי שעבר בתאריך 7.8.14 קיבלתי סוף סוף את הרכב אחרי המתנה ארוכה.

לאחר שקיבל אותי נציג נחמד והראה לי את הרכב והסביר עליו, נמסר לי הרכב ונסעתי הביתה.

יום למחרת שטפתי את הרכב וגיליתי שבצמיג יש סוג של חתך או משהו כזה. לא היה ברור לי אם זה פגם או משהו שקרה כתוצאה מפגיעה בעצם מסוים.

מה שבטוח שאצלי זה לא קרה.

פניתי למוסך מורשה של צ'מפיון ביום שני, מאחר ולא היה לי זמן פנוי ביום ראשון בעיר באזור מגורי.

שם הוסבר לי שאין אחריות לצמיגים והם לא יכולים לעזור לי, הפנו אותי לסוכנות רכב שבה קניתי שהם יטפלו בי.

יום למחרת נסעתי לשם (זה בעיר אחרת) ושם נאמר לי ע"י הנציג במוסך מורשה אותו דבר: אין אחריות לצמיגים. מה שכן הפנו אותי ליבואן של הצמיגים בארץ על מנת שהוא יבדוק את הנזק ומה ניתן לעשות.

פניתי ליבואן הם הפנו אותי לנציג שלהם והנציג הפנה אותי לפנצ'ריה הקרובה אליי.

נציג הפנצ'ריה שבדק אמר שזה לא מסוכן והצמיג לא יכול להתפוצץ כתוצאה מזה, הוא גם אמר שרוב הסיכויים זה פגיעה בצמיג ולא פגם בייצור.

הוא הפנה אותי בחזרה לנציג של יבואן הצמיגים אך זה לא עונה לטלפונים שלי.

צירפתי כמה תמונות להתרשמות.

מה דעתכם ומה ניתן לעשות?

תודה מראש.

IMG_20140815_190502.jpg

IMG_20140815_190507.jpg

עריכה אחרונה על ידי pashok.tr

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

שמתי לב שכתבתי את הפוסט לא בפורום הנכון, האם אפשר להעביר לפורום טכני?

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

פורסם

נאמר לך שזה פגיעה בצמיג ולא פגם ייצור,מה אתה רוצה לעשות? לקבל 4 צמיגים חדשים מהיבואן?

הייתה נוסע דבר ראישון לפנצ"רייה לקבל חוות דעת,במקום זה בזבזת כסף על נסיעות מיותרות.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

לא תוכל להוכיח מתי זה קרה, בכל מקרה זה לא נראה רציני בכלל זה שפשוף שהיה מגיע במוקדם או במאוחר, אין לך מה לדאוג אתה יכול להיות בראש שקט.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

נאמר לך שזה פגיעה בצמיג ולא פגם ייצור,מה אתה רוצה לעשות? לקבל 4 צמיגים חדשים מהיבואן?

הייתה נוסע דבר ראישון לפנצ"רייה לקבל חוות דעת,במקום זה בזבזת כסף על נסיעות מיותרות.

דני ידידי, איפה קראת שביקשתי 4 צמיגים חדשים מהיבואן??

מבחינתי פגם או לא אני שילמתי כסף ואני מצפה לקבל חדש ובלי דברים כאלה.

פניתי דבר ראשון למוסך מורשה של היבואן על מנת שיבדקו ויתנו שירות לא ציפיתי שינפנפו אותי ישר וישלחו אותי לחפש עזרה.

לא תוכל להוכיח מתי זה קרה, בכל מקרה זה לא נראה רציני בכלל זה שפשוף שהיה מגיע במוקדם או במאוחר, אין לך מה לדאוג אתה יכול להיות בראש שקט.

אני לא צריך להוכיח כלום, גם היבואן לא יכול להוכיח שזה לא קרה אצלו או בסוכנות שבה קיבלתי את הרכב. אם כן אשמח לזה.

תהיה בטוח שאם זה היה קורה אצלי לא הייתי בכלל טורח לפנות לאף אחד אלא לוקח על עצמי את האחריות.

כבר קראתי פה בפורום לא מזמן על מישהו שקנה רכב כזה עם בעיה דומה, כך שאני לא הראשון.

פורסם

לא תקבל מהם כלום, אולי אחרי מלחמה רצינית תקבל הנחה.

והם חא צריכים להוכיח, חתמת שקיבלת את הרכב והוא בסדר והכל תקין, מפה אתה יכול מבחינת היבואן ללכת להכין חמוצים. במקרים דומים שהיו בפורום למיטב זכרוני המקסימום היה הנחה מסויימת על ריכשת צמיג חדש דרך היבואן.

שיהיה בהצלחה, אבל זה קרב אבוד לדעתי, כמו כן זה שפשוף לא נורא, ולא מסוכן, וכמו שנאמר מעליי זה היה מגיע במוקדם או במאוחר.

אגב, חובת ההוכחה היא עלייך, אתה בא בטענות אחרי שחתמת שהכל תקין ולקחת את הרכב, אלא אם תוכל להוכיח חד משמעית שזה לא קרה אצלך, הם בכלל לא חייבים להוכיח שזה לא קרה אצלהם. ואף יבואן לא יתן לך אחריות על צמיגים מהשניה שלקחת את הרכב.

פורסם

פות"ש - ליבי איתך ומאמין לדבריך שהנזק לא בוצע אצלך.

כנראה עוד תעודת עניות ליבואן / נציגיו / קבלניו ואיך שהוא מתייחס בחוסר זהירות לרכוש הלקוחות שלו.

יחד עם זאת ולמרות שזה יכול להרתיח את הדם - הנזק אינו גדול ואף אינו משמעותי.

זה היה צריך להבדק עם קבלת הרכב (וגם אז היו מתכחשים...).

חבל לך להתעסק בזוטות.

תהנה מהרכב !

alfa 156 2.5.

פורסם

1. קיבלת צמיגים מצויינים.

2. מה שהפנצ'רמאכר אמר לך נשמע רציני.

3. מעצבן לגלות דבר כזה.

4. בשלב הזה אתה אמור להנות ממכונית חדשה.

5. תתקדם הלאה ותתכונן לשריטה הראשונה.

6. יותר בריא לקחת בקלות את הדברים.

7. תתחדש ותהנה!

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

כמה ק"מ היו על השעון אחרי שגילית את הפגם בצמיג?

יהיה קשה להוכיח מה קדם למה,הביצה לתרנגולת או התרנגולת לביצה.

אבל אם אתה רוצה ללכת למלחמה קח לך את יוסף נעים הצמיגולוג מגבעתיים שיבדוק את הצמיג ויתן חוות דעת,הוא האפשרות הטובה היותר שלך

יש לו תואר מומחה והוא אינו בעל מקצוע רגיל ובעל נסיון אדיר ונותן גם חוות דעת משפטיות.

בהצלחה

פורסם

כמה ק"מ היו על השעון אחרי שגילית את הפגם בצמיג?

בערך 50 ק"מ.

בכול מקרה תודה לכולם על התגובות.

• תוכן חדש...