Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

האם סובארו B3 מהדגמים הנ״ל (אוטומטית ו - 4x4, למיטב הבנתי) יכולה לשמש כמשפחתית סבירה?

 

האם עלויות האחזקה סבירות (לדגם הספורט יש ג׳אנטים/צמיגים גדולים (יחסית) ופנסי קסנון)?

 

תודה

פורסם

היה לי כזה רכב במשך 6 שנים, בשנת 2008 קניתי אותו חדש מהחברה, דגם rxi מנוע 2000, מגיע עם גנטים מגנזיום 16׳ בקרת אקלים,WAD ועוד..

סך הכל הרכב מאוד אמין, עשיתי עליו 90k וחוץ מטיפולים אחת לשנה או לפי קילומטרים לא היו בעיות בכלל, הבעיה היא שהוא לא מספיק גדול לפי דעתי למשפחה, לי זה לא הפריע כי הוא היה אצלי בגיל 18, לא חושב שתצליחו להכניס לשם יותר מעגלה אחת וקצת קניות למשל.

הצריכת דלק גם קצת בעייתי גם בגלל ה AWD וגם בגלל שהגיר קצת מיושן(4 הילוכים).

סך הכל מאוד נהניתי מהרכב,לא בטוח שבתור משפחה זה הרכב שהייתי בוחר בו.

פורסם

הבגא'ז נורא קטן, לי היה שם סאב ושני מגברים וזה תפס חצי בגא'ז.

לא חושב שהוא יתאים בתור רכב משפחתי.

בנוסף הצריכת דלק היא בערך 1:10 והטיפולים לא מאוד זולים אם אתה רוצה לטפל במורשה, סביב ה - 1300 ש"ח לטיפול.

×
×
  • תוכן חדש...