Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4368 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאדגימה ססטיסטית, אבל הזמנתי בחצי השנה האחרונה שני מכשירי סלולר מאמאזון - לפני חצי שנה G מארה"ב דרך buy2usa ולפני כחודש E מאנגליה בשירות המשלוחים של אמאזון - והגיעו עד דלת ביתי מהר מאד, ארוזים כראוי, שלמים ותקינים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

רק אני לא מת על המוטו ג'י?

הוא טלפון סביר שלא חף מבאגים,עם מסך מעולה, אבל עם מצלמה מזעזעת.

אני הייתי מוסיף עוד 200-300 שקל והולך על הנקסוס 4 או על הגלקסי אס 3

פורסם

אם ככה אז שיקנה את המכשיר הבא: לא רואה ממטר שום מכשיר במחיר שלו, כלל ציפסט חזק יותר מנוט3, מצלמה מצויינת עם תמיכה בפוקוס ידני וצילום RAW!.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

אולי תספר לי איזה באגים יש לו? אני מחפש אותם כבר 7 חודשים ולא מוצא. גרסה 4.4.3 יציבה כסלע, איכות בניה מצויינת, סוללה שמחזיקה 2-3 ימים בלי למצמץ. מכשיר ברמת הביניים עם תמורה מצויינת למחיר.

לגבי המצלמה - אכן באיכות נמוכה, אבל לי זה לא חשוב, ולצרכים שלי מספיקים 8 ג"ב (אם כי יש לי גרסת 16 ג"ב).

נקסוס 4 מצויין - אבל שילמתי תמורתו 850 ש"ח (הובא מחו"ל לפני כשנה), אני לא בטוח שהייתי רוכש אותו כיום במחיר כמעט כפול. בכל זאת דגם מ-2012, אם כי עדיין מקבל עדכונים (4.4.4).

לגבי S3 - מכיר אותו רק מרחוק, אבל מדובר בדגם שיצא לשוק לפני יותר משנתיים, צריך לבדוק מה תחזית העדכונים שלו.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

הזמנתי לאמא שלי moto g 8gb 4g מ handtec.co.uk. עלות כולל משלוח: 146 פאונד (840 שקלים).

הטלפון הגיע תוך תשעה ימים ארוז כמו שצריך בניילון בועות. עובד כמו גדול.

המצלמה אכן לא מדהימה אבל גם לא גרועה. הטלפון לא רואה את האייפון 4 שלי מבחינת מהירות. הסוללה מחזיקה יומיים בכיף עם שימוש סביר באפליקציות.

עריכה אחרונה על ידי ishayk
פורסם
אם ככה אז שיקנה את המכשיר הבא: לא רואה ממטר שום מכשיר במחיר שלו, כלל ציפסט חזק יותר מנוט3, מצלמה מצויינת עם תמיכה בפוקוס ידני וצילום RAW!.

אופס- שכחתי הקישור:

http://www.gomobile.co.il/xiaomi-mi-3-

ולגבי המוטוG- אכן אין שום מכשיר בארץ עד 1200 שקל ששוה לירכוש חוץ מהמוטו-בטח ובטח לא סידרת המיני סל סמסונג.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

לגבי S3 - מכיר אותו רק מרחוק, אבל מדובר בדגם שיצא לשוק לפני יותר משנתיים, צריך לבדוק מה תחזית העדכונים שלו.

4.3 זו הגרסה האחרונה שיקבל s3.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

לפני כמה ימים שיחקתי עם המוטו ג'י של חבר . מכשיר בן שבוע. על השניה הראשונה שלקחתי אותו המכשיר ,הרוטציה של המכשיר נתקעה מצב מאוזן והיה צריך לכבות את המסך ולהדליק מחדש. זה באג. אבל אולי זה לא גורף לכול המכשירים.

המצלמה של המכשיר מזעזעת. היא לא "לא משהו" , היא פשוט מזעזעת. התמונות יוצאות מגורענות,הצבעים כלל לא אמיתיים. וכול זה היה באור יום. ויתרתי על הצילום בלילה. ואני לא משווה מול הגלקסי 5 אלא מול המכשיר שלי, גלקסי 3 מיני. ואני גם רחוק מלהיות צלם מקצועי,רק אוטומט ולצלם.

כמו כן, גם הגודל הקומפקטי יחסית הוא לא יותר מאשליה. למכשיר די הרבה שטח מת והוא עבה ככה שבפועל הוא שמיש ביד אחת בדיוק כמו שאר מכשירי 4.7-5 אינץ'

היום הגלקסי 3 והנקסוס 4 עולים בארץ 1300 שקל. לדעתי בתור בעל נקסוס 4 ,וכלקסי 3 בעבר, אני חושב ששניהם שווים את האקסטרה השקעה של הכסף

פורסם

לא כולם כל היום יושבים ומצלמים עם הטלפון שלהם. על זה מבוססים ה G וה E.

על הנקסוס 4 אני עוד איכשהו מסכים, אבל מה S3 קשור? טלפונים מתיישנים תוך חצי שנה, הS3 הושק במאי 2012, לא יקבל קיטקט ובטח שלא L. לא רואה שום סיבה בעולם לשקול אותו, במיוחד שבמחיר שלו אפשר (עם קצת מאמץ) לרכוש OPO.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
נצל"ש, אשמח לשמוע חו"ד על איליין סניף נשר. מחפש חנות אמינה לרכישת G2 באיזור חיפה.

קניתי את ה-G2 שלי משם לפני כחודשיים. לשמחתי לא הצטרכתי את שירותם עד כה (טפו טפו), אז אין לי ממש חו"ד.

רק תוודא שה-G2 שאתה רוצה (נפח/צבע) זמין אצלם ותתכונן להמתין.. בדר"כ יש שם תור ארוך.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

הכל עניין של גישה וצרכים. מבחינתי המצלמה בנייד צריכה לאפשר תעוד של שריטות ברכב או איזה מצב מקרי במשפחה, ואין לי צורך באיכויות צילום שממילא אי אפשר לקבל עם עדשה בקוטר 2 מ"מ. כאשר צריך לצלם בצורה יזומה יש DSLR. אני גם לא משחק בטלפון אז אני לא צריך מעבד וכרטיס גרפי מתקדמים. בשביל לגלוש בטמקא ולהפעיל כמה אפליקציות מקצועיות כל מכשיר שמגיב בקצב סביר מספק את צרכי.

בנסיעה לחו"ל הכנסתי את הסים המקומי לנקסוס S בן 3 שנים ויותר, נתן לי בלי שום קושי את ה-personal hotspot וכמובן את שירותי השיחה וההודעות, כל השאר בוצע על טלפונים יותר מודרניים (נקסוס 4, מוטו G) ושני מחשבים (נטבוק ישן שהפתיע לטובה וטאבלט), דרך אותו hotspot.

פורסם

התור באיליין גרם לי פשוט לוותר על הS3 שלי, ולהעביר אותו לאישה.

לי אין בעיה להיות בלי סמארטפון כמה וכמה ימים, ככה שאופציית חו"ל נפתחת. השאלה אם הG+ הוא עדיין האפציה עם הכי הרבה VFM, גם בהזמנה מחו"ל?

פורסם

אוקיי, אז אני הולך על מוטו G באמאזון, יש לי אפשרויות בחירה של GLOBAL ןUNIVERSAL(פה יש רק 4G) אני מניח שאני צריך לבחור GLOBAL ?

• תוכן חדש...