Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת מה ההבדל באחריות שמקבלים (משלמים עליה, יותר נכון) בחנויות הפרטיות.

למשל באייבורי קיים מכשיר LG G2 עם אחריות שנתיים אבל לא FOTA וללא עדכונים, ובתוספת של כ 200 ש"ח מקבלים אותם.

איך החנות יכול לחסום fota ועידכונים?

ובכלל יש את רונלייט (שהמכשירים שלהם הכי יקרים), רמפל ועוד.

בעיקרון אני יודע שאחריות של חנות לא שווה כלום ומשולה ללקנות מכשיר ללא אחריות

אז השאלה היא האם שווה לשלם מאות ש"ח יותר וללכת על אחריות של רונלייט או לחפש את המכשיר הכי זול ולהתפלל?

אשמח לקבל המלצות כל חנויות שהייתם צריכים לקבל בהם שירות תיקונים

תודה

פורסם

כתבתי בנושא בשרשור בחירת סמארטפון לגבי ה-FOTA.

ברמת העיקרון אם ספק בארץ הולך וקונה מיבואן בטיז-אל-נאבי מכשירים (שמגיעים עם מערכת הפעלה שמיועדת לטיז-אל-נאבי), ויוצאת גירסה חדשה למכשיר, אבל אותו יבואן בטיז-אל-נאבי מתעצל (וחוסך כסף) בזה שהוא לא לוקח את הגירסה החדשה (אופציונלי גם להוסיף שטויות שלו, כמו שאורנג' למשל מוסיפה My Orange ועוד כל מיני אפליקציות) ומעלה אותה לשרתים של LG.

זה נכון אגב גם ל-Samsung, עם שני הבדלים עיקריים:

* הצריבה בסמסונג ע"י Odin היא סופר-פשוטה, וככה אתה יכול לעדכן גם לגירסאות קרובות לגירסה המקורית שלך (ואפילו גם לקבל FOTA על הדרך).

* ב-Samsung כבר כמעט אין גירסאות ללא FOTA (ליתר דיוק אין גרסאות שאני מכיר בלי FOTA).

אני לא זוכר איך מבצעים צריבה ידנית ב-LG ועם איזה כלים, מניח שגם זה אפשרי.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...