Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משדר FM לרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4372 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי לכולם,

יש לי אוטו ישן נושן עם רדיו דיסק מתקופת הפלמ"ח ואין בו חיבור AUX (וגם לא USB מן הסתם) שאני יכולה לחבר אליו את הטלפון שלי ולשמוע שירים.

הבנתי שיש משדר FM שמתחבר למצת ולטלפון ואז אפשר לשמוע ב"רדיו" את הנגן של הטלפון

אני לא כ"כ מבינה בחיבורים ובעיקר בחיבורים של האוטו, אבל אני רואה בeBay כמה דברים והייתי שמחה אם תעזרו לי להבין האם זה יתאים לאוטו, שאין בו חיבור AUX, ולטלפון סמסונג גלקסי.

הראשון:

http://www.ebay.com/itm/New-Car-MP3-Player-LCD-Wireless-FM-Transmitter-Modulator-Phones-Charger-Remote-/161161866994?pt=US_FM_Transmitters&hash=item2585feeef2

השני:

http://www.ebay.com/itm/BT-01-LCD-FM-Transmitter-Bluetooth-Car-MP3-Player-SD-MMC-USB-Handsfree-Remote-/251536980271?pt=US_FM_Transmitters&hash=item3a90c5b92f

אני מוכנה להתפשר על איכות השמיעה, אני פשוט לא יכולה להחליף רדיו דיסק באוטו הזה שום פנים ואופן לצערי

המון תודה לעוזרים :wave2:

עריכה אחרונה על ידי cant_pretend
פורסם

מנסיון אישי עם משדרי fm זה פשוט לא זה

עד שבכלל מוצאים תחנה נקיה בלי רעשים גם אז שומעים גרוע

את סתם תתבאסי לטעמי.

לא יכולה להחליף רדיו דיסק מסיבות של תקציב? או אחרות?

פורסם
מנסיון אישי עם משדרי fm זה פשוט לא זה

עד שבכלל מוצאים תחנה נקיה בלי רעשים גם אז שומעים גרוע

את סתם תתבאסי לטעמי.

לא יכולה להחליף רדיו דיסק מסיבות של תקציב? או אחרות?

הסיבה היא בעיקר שזה אוטו של המשפחה, שברולט אלרו, ולהחליף רדיו דיסק זה אומר להישאר עם חור בגלל שהרדיו דיסק המקורי הוא גדול יותר מרדיו דיסק סטנדרטי שאפשר לקנות, ואני לא יכולה להתעלל באוטו הזה לפי רצוני ... ומשהו שלא ישאיר חור זה רק רדיו דיסק משוכלל עם מסך ודברים שהם מחוץ לתקציב

• תוכן חדש...