Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שמן מתאים לפז'ו 308

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4374 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

נדלקה היום נורית check oil level בפז'ו וכנראה אני באמת צריך להוסיף שמן.

בבדיקת קבלות ראיתי שמילאו שמן של total. לא מצאתי כזה בתחנות דלק.

השאלה האם יש הכרח לשמן של total.

וכמה זמן אפשר לסוע עם שאריות השמן. אני מתכנן יום שישי לקחת למוסך לטיפול.

תודה

Peugeot  5008 2023 

פורסם

אם עדיין יש שמן, אין נזילה ולא צפוי שימוש אינטנסיבי ברכב - הייתי מושך עוד יומיים עד הטיפול.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תודה

אני אוסיף משהו

ההודעה מופיעה רק בהדלקת האוטו. לאחר כמה שניות המשולש הקטן בלוח נעלם וכן גם ההודעה.

אף אחת מנוריות מפלס השמן לא דולקת (המזלף שמן הזה).

Peugeot  5008 2023 

פורסם

אם אף אחת מהנורויות לא דולקת זה אומר שאין שמן, לא?

בדוק היטב שאין נזילה ושמפלס השמן על המדיד נמצא כמה מ"מ טובים מעל המינימום. אם אתה מעוניין להיות על הצד הבטוח רכוש מיכל שמן של ליטר בתקן ובצמיגות המתאימים לרכב וסע כך עד הטיפול.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בפג'ו 308 ישנה מערכת לכיוון שסתומים משתנה אשר עובד על לחץ שמן, נסיעה עם לחץ שמן נמוך תגרום לבלאי מואץ למערכת הנ"ל .

ברכבים אלו מומלץ מאוד להיות על המדיד שמן ב-4\3 ומעלה.

אביב

פורסם

כל זמן שיש שמן במערכת (קרי משאבת השמן מצליחה לשאוב שמן ואין הרעבת שמן) - הכל תקין, וזה לא משנה אם המפלס במינימום או במקסימום. קיימות השלכות אחרות כמו הזדקנות מהירה יותר של השמן, תפוקת קירור ירודה, היווצרות בוצה, חוסר בשימון בזוויות חדות וכו'.

איתמר

פורסם

לא חייבים להתחכם. כל זמן שהמפלס מעל המינימום אין בעייה עקרונית. הוא גם ציין שבעוד יומיים הוא ניגש לטיפול, זה לא שהוא הולך להישאר עם המצב הזה זמן רב, חבל להשקיע הרבה כסף על משהו שישפך למחזור בעוד 48 שעות.

נושא הזוויות פחות רלוונטי לרכב פרטי, יותר לג'יפים ומשאיות שעובדות בתנאי שטח (וגם שם יש כל מיני פטנטים להתמודד עם המצב הזה).

איתמר

פורסם (נערך)

סע ברכה יצרני הרכב מתים עלייך . אתה משלם במזומן או אשראי?

ובנימה רצינית יותר , בדוק לרכבי 308 שהלך להם סולונואיד תזמון מה גובה השמן באותו הזמן , אתה תשנה את דעתך.

עריכה אחרונה על ידי אביב29
  • תוכן חדש...