Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4367 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא הולך על הסינים שוב, המצלמה התקלקלה אחרי 5 חודשים, ועכשיו שקע הטעינה תקול והטלפון מת. לא ניתן לטעון(אם יש לכם רעיונות יצירתיים לפתרון הבעיה אשמח לשמוע - תיקון במעבדה יעלה כ300 ש"ח).

אז, מה הסמאטרפון עם הכי הרבה VFM עד 1000 ש"ח, בארץ, עם אחריות?

פורסם (נערך)

מצטרף - אני משתמש במוטו G למעלה מחצי שנה.

נדמה לי שבהזמנה ישירה מ-amazon.uk מדובר בפחות מ-900 ש"ח, אבל לא בדקתי לאחרונה.

אם אתה רוצה לרדת עוד דרגה ("4.3 וללא פלאש) - יש המוטו E שרכשתי מאותו מקור לפני מספר שבועות תמורת 610 ש"ח כולל דמי משלוח, מיסים ועמלת המרת מטבע. הגיע במשלוח הביתה תוך 4 ימים בלי הפתעות.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מוטו G 16 גיגה ללא ספק.

לא נראה לי שההפרש בהזמנה מחו"ל שווה את זה.

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

מוטו G 16 גיגה ללא ספק.

לא נראה לי שההפרש בהזמנה מחו"ל שווה את זה.

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם
תודה רבה חברים,

מחר נקפוץ לאיליין בנשר לקנות. לא שווה לי להזמין מחול בשביל הפרש של 200 ש"ח.

850ש"ח באמאזון ארה"ב (כולל מיסים,הובלה וכו'),150שקל הפרש לטעמי "גם כסף" :)

אם כן תרכוש בארץ לדעתי תבוא מה שנקרא "עם אפס ציפיות"..לא ממש צריך לספר לך על שירות מהחנויות..

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
850ש"ח באמאזון ארה"ב (כולל מיסים,הובלה וכו'),150שקל הפרש לטעמי "גם כסף" :)

אם כן תרכוש בארץ לדעתי תבוא מה שנקרא "עם אפס ציפיות"..לא ממש צריך לספר לך על שירות מהחנויות..

ואם יגיע עם מסך שבור? או בכלל לא עובד? כאן מבחינתי פוטנציאל החיסכון לא שווה את הסיכון.

מלבד זה, האישה בלי טלפון, אני לא רוצה שהיא תמשיך להיות בלי עד שיגיע מארה"ב.

לגבי איליין, קנו לי שם את הS3 שלי, מעבר לקניייה עצמה לא הייתה אינטראקציה נוספת וטוב שכך.

אני לא חושב שהאחריות היא עם גב. כלומר, אני לא מצפה שתהיה.

פורסם

+1^

פחות מ₪900 עד הבית עם שליח. עם אחריות שעדיפה בהרבה על הגישה הישראלית שלא מכירים אותך דקה אחרי שקנית.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
לא עדיף לקנות moto g 8gb בגירסת 4g שבא עם חריץ microSD?

...

אז, מה הסמאטרפון עם הכי הרבה VFM עד 1000 ש"ח, בארץ, עם אחריות?

הוא רוצה בארץ עם אחריות.

תזמין מGOMOBILE, בשביל מה לשלם 200 ש"ח יותר?

אייל

פורסם
ואם יגיע עם מסך שבור? או בכלל לא עובד? כאן מבחינתי פוטנציאל החיסכון לא שווה את הסיכון.

ואם ואם ואם..לפי התזה הזו לא תתקדם לשום מקום :)

אתה מזמין מחברה מכובדת ומסודרת,לא ממוכר כלשהו באיביי עם מלא פידבקים גרועים שיכול לסנן אותך.

מגיע שבור\הרוס? תקשורת קצרה עם תמונה וישלחו לך חדש (חפש את שרשור הרסיבר 3000,תראה מה זה שירות,ועוד מאנגליה)

אבל עזוב,לך תקנה מחנות ישראלית כלשהי,שמחייכים כשאתה רוכש,אבל כועסים כשאתה רוצה שירות כלשהו :| ("אחריות עד הרגע שיצאת מהחנות..")

תתחדש בכל מקרה ובהצלחה,מצטער אם פגעתי בצורה כלשהי :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...