Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחר חיפוש רב אחר הרכב שכל כך רציתי, מצאתי את האחת.

אאודי A3 1.8T, מבקש המלצה על מקום אמין וטוב לבדיקת קנייה באיזור ראשון לציון.

חשוב לי שיהיה מקצועי ביותר וידע לבדוק גם את מגדש הטורבו.

תודה מראש על העזרה.

פורסם

התקשרתי למוסך רון,

נאמר לי שהם לא מבצעים ביקת קנייה לרכבים יד שניה, אשמח להמלצה נוספת על מקום שמבצע בדיקת קנייה באיזור ראשון לציון.

פורסם

נשמע מאוד מוזר, אמרת לו שאתה רוצה לבדוק A3 1.8T וקיבלת סירוב? יש בפורום עשרות תגובות של אנשים שהוא בדק להם רכבים..

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

נאמר לי ע"י הבחורה שענתה לי בטלפון שהם לא מבצעים בדיקות קנייה לרכבים, אבל הם מבצעים בדיקה כללית לרכב, וזו אינה בדיקה מקבילה לבדיקת קנייה.

זאת אומרת שבדיקה מקיפה על כל הרכב הם לא מבצעים, הייתי רצה ללכת מקום אחד שיבדוק את הכל ברכב.

פורסם

ממליץ לך ללכת לקומפיוטסט ביהוד, אחלה מקום מאוד מאוד מקצועי בדקתי שם שני רכבים בחודש אחד. טורבו באופן עקרוני בודקים נזילות ושהוא אכן עובד.

מעבר לכך לדעתי שם זה המקום היחיד שנתקלתי שבאמת עושים בדיקה שאינה כסת"ח רגיל. תנסה

fly low drive fast

zx volcane- c4 vts-B4 spec b -Leon fr-Bmw e46 330i-Mustang gt 4.6

• תוכן חדש...