Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4360 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז התחדשתי בהונדה חדשה. כשאני נוהג במצב ECON הרכב ממליץ לי להעביר הילוכים במהירות 25-30 לשלישי ב35-40 לרביעי ב45-50 לחמישי וב55-60 לשישי. כמה "בריאה" צורת נהיגה זו למנוע?

פורסם

אם המחשב ממליץ לך להעביר ככה,מזיק זה לא מזיק.

אבל לטעמי אין טעם להקשיב לו,כי זה מוקדם מדי,וגם זה מצב שהרצועת כוח של המנוע לא זמינה לך כמעט וכלל.

פורסם

אותו דבר גם בפיקנטו,זה פשוט מוקדם מידי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

נסה לעשות כך שבוע ובדוק את צריכת הדלק על ידי תדלוק פול בתחילת השבוע ובסוף השבוע, יכול להיות שרצועת הכח כן מותאמת לנסיעה בתנאים האלה, למרות שזה לא נשמע הגיוני.

Miata ND2

פורסם
נסה לעשות כך שבוע ובדוק את צריכת הדלק על ידי תדלוק פול בתחילת השבוע ובסוף השבוע, יכול להיות שרצועת הכח כן מותאמת לנסיעה בתנאים האלה, למרות שזה לא נשמע הגיוני.

בהרבה מכוניות העלאת ההילוכים שהרכב מציע תגרום לך להאיץ במהירות של משאית משנות ה-60. זה פשוט לא ריאלי.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• תוכן חדש...