Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

רכשתי השבוע אאודי A4 2007 והכנסתי את הרכב למוסך לטיפול תקופתי.

אחרי שהמוסניק התבלבל כמה פעמים בקשר להחלפת בלמים נדרשת, בסוף הוחלפו 2 רפידות אחרויות (אציין שהרכב עבר טסט באותו בוקר).

לקחתי איתי את הרפידות, במדידה גיליתי שנשארו עוד 6.5 מילימטר (רפידה ללא הברזל).

מישהו יודע באיזה עובי נדרש להחליף רפידות ברכב כזה?

תודה ושבת שלום.

תודה מראש.

פורסם

מינימום של 2 מילימטר. אף מכונאי לא ממתין שהרפידה תגיע ל-2 מילימטר ובדרך כלל שעובי הרפידה סביב ה-5 מילימטר מחליפים את הרפידות.

אין קשר לזה שעברת טסט מכיוון שגם עם עובי רפידה של 1 מילימטר היית עובר טסט.

איזה כייף לי :)

פורסם

טוב, בכל זאת התגובה שלו היתה קיצונית, הוא אמר שהוא במקומי היה מוותר על הטיפול ומבצע את ההחלפה של הרפידות.

הייתי יכול להחליף אותם בקלות בטיפול שנה הבא (הוא יודע שזה רכב שהולך לסוע מעט מאוד כל שנה).

לא אגיע לשם יותר.

תודה.

תודה מראש.

פורסם

על איזה טיפול המוסכניק היה מוותר ?

לידיעתך, ברכב שלך רוב הסיכויים שקיימת גם מערכת לניטור שחיקה של הרפידות כלומר אם עובי הרפידה מגיע ל-4 מילימטר נדלקת מנורה בלוח השעונים או/גם הודעה על רפידות שחוקות.

פורסם

הוא התכוון לזה שאוותר על החלפת הפילטרים והשמנים ואבצע החלפה של רפידות.

נראה לי שאקפוץ אליו שבוע הבא ואבקש שיחליף לרפידות הקודמות.

מי מכיר מוסך לאאודי (לא מורשה) מומלץ עם מחירים הוגנים?

תודה מראש.

פורסם (נערך)

למה אתה רוצה להחליף בחזרה לרפידות הקודמות ? על סמך מה ?

מומלץ מוסך רון.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

פורסם

כי נשארו 6.5 מילמטר רפידה וביקשתי ממנו שאם אין צורך לא לבצע, חוצמזה שבהתחלה הוא אמר שצריך רפידות קדימה + אחורה וצלחות מאחורה ןאח"כ התבלבל בחשבון.

תודה מראש.

פורסם

המוסכניק צריך לקחת בחשבון שעובי הרפידות צריך להספיק לשנה או ל 15 אלף קילומטר עד הטיפול הבא. אני חושב שהמוסכניק היה בסדר בעניין הזה.

• תוכן חדש...