Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ממש לא, זה הדגם החדש ביותר והמדובר פה. הרכב החזק ביותר שהיה למשטרת התנועה עד כה.

עד כמה שידוע לי, השברולט מאליבו עברה מתיחת פנים מוקדמת בתחילת השנה הנוכחית או בסוף השנה שעברה בגלל תלונות של לקוחות על מרווח וגימור.

המאליבו שקנתה המשטרה אמנם מצוידות במנוע המוגדש, אך הן מהדגם שלפני מתיחת הפנים שנועד לכפר על החסרונות שהועלו.

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ממש לא, זה הדגם החדש ביותר והמדובר פה. הרכב החזק ביותר שהיה למשטרת התנועה עד כה.

זה לא הדגם המדובר, וזה לא הדגם החדש.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
ובעוד שנתיים, כשהיא תמכר בפחות מ 70K, בכלל.

לא בהכרח אם היא תציג אמינות וצריכת דלק.

היא כרגע נותנת פייט לכל הרכבים בקטגוריה.

הקודמת הייתה אמינה וטובה אבל לא מאובזרת ועם מנוע "גדול", ככה שאנשים פחדו לגעת בה.

פורסם
לא רק המאליבו. הזהר מהאמריקאיות המשפחתיות והמשפחתיות-גדולות של השנים האחרונות, הן יתנו בראש לא רק ל-OPC אלא לעוד הרבה מכוניות קטנות-חמות.

אם אתה במקרה תתקל בטאורוס SHO או באחת מגרסאות ה-V8 של הקרייזלר 300, לרוב עם איזה פנסיונר מאחורי ההגה, אל תנסה להתחרות בו. הוא יסחט את המצערת ובלי כל מאמץ אתה תהפוך לנקודה זעירה במראה שלו.

אבל מה שמדהים הוא שלהבדיל ממכוניות השרירים האמריקאיות "של פעם", הבהמות המגודלות האלו ישפילו אותך תוך שמירה על שקט ונוחות בתא הנוסעים ואפילו עם יכולת אחיזה סבירה בפניות.

\\

אני מוחה! עדיין לא בן 30...

אבל מה שנכון נכון, V8 "בהמה" שאני יכול לספור על יד אחת את המכוניות שיותר חזקות ממנו ולא עולות כמו דירת 4 חדרים בפתח תקווה.

פורסם
\\

אני מוחה! עדיין לא בן 30...

אבל מה שנכון נכון, V8 "בהמה" שאני יכול לספור על יד אחת את המכוניות שיותר חזקות ממנו ולא עולות כמו דירת 4 חדרים בפתח תקווה.

כל מי שרואה סדרות רכב כמו Street Outlaws רואה שרכבים

אפילו יפנים עם מיטב השיפורים לא מתקרבות ומצליחות ל"בהמות" של מנועי ה V8

באחד הפרקים היה ניסיון כזה והוא פשוט העלה אבק מאחור.

המומנט והכח של המנועים הללו פשוט מדהימים.

ולגבי המאליבו - אכן מכונית חזקה (היה לי אותה לסופ"ש)

תתחדש ותהנה מהרכב :)

קובי

:-)

פורסם (נערך)
לא בהכרח אם היא תציג אמינות וצריכת דלק.

היא כרגע נותנת פייט לכל הרכבים בקטגוריה.

הקודמת הייתה אמינה וטובה אבל לא מאובזרת ועם מנוע "גדול", ככה שאנשים פחדו לגעת בה.

ולמרות זאת, קשה לי להאמין שהיא תשבור את הסטיגמות של מר ישראל ישראלי (הלא פנסיונר), שדוגל ב"1.5מאזדהטילבליסטיגברררר", מקווה בשבילי לפחות. ;)

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם
ובעוד שנתיים, כשהיא תמכר בפחות מ 70K, בכלל.

עם נתונים כאלה שיותר טובים מכל הרכבים בקטגוריה שלו, אתה טועה בגדול.

על הרכב הזה הסטיגמות ישברו.

פורסם

לגבי ניידות המאליבו, לפני שבועיים נסעה אחרי אחת כזאת בכביש התענכי"ם, פעם ראשונה שניידת ישראלית במראה המרכזית נראתה כזאת מאיימת :shock:.

פורסם
איך הצריכת דלק במנוע הזה?

לא נתוני יצרן אלה בדיקה אמיתית.

נתוני צריכת דלק של רכבים במבחנים אמריקאים הרבה יותר קרובים למציאות מנתונים במבחנים אירופאים.

בתור רכב חדש לא הייתי נוגע במאליבו עם מקל, אבל בתור רכב משומש מדובר בחבילה מאוד מעניינת ואטרקטיבית. עוד שנתיים - שלוש תקנו את הרכב בטרייד אין של UMI ב-80-70 אלף שקל עם אחריות ומימון.

פורסם
כמה שזכור לי, המאליבו לא באה עם דיבורית בלותו' מובנת מקורית.

לנו יש מהמשלוח הראשון שהגיע לארץ.

מהקרוז ומטה (מיוצר במזרח) יש דיבורית מובנית. מהמאליבו ומעלה (מיוצר בקנדה-ארה"ב) אין. לפי היבואן זה קשור לתקינה בכל ארץ.

בכל מקרה, אפשר להתקין דיבורית שמתחברת להגה ולמערכת השמע. מניסיון היא לא 100%, בטח ובטח ברכב כזה זו די מביש שאין מקורי והיבואן לא עשה התאמות.

יתכן וזה תוקן בשדרוג שהיה עכשיו לדגם

A3

A4

פורסם
נתוני צריכת דלק של רכבים במבחנים אמריקאים הרבה יותר קרובים למציאות מנתונים במבחנים אירופאים.

אצלנו היא עושה 1:9 בנסיעה מאוד מאוד רגועה שכוללת די הרבה את העליות לירושלים (והירידות)

A3

A4

פורסם

לפי דעתי האישית: רכב מעולה, אבל ותמיד יש אבל: אם אתה מוכן לקחת 4 דברים בחשבון: 1. הם נופלים במחירון בצורה דרסטית ביותר עד כדיי בכי, 2- קשה מאוד למכור אותם גם במחיר מחירון כך שצריך לרדת עוד יותר, 3- כל לחיצה בדוושת התאוצה מורידה לך סכום דיי רציני בכסף כך שמהר מאוד אתה מבין שהנאה באה על חשבון כסף, 4- ביטוחים טסט טיפולים הכל יקר משמעותית. אם אתה יכול לחיות עם כל זה אז באמת מה רכב מדהים! תתחדש.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם
אצלנו היא עושה 1:9 בנסיעה מאוד מאוד רגועה שכוללת די הרבה את העליות לירושלים (והירידות)

בנתונים האלה הייתי מעדיף את הv6 הוותיק.

• תוכן חדש...