Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי מייבא לארץ שמן Mobil Delvac?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקשתי צנועה אך לא קלה.

רציתי לדעת אם יש מישהו, אמין, בארץ שמייבא\מוכר את השמן הזה:

Mobil Delvac 1 LE 5W-30

1621710_676778572404897_3866953755310367506_n.jpg

ואם לא, האם יש שמן HD אחר שאפשר למצוא בארץ,והוא מומלץ?

בתודה מראש.

פורסם

הרכב הוא מיצובישי פאג'רו 11', דיזל 3.2 עם DPF.

התקן הראשון הוא: B3\B4\B5 ACEA

השני הוא API CF4.

ראיתי המון שמנים, אבל השמן הספציפי הזה פשוט מעבר למושלם, הוא כל מה שאני צריך.

אם יש לך אלטרנטיבות אחרות, אשמח לדעת.

פורסם

שלום.

יש לנו מגוון עצום של שמנים שיכולים להתאים לך.

השמן המתאים ביותר, בדרגה הגבוהה ביותר ACEA B5 5W30 4200 שמתאים למסנן חלקיקים (C3) הוא של חברת Liqui Moly תוצרת גרמניה.

כל בקבוק שמן הוא בנפח של 5 ליטר מלא וברכב שלך נכנס 9.8 ליטר.

צירפתי לך לינק לשמן שתוכל להתרשם.

במידה ותרצה חלופות זולות יותר יש בדרגה B4.

תודה.

http://www.justmotor.co.il/products/666800/%D7%A9%D7%9E%D7%9F-LIQUI-MOLY-5W30-TOP-TEC-4200

פורסם

שמעתי שיש הרבה זיופים בליקווי-מולי.

היבואן שלו גם מפוקפק, ולא סיפק תשובות ראויות לכמה טענות שהעלו כלפיו בפורום הזה, לא ניראה לי, לא אקח סיכון.

ראיתי שיש לך גם מוביל 1, חבל שאין לך במיכלים של 5 ליטר.

מתיש, פשוט מתיש לבחור שמן.

פורסם

אני לא מכין את העניין של הזיופים בשמן הזה אבל בכל אופן הנה עוד כמה חלופות שיכולות להתאים.

שמן של חברת SHELL.

http://www.justmotor.co.il/products/667418/%D7%A9%D7%9E%D7%9F-Shell-Helix-ULTRA-EXTRA-5W30

שמן של חברת EUROL.

http://www.justmotor.co.il/products/695741/%D7%A9%D7%9E%D7%9F-EUROL-SYNTENCE-5W30

פורסם

מתיש, פשוט מתיש לבחור שמן.

מה כל כך מתיש? אתה לא צריך שמן מיוחד. לא ברור לי מה אתה מחפש.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הענין הוא כזה, לפני 7 חודשים, שמו לי את השמן CHAMPION 5W30 C3.

לפני שבועיים החלפתי לVALVOLINE 5W30 XL III C3.

(מסנן שמן אך ורק מקורי)

ושמתי לב ל2 דברים, 1 הרכב אוכל לי קצת יותר דלק, קשה לי להאמין שזה מהשמן, אבל המד בין תדלוק לתדלוק הוא תמיד אותו דבר,פחות או יותר.

בתדלוק האחרון, היה חסר לי 160 170 קילומטר.(אני ממלא תמיד כשהמד על הרבע)

ומשום מה, הרכב היה מפרפר אם הייתי לוחץ כשאני עומד, עכשיו לא מפרפר, אבל עדיין מאיץ מהר.

בקיצור, אני מרגיש שעשיתי טעות, לכן אני מתכונן להחלפת השמן הבאה, וכשהציעו לי את המוביל 1, פשוט הבנתי שזה הכי טוב שאפשר להשיג.

למרות שגם CALTEX DELO 400 5W30 יהיה סופר מעולה, אבל אין, אין למצוא בארץ מבחר רציני של שמנים איכותיים.

רציתי את הליקווי, אבל הבן אדם שקניתי ממנו את הוולווליין אמר לי שהוא לא מתעסק עם זה, יש בזה הרבה זיופים.(בחנות שנכנסתי לפניו, היה ליקווי, אבל לא היה את הצמיגות שאני צריך, מזל.)

בסוף אולי אתפשר על קסטרול, אולי.

בקיצור, אני צריך להמשיך לחפש.

פורסם
אני לא מכין את העניין של הזיופים בשמן הזה אבל בכל אופן הנה עוד כמה חלופות שיכולות להתאים.

שמן של חברת SHELL.

http://www.justmotor.co.il/products/667418/%D7%A9%D7%9E%D7%9F-Shell-Helix-ULTRA-EXTRA-5W30

שמן של חברת EUROL.

http://www.justmotor.co.il/products/695741/%D7%A9%D7%9E%D7%9F-EUROL-SYNTENCE-5W30

באמת חשבתי על הליקס וגם היורול, אבל יש להם אותו מפרט כמו של הוולוולין.

אין שמן שהוא B3\B4 וגם C3?

לפי המפרט, כל השמנים בקטגוריה הם דומים, אז אין לי סיבה לקחת.

אבי, אני מודה לך מעומק הלב על העזרה, באמת, אני מצטער שאני ככה "פוטר" בקלות את השמנים, אבל בבקשה איש יקר, תבין אותי.

פורסם

נראה לי השמן הבא יספק אותך. :-P

הוא מגיע רק בליטר.

*צוחק*

אני צריך 9.6 ליטר, רק על שמן זה 880 שקל.

עם הפילטר זה 1100 ש''ח.

יותר זול אצל המורשה!

אבל כמובן שגם השמן אצלהם(במורשה בבני ברק) הוא זול, הוא מצובר.

ולך תדע איזה שמן זה, אם זה לא 15 לליטר של חברת דלקול.

רק במורשה באשקלון שמו לי שמן "מקורי" מגלונים של מיצובישי.

אבי, עדיין אחפש, אבל אין לפסול את האפשרות שאגיע אליך בעוד כמה חודשים.

תודה רבה על הכל, והמון הצלחה.

פורסם

ושמתי לב ל2 דברים, 1 הרכב אוכל לי קצת יותר דלק, קשה לי להאמין שזה מהשמן, אבל המד בין תדלוק לתדלוק הוא תמיד אותו דבר,פחות או יותר.

בתדלוק האחרון, היה חסר לי 160 170 קילומטר.(אני ממלא תמיד כשהמד על הרבע)

ומשום מה, הרכב היה מפרפר אם הייתי לוחץ כשאני עומד, עכשיו לא מפרפר, אבל עדיין מאיץ מהר.

לדעתי, סיכוי שזה נגרם עקב החלפת שמן - קלוש ביותר.

פורסם

בהפרשים שאתה מדבר עליהם אתה מחפש ממש לא בכיוון הנכון. אתה סתם מבזבז כסף ומזהם כל כמה חודשים 10 ליטר לפח. גש למקום שיעזור לך באיתור התקלה.

פורסם
בהפרשים שאתה מדבר עליהם אתה מחפש ממש לא בכיוון הנכון. אתה סתם מבזבז כסף ומזהם כל כמה חודשים 10 ליטר לפח. גש למקום שיעזור לך באיתור התקלה.

מה היית מייעץ לי לבדוק, אם תוכל להמליץ על כיוון, אודה לך מאוד.

חשבתי על זה לפני שבוע, אולי זה בגלל הפילטר אוויר?(החלפתי אותו לפני 6 חודשים.)

• תוכן חדש...