Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4359 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

התחדשתי ברכב חדש לפני כחמישה חודשים, היום פעם ראשונה שטפתי את הרכב בסטנדרטים של הפורום פה אחרי קריאה של הרבה פוסטים, עבדתי בשיטת השני דליים עם mr pink א"כ פלסטלינה סינית ואז ווקס, תוך כדי ראיתי שיש כתמים שומניים שחורים בכמה מקומות ברכב, השמפו לא הצליח להוריד אותם, עם הפלסטלינה והווקס לא ניסיתי כי לא חשבתי שזה הייעוד שלהם.

אין לי רצון לקנות מסירי שומנים יקרים לרכב כי זה משהו שלא קרה לי מעולם עם הרכב הקודם (שגם כן נשטף תמיד ידנית ועבר ווקס פעם בכמה חודשים) יש איזה חומר כמו הACP של שופרסל או משהו זמין שבדילול עדין יצליח להוריד את הגריז הזה? או אפילו שמפו לרכב בדילול אגרסיבי?

הרצון שלי פשוט הוא לשמור על הציפויים הקיימים על רכב חדש.

תודה

20140713_110420.jpg

20140713_110427.jpg

20140713_110445.jpg

20140713_110451.jpg

20140713_110504.jpg

פורסם

תנסה עם הפלסטלינה, למרות שהייתי מנסה עם apc קודם.

מאיפה אתה בארץ? אתה מוזמן אליי לקבל קצת apc חינם. אני מרחובות

פורסם (נערך)

זה נראה על פני הצבע.

גם אלכוהול מדולל יכול להוריד את זה. (זה מה שאני עושה אצלי)

מצטרף ל ML

אם אתה מאזור השפלה? אתן לך תכשירים להסיר את זה ללא עלות כמובן.

עריכה אחרונה על ידי yogev20
פורסם

איזה תותחים אתם תודה רבה!! אני מהמרכז אבל אני לא אטריח אף מכם ביינתים :-D

אני ארד למטה עם אלכוהול מדולל שזה יש לי ופלסטלינה ננסה ונראה

פורסם

צמר גפן עם אלכוהול מדולל הוריד את זה, קצת ווקס מעל החזיר את ההגנה, תודה על הטיפים!

• תוכן חדש...