Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4366 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש מתאם שמתברג לבית המנורה הקיים ונותן לי אפשרות לחבר אליו כבל חשמל וגם יהיה מקום להכניס מנורה.

תודה

פורסם

לא הבנתי מה אתה רוצה אבל חפש בדיל אקסטרים. http://www.dx.com

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)

להבנתי הוא מחפש משהו כזה, בית מנורה+שקע

זה שקע אנגלי, לא מצאתי שקע "ישראלי"

נ.ב

אתה יודע שזה מסוכן ושאין ארקה (לדעתי כנראה המוצר הזה בכלל אסור לשימוש בארץ), רצוי בכלל לא להשתמש או אם כבר משתמשים אז רק עם מכשירים שלא דורשים ארקה.

עריכה אחרונה על ידי Ron Poh
פורסם

לפי מה שאני רואה בדירות חדשות, לשקעי המאור מגיעים חוטים של 1.5 ממ"ר ולא 2.5 ממ"ר - לכן לא הייתי מטעה ואומר שאצל כולם היום (גם במאור) יש חיווט של 2.5 ממ"ר.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

קיים גם בארץ. כמה כאלו אתה צריך ? דבר איתי בה"פ ומחר אוכל להפנות אותך למקומות שמוכרים ליחידים.

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם
לפי מה שאני רואה בדירות חדשות, לשקעי המאור מגיעים חוטים של 1.5 ממ"ר ולא 2.5 ממ"ר - לכן לא הייתי מטעה ואומר שאצל כולם היום (גם במאור) יש חיווט של 2.5 ממ"ר.

איציק

הלוואי שהיה ככה אצלי, אצלי יש 2.5 מ"מ, והייתי בטוח שאם הקבלן המנ**ק שדאג לדפוק אותי כמעט בכל דבר שם מוליכים של 2.5 אז זה בוודאי תקנה.

פשוט אין לי מקום לדחוף אפילו סיכה מרוב שהצינורות תפוסים ע"י המוליכים.

פורסם
להבנתי הוא מחפש משהו כזה, בית מנורה+שקע

זה שקע אנגלי, לא מצאתי שקע "ישראלי"

נ.ב

אתה יודע שזה מסוכן ושאין ארקה (לדעתי כנראה המוצר הזה בכלל אסור לשימוש בארץ), רצוי בכלל לא להשתמש או אם כבר משתמשים אז רק עם מכשירים שלא דורשים ארקה.

זה בדיוק מה שאני מחפש אבל לא מוצא ל220V.

בכל אופן אני רוצה לחבר משהו שלא דורש הארקה.

khc

אתה יכול לשלוח בפרטי מישהו מהמרכז ? אני צריך רק אחד כזה

• תוכן חדש...