Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ וחו"ד - רנו \ פיאט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7879 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היתי מעוניין לקבל חוות דעת לגבי הפאן התחזוקתי והאמינות של שני הכלים האלה מאנשים שבבעלותם או שהיית הבבעלותם רנו מגאן קופה ( גרסת 2 ליטר ) או פיאט בראבו ( 1.6 ידני או אוטו. )

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם
היתי מעוניין לקבל חוות דעת לגבי הפאן התחזוקתי והאמינות של שני הכלים האלה מאנשים שבבעלותם או שהיית הבבעלותם רנו מגאן קופה ( גרסת 2 ליטר ) או פיאט בראבו ( 1.6 ידני או אוטו. )
שניצל, מכרת את ה 205? :-P

לי לא הייתה אף אחד מנ"ל אבל לשכן שלי הייתה בראבו HGT

לא יודע למה אבל אני אהבתי אותה, נראת טוב (לדעתי עדיפה על המגאן), אמינות בבירור נחותה יותר מהמגאן (יכול להיות שמדובר באקזמפלר ספציפי), בסוף היא שפכה מנוע.

מגאן קופה, אתה יודע בעצמך - היא מבוססת פחות או יותר על הדגם הרגיל שהוא יחסית אמין.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

בראבו HGT ששפכה מנוע? אמינות נחותה מהמגאן?....קשה להאמין, יש לך עוד מה לספר על אותה

HGT? אגב, אתה בטוח שזו לא הייתה הGT 1800 ?

ולפותח השרשור, כדאי שתעשה חיפוש.

Non dimentico mai una faccia, ma nel vostro caso faro' un'eccezione

פורסם

אני אשנה את דבריי ...

למישהו יש נסיון עם פיאט בראבו אוטומטית 1.6 SX ?

ול- pingaloca :

תודה על העצה השימושית .. איך אני לא חשבתי על החיפוש ... :|

חחח ... אני נורא את ההערה הזו שמצרפים לכל הודעה . אולי תחשוב שאת המידע שרציתי לדעת לא קבלתי בחיפוש ... או שאני רוצה מידע מאנשים שלא היו חברים שאותה תקופה .

בקיצור , תן לי קרדיט . :-D

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם

מגאן קופה 2.0 (אני בעלים של אחד)-

אמינות- מנוע- בסדר גמור, יותר משאר הגרסאות, לא עושה בעיות.

צבע- גרוע ביותר, הרב עם צבע דהוי לבן מגעיל עקב צביעה לקויה ובעיה בפיגמנט הצבע (בכל הצבעים- ירוק, כחול, צהוב ושחור).

גיר- לא ידוע על בעיות כ"כ, הראשון בכלל לא מסונכרן וזה מעצבן עד שלא תתרגל דאבל קלאץ', אצלי יש קצת בעיה ברוורס שלא נכנס חלק בכלל.

פלסטיקה וחשמל- חרא של עבודה, חלקים בעלי בלאי נוראי עקב נזקי שמש ואיכות נמוכה- סאנרוף, חלונות חשמל, ספידומטר, מנורות בלוח מחוונים, תבדוק מחשב כרית אויר, אני בספק גם אם החלונות האחוריים יעבדו והחישן של חגורת הבטיחות...

היגוי- אני לא מרוצה ממנו, ההגה בקושי מגיב וצריך לסובב אותו יותר מדי בשביל לקבל תגובה משמעותית בפניות חדות, עם זאת הוא קל מאד להזזה עם מערכת מצויינת להגברת היגוי.

דלק- שנוי במחלוקת, קצת תלחץ והאוטו אוכל לפחות 1:7/8/6 תסע נורמלי- 1:10-11, תסע מחוץ לעיר רגוע על כביש מהיר (זה הקטע הטוב) 1:15-16

עלויות אחזקה- מטורפות בעליל! לא תמצא חלקים תואמים בפירוק חוץ מחלקי פח חיצוניים, עלות של חלקים מקוריים מוגזמת לחלוטין כולל כל חלק (מוגזם גם ביחס לשאר דגמי רנו).

למרות הבעיות אני עדיין מרוצה מאד מהאוטו, הוא נראה טוב, מאובזר, חזק מספיק, ולא הראה לי בעיות אמינות חריגות שגררו הוצאות כספיות נוספות שלא ידעתי עליהם לפני שקניתי אותו.

• תוכן חדש...