Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אוקיי, אז לאחר זמן לא קצר של מחשבות "הציוד הכבד" יצא מהמחסן.

משם אחרי מספר קטנות עם ישראל הוחלט על מה יהיה ואיך :hihi:

הרכיבים:

pioneer avh x8550bt

rockford p450.4

rockford p600.1bd

morel hybrid II 6.5

kicker l7 '15

בידוד לדלתות dynamite

החיווט:

0 ג'ייג של קנו

RCA של knu מהסדרה הגבוהה Krystal

RCA לסאב של stinger דגם Bullet

חיווט רמקולים 12 ג'ייג אם אני לא טועה.

מפצל מתח של xscorpion - דיגטלי - יצא ככה.

קבענו יום וישראל יצא לדרך, אני חייב לציין שבפדנטיות מופלאה - לא מיהר לשום מקום גם לא לשתות.

ביום הראשון העבודה שישראל נתן היה בקצב טוב, ביום השני קבלתי ישראל שונה,

הבחור הרגיש לא טוב ונראה לא טוב (ככה זה ששותים אצלי רק קולה ו/או נסטי)

ישראל הגיע עד מצב של עילפון (או משחק ממש טוב חח) והחלטתי לעצור

שחררתי את הפועל ולהפתעתי למחרת הוא צץ כמו סוללה של דורסל מלאה ומוכן לעבודה

-חשוב לציין: הבחור לא אוכל בכלל! חסכוני ללקוחות! :lol:

תמונות מההתקנה מצורפות למטה הוכחה גם לעילפון :snipersmi

אני בתחום האודיו מספר לא קצר של שנים, עד היום לא נתקלתי ברמה כזו של התקנה.

היה לי כיף להכיר, כיף לראות ואולי זה ישמע מוזר וצבוע אבל שלמתי לישראל בחיוך ובכיף.

תודה.

20140618_112725.jpg

20140618_112729.jpg

20140618_152550.jpg

20140619_103540.jpg

20140619_113629.jpg

20140620_121417.jpg

20140620_121444.jpg

20140630_085413.jpg

עריכה אחרונה על ידי soogood
פורסם (נערך)

ואו התקנה ממש יפה סדרתם ממש טוב את הכבלים

הכנסתם יפה את המגברים והקרוסים פשוט עבודה מעולה!

שאפו וציוד באמת כבד בטוח שאתה מבסוט מהצליל :)

אגב מכיר את הישראל הזה,אחלה של בחור בן אדם עם ידיים זהב!

עריכה אחרונה על ידי xMasTer0fDw

HU : Pioneer AVH-X5750BT AMP1 : Soundown Sax 100.4

AMP2 : Celestra FA475X Sub : Hertz ES300 Comp : Rainbow GL-C6.2

פורסם

התקנה ממש יפה!!!

ישראל שאפו!

תהנה.

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

התקנה יפהיפיה - שמח לראות כאן התקנה של ג'וניור אחרי כל כך הרבה זמן שלא ראינו כאן כלום מהאיש והדגמח שאוכל כמו ציפור.

התקנת פלטת מגברים סטייל רמי קראדי, לפחות למי שנמצא בתחביב הזה מספיק זמן פעם הסגנון הזה היה משוייך באופן אישי אליו (קראדי)

אין הרבה מה לאמר - עבודה יפה וחלקה.

אני באופן אישי הייתי רוצה להתחיל לראות כאן יותר שימוש בחומרי בידוד מעולם הCCF והMLV ולא רק בוטילן אבל חינוך אקוסטי זה תהליך שלוקח זמן לבנות.

כיף לראות!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

סחטיין על העבודה! בטוח שנשמע מעולה. :yum:

שאלת אגב - זכור לי איזשהו דיון על מיקום הקרוסים ועל כך שיש הבדל בין התקנה שלהם הרחק מהרמקולים (בתא המטען כמו כאן) לבין קרוב ככל האפשר (דלתות/דשבורד). מישהו יוכל להרחיב על הנושא שוב בבקשה.

פורסם

זה פשוט מאוד - אורך החיווט שווה ערך להוספת התנגדות למעגל

אם אתה מאריך את החיווט בין המגבר לקרוס אתה פשוט תיצור התנגדות יותר גבוה כלפי המגבר בעיקר

אם אתה מוסיף חיווט מהקרוס כלפי הרמקולים אתה גורם לקרוס לראות התנגדות גדולה יותר מכל רמקול ורמקול וזה משפיע באופן ישיר על נקודת החיתוך וההתנגדות הכוללת שנופלת על הרכיבים של הקרוס (אתה פשוט גורם לקרוס לראות רמקול פחות נציל\יעיל במקום להפעיל את זה על המגבר בעיקר)

אז בזמן שאתה יכול לשמור על ערכי הקרוס קרובים ככל הניתן לתכנון המקורי אתה נותן למגבר לשאת בעומס אבל עם אפקט קטן יותר על הרמקולים לעומת מה שהקרוס "רואה"

כאן כבר כתבתי כמה פעמים על מעגלי זובל ועל LPADים בכדי לשטות בקרוס הפסיבי ובמגבר לראות רמקול עם התנגדות יציבה יותר ולקבע ככה את נקודת החיתוך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

עד כמה ההבדלים שמיעים?

יש ענין של הכנסת רעשים?

(מתנצל על מחטף השרשור, לא אכפת לי לפצל את הדיון אם יתפתח אחד נרחב כזה).

פורסם

אולי עדיף שתפצל באמת - מהנסיון שלי ההבדלים זניחים.

מתי זה יכול להיות שמיע? כשנקודת החיתוך וההספקים של הקרוס לא מתאימים מלחתכילה לאלמנט.

כשאתה שם אלמנט בתוך חלל שמהווה תיבה גדולה מידי ואז באופן ישיר תגובת האלמנט לכוח יורדת ואתה מגיע למצבים קיצוניים - נדיר, אבל בסטים פשוטים, בהתקנות לקויות - יכול להפוך למציאות.

Pioneer TS-X150

פורסם

תודה רבה לכולם!

Tom_22 - הכל בסדר :)

lanosforce:

נכון, הוא היה החלוץ בסגנון הנ"ל.

אבל לפעמים שחקנים חדשים נכנסים למשחק ויש להם מה לחדש ולהציע :ok:

הכבוד של רמי במקומו יישאר אבל קשה לתת את אותו "קסם" שאתה הופך להיות עסק גדול ועמוס.

ותודה! :-D

• תוכן חדש...