Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מבין שההמלצה היא לתדלק בשעות הבוקר המוקדמות, השאלה באיזה מצב מומלץ כשהמיכל לקראת הסוף (רבע) או כבר בחצי?

האם יש השפעה על מדידת צריכת הדלק לק"מ אם מודדים אותה כשנשאר חצי מיכל או רבע מיכל?

פורסם

כשאין דלק?

אני מבטיח לך ששיטות התדלוק השונות אם בכלל חוסכות, יחסכו לך..כמה אגורות.

אני מדתלק, כשהמיכל על רבע בד"כ. תשתדל לא להגיע למינימום הקריטי כיוון שאומרים (ויש סיכוי שגם זה מיתוס) שהלכלוך מצטבר ויכול לסתום את מסנן הדלק, כמו שכתבתי לא ידוע אם זה נכון, אבל אני משתדל לתדלק כשהקו על הרבע.

אם זה קריטי לך וממש משנה, תתדלק בשעות הבוקר המוקדמות או בערב כשפחות חם

בנוגע למדידת צריכת דלק, תדלק מיכל מלא, סע עד שנשאר רבע+-, תתדלק שוב מלא עד הסוף ובדוק את הצריכה של ק"מ לליטר. הכי פשוט והכי קרוב למדוייק

Opel Adam S 2017

פורסם

אין שום המלצה לתדלק השעות הבוקר המוקדמות.

תתדלק מתי שאתה רוצה.

אין משמעות לרבע/חצי/שליש.

כמות הדלק במיכל לא משפיעה על מדידת צריכת דלק.

פורסם

לא משנה מתי לתדלק,אני מתדלק כשנורית נדלקת,הכי חשוב לא להגיע למצב שאין דלק,מעב לזה,אין חשיבות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

דובר על זה רבות,כול עוד הדלק זורם,יש קירור,לכן גם יש 2ליטר זה בסדר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...