Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

אני בתהליכים לרכוש VW ג'טה 2010 שבאה עם רדיו סטנדרטי (לא דאבל דין) של פולקסווגן. אני מעוניין לשדרג את המערכת ברגע שהרכב יגיע אלי, אבל אני בהתלבטות. אלה הדברים שחשובים לי:

1. שהממשק יזרום ולא יתקע / יגמגם לי כל הזמן.

2. איכות סאונד טובה (אני לא אודיופיל ולא מתכוון להשקיע הרבה מאוד במערכת, אבל כן רוצה שהסאונד יהיה טוב ברמת המחיר הזו)

3. תמיכה בבלוטות' להזרמת שירים מהסמארטפון ולשימוש כדיבורית.

מבירור של יומיים ראיתי את ה AppRadio 3 שיש לה ביקורות די טובות ברחבי הרשת, אבל קיבלתי את התחושה שאני אצטרך אח"כ להשקיע הרבה בכבלים ומתאמים מיוחדים של פיוניר ואז למעשה אני נאלץ להיות עבד שלהם. אופציה נוספת שראיתי היא לרכוש את ה RCD510 המקורי של פולקסווגן מאיביי, מצד אחד יש את הביטחון שהרדיו יעבוד טוב עם הרכב, אבל מצד שני אני לא כ"כ יודע כמה זה מהיר / תומך בדרישות שרציתי וראיתי שיש גם כל מיני גרסאות של ה RCD510, מה שגורם לי לחשוש שמא אקנה את הגרסה הלא נכונה.

מה אתם אומרים? יש פה כאלה שקנו רדיו שעונה על הדרישות הללו, שעובד טוב ושטווח המחירים שלו הוא עד 1500 ש"ח?

תודה!

יונדאי אקסנט 1999

פורסם
חפש דאבל דין הכי זול של פיוניר וזה יהיה הפתרון הכי טוב מבחינת ממשק ואיכות סאונד.

יש לך במקרה המלצה על אחד כזה טוב?

יונדאי אקסנט 1999

פורסם
גם לrcd510 תצטרך מתאמים במידה ותרצה bt ניווט או מצלמה שבדאבל דין תקבל העל חוץ מניווט שהוא בתוספת

לא כ"כ הבנתי - לפי מה שקראתי, למערכת ה RCD510 יש בלוטות' מובנה. חלק מהמערכות תומכות רק בשיחות טלפון וחלק גם בהזרמת מדיה מהטלפון למערכת (שזה בעצם מה שאני רוצה).

אתה אומר שצריך לרכוש את מודול הבלוטות' בנפרד?

יונדאי אקסנט 1999

• תוכן חדש...