Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4357 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר מעבר מקום עבודה וצריכים לבחור רכב עבודה (ליסינג מהמעסיק)

היה לנו עד לא מזמן את הקורולה החדשה שבהחלט מעולה והרבה יותר טובה מהדגם הקודם: מרווחת מאוד, מנוע חזק וגיר נהדר - אבל בסופו של יום זה סדן ומבחינת מטען אפשר להשיג באותו מחיר רכבים שיותר מותאמים למשפחה של 4 נפשות + ציוד גלישה...

רצינו מאוד לקחת את האוקטביה 1.2TSI אבל צריך לחכות עד ינואר למשלוח הבא מכיוון שאין מלאי.

קיבלנו אישור לקחת את הסובארו XV 1.6 - הדגם האוטומטי. די התלהבנו , רכב 4X4 מהעבודה - איזה כיף!

אבל עכשיו אני קורא ברשת ומתברר שהמטען שלו מאוד קטן. אני עדיין מנסה להבין איך המרווח תא נוסעים - ובעיקר מרווח רגליים בכסאות האחוריים (עבור הילדים , ושאנחנו נוכל להשעין אחורה את הכיסא כשיש כיסא בטיחות לילד מאחור)

מה אתם אומרים - כדאי ללכת על הפינוק הזה או שבסופו של יום זה אוטו קטן מידי להיות רכב משפחתי ראשי שאיתו נוסעים כל סופ"ש כל המשפחה?

פורסם

אתה בתור מישהוא שמתענין צריך לקחת את עצמך וללכת לבקר בסוכנות הקרובה של סובארו ושם לשבת ולשחק ולראות במו ענייך את הרכב ולבקש נסיעת מיבחן ולהפסיק לחיות בעולם הוירתואלי של החופש הגדול (די לילדים משועממים בחופש)

פורסם

מה הבעיה לקפוץ לחצי שעה לאולם תצוגה של סובארו ולבדוק? אני בטוח שלפני שאתה קונה נעליים ב-200₪ אתה קופץ לחנות ומודד, אז למה רכב ב-160 אלף ₪ אתה מתעצל לבדוק?

ה-XV הוא אחלה רכב אבל הוא פחות מרווח מהקורולה במושב האחורי. אם אתם צריכים מקום לציוד טיולים אז כנראה שרכב סטיישן יתאים לכם יותר, אולי אופל אסטרה סטיישן או קיה סיד סטיישן.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

נפח תא מטען 350 ליטר קטן וצנום,אני אישית מאוד אוהב את הרכב...גש לסוכנות ותיקח את כיסא הבטיחות איתך(זה מה שאני עושה בדרך כלל)

וכנסו לרכב ותבדוק תא מטען.בליסינג רכבי סקודה פולקסוואגן מתומכרים גבוה...שווה לבדוק סובארו (אינת גבוהה יותר מניסיון של 2 הרכבים).

פורסם

היי raoulk,

לא הייתי מציע לך להסתמך על דברים לא מקצועיים שרצים ברשת,

אני מצרף לך מאמר שפורסם בוואלה רכב מאת קובי לאני:

http://cars.walla.co.il/?w=/4735/2745307

אם המאמר עדיין לא עושה בשבילך את כל העבודה, אתה מוזמן להגיע אלינו לאחד מסניפי הסוכנות ולהתרשם גם פיסית וגם ויזואלית מהרכב

תודה.

פורסם

אייל שלום,

לצערי הרב, ניסינו לקחת את ה - XV 1.6 בליסינג, אבל התמחור ממש בשמיים (ברמה של מכוניות של 150K), לטענת פריים-ליס - בגללכם :-)

כיום עם סקודה ייטי בליסינג, והסובארו למרות שעולה פחות במחיר, עולה הרבה יותר בעלות החודשית.

לנו זה כבר "אבוד" - אבל לטיפולך...

זיו

• תוכן חדש...