Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

7 מקומות או 5?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

עקב התרחבות המשפחה הוטלה עליי המשימה של חיפוש רכב שיתאים ל-2 בוסטרים+כיסא תינוק+כמובן 2 מבוגרים מה שלא קיים היום ברוב המשפחתיות.שתי האופציות המרכזיות הן:

1.מאזדה 5 אך מסתבר שכאשר כל המושבים פתוחים,אין ממש תא מטען .

2.מיצובישי גרנדיס אך הרכב ארוך בצורה לא נורמלית.

בדקתי גם את הטוסון אך מדובר בשתיינית לא קטנה שבנסיעת מבחן קצרה,לא הרשימה.

נותרו עוד שני דגמים שאיתכם רציתי להתייעץ לגביהם,האחת היא יונדאי סנטה פה והשניה היא הונדה CRV.שתיהן סביב שנת 2007-2008(התקציב הוא עד 80K)הסנטה פה נראית גדולה ומרשימה ועם אופציה לפתיחת 2 מושבים אחוריים מה שסוגר את הפינה של המקום,הרכב גם מאוד מפנק,הבעייתיות היא גם כאן צריכת דלק.ה CRV לא ממש ראיתי מפנים אז אני לא יודע אם המושבים מאחור יכולים להכיל את התכולה המתבקשת ומבחינת דלק היא ממש סבבה.

מאחר וכפי שבטח הבנתם הטוסון לא באה בחשבון,מה לדעתכם עדיף מבין כל המכוניות?והאם יש אופציות נוספות(פיקאסו לא אופציה מבחינתי)?

נ.ב. ידוע לי שרכבים גדולים יצרכו יותר דלק מהרגיל ובסופו של דבר אם הרכב יתאים מכל הבחינות לא תהיה לי בעיה לשלם קצת יותר,זה סתם עוד שיקול במערכת רחבה של שיקולים.בנוסף,שטח פחות מעניין אותי.

ואם כבר אז כבר,מה העלויות הנוספות לג'יפים לעומת רכבים רגילים?

תודה מראש ושבת שלום.

פורסם

הונדה frv בול למידותיך הטובות

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
הונדה frv בול למידותיך הטובות

היי,מדובר ברכב עם 3 מקומות מקדימה לא?

זה לא ייתן פיתרון רק עד שהתינוקת תהיה בת שנה ?

פורסם

כל השלישית תיכנס מאחור או בוסטר מקדימה

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אמרת ששטח לא מעניין אותך. למה אתה מתעניין בקטגוריית הג'יפים ?

הם שטיינים לא קטנים של דלק, גם בתצורת הדיזל שלהם כי הם מגיעים עם מנועים חזקים של 3+ ליטרים ולמעט הגדולים שבהם ברובם יש ספסל אחורי ממוצע ומטה.

יש פתרונות יותר מרווחים וחסכוניים יותר למטרה שלך.

חביבת הפורום לאחרונה היא הסיטרואן multispace ידינית דיזל אבל יש גם אוטומטית רובוטית .

איזה עוד אפשרויות לא הסתכלת:

יש כמובן רנו סניק 5 מקומות שהיא נדירה אבל לדעתי, אם יש אפשרות כלכלית,אז תתפנק ברכב 7 מקומות שישאיר לך תא מטען מפנק.

רוב המיקרו ואן , למשל פיג'ו 5008 ,הם באורך ורוחב של מאזדה 3 טיפוסית , רק שגובה והחלוקה הפנימית עדיפה ומאפשרת הצבת שלושה בוסטרים/כסא בטיחות בשורה בקלות.

תפסול מהרשימה את מיצובישי אוטלנדר ושברולט אורלנדו. כל היתר: לך למדוד במגרש.

פורסם
אמרת ששטח לא מעניין אותך. למה אתה מתעניין בקטגוריית הג'יפים ?

הם שטיינים לא קטנים של דלק, גם בתצורת הדיזל שלהם כי הם מגיעים עם מנועים חזקים של 3+ ליטרים ולמעט הגדולים שבהם ברובם יש ספסל אחורי ממוצע ומטה.

יש פתרונות יותר מרווחים וחסכוניים יותר למטרה שלך.

חביבת הפורום לאחרונה היא הסיטרואן multispace ידינית דיזל אבל יש גם אוטומטית רובוטית .

איזה עוד אפשרויות לא הסתכלת:

יש כמובן רנו סניק 5 מקומות שהיא נדירה אבל לדעתי, אם יש אפשרות כלכלית,אז תתפנק ברכב 7 מקומות שישאיר לך תא מטען מפנק.

רוב המיקרו ואן , למשל פיג'ו 5008 ,הם באורך ורוחב של מאזדה 3 טיפוסית , רק שגובה והחלוקה הפנימית עדיפה ומאפשרת הצבת שלושה בוסטרים/כסא בטיחות בשורה בקלות.

תפסול מהרשימה את מיצובישי אוטלנדר ושברולט אורלנדו. כל היתר: לך למדוד במגרש.

יש לי ניסיון עבר לא טוב עם צרפתיות(RSI) ולכן מפחד לגעת בסניק.לגבי הדלק בג'יפים,ע"פ בדיקות אינטרנטיות טויוטה ראב 4 אוכלת בערך כמו המאזדה 3 שיש לי היום כך שאין לי מה לדאוג בעניין הזה,האם מישהו יודע/מכיר את המרחב הפנימי שלה מאחור?האם רחבה יותר ממשפחתית ממוצעת או שסתם נראית מרווחת יותר?

• תוכן חדש...