Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיה אופטימה לאן?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4415 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מתי לאחרונה ראית מכונית מנהלים קוריאנית מצליחה? לא רק האופטימה כשלה בישראל, גם ה-i40 המקבילה מדשדשת לה עם כמות מסירות פשוט מעליבה.

יש לזה כמה סיבות, אבל הסיבה העיקרית לדעתי היא דעיכתה של קטגוריית "מכוניות המנהלים" בארץ והמעבר הדי חד שהשוק הזה עשה לכיוון ג'יפוני ה-160 אלף ש"ח.

כמות מסירות מעליבה? לפי מה שאני יודע כבר כמה זמן שקיה ויונדאיי מובילים את המסירות בארץ BY FAR מהמתחרות. לגבי הטרנד של הג'יפונים- מאוד הגיוני. בהפרש של כמה אלפי שקלים מקבלים תמורה אחרת לגמרי, ועל זה היבואנים צריכים לשבור תראש

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קראת עד הסוף ?

צביק הפיק טען, ובצדק, שבעוד שהמכוניות הקטנות והבינוניות של יונדאי וקיה נמכרות מעולה, מכוניות המנהלים שלהן מעולם לא זכו להצלחה של ממש.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
כמות מסירות מעליבה? לפי מה שאני יודע כבר כמה זמן שקיה ויונדאיי מובילים את המסירות בארץ BY FAR מהמתחרות. לגבי הטרנד של הג'יפונים- מאוד הגיוני. בהפרש של כמה אלפי שקלים מקבלים תמורה אחרת לגמרי, ועל זה היבואנים צריכים לשבור תראש

מתחילת השנה יונדאי מסרה משהו כמו 40 רכבי i40. לעומת 2800 ומשהו רכבי i20 ו-2500 ומשהו רכבי i25.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
קראת עד הסוף ?

צביק הפיק טען, ובצדק, שבעוד שהמכוניות הקטנות והבינוניות של יונדאי וקיה נמכרות מעולה, מכוניות המנהלים שלהן מעולם לא זכו להצלחה של ממש.

אני חושב שבכללי המכוניות הקטנות נמכרות היום בכמות גדולה מזו של המשפחתיות (חוץ מליסינג של חברות).

יונדאי וקיה הצליחו עם סדרות המיני בעיקר כי הם הציעו מחיר טוב ביחס למתחרים לרכב אמין. כמו שכתבתם נראה שהשוק באמת הולך יותר לכיוון של ג'יפונים מאשר לכיוון של משפחתיות ובגלל זה אני לא אהיה מופתע אם נתוני המכירות של הספורטאז' יהיו גבוהים מאותה סיבה שנתוני המכירות של המיני היו גבוהים.

פורסם

כמה עולה היום שברולט מאליבו 2.0 ליטר טורבו?

שהגימור שלה נראה טוב בהרבה מזו של האופטימה?

העיצוב שלה משלב בתוכו אלמנטים מהקאמרו?

מגיעה מ0-100 ב6.3 שניות!

ולא זוללת יותר דלק מהאופטימה לפי מה שאני יודע?

נכון - זה למה. (המתחרות פשוט טובות יותר - כל אחת בפרמטר קריטי אחר או בכמה מהם).

ובנוסף לכך האפשרות לפזול לג'יפון מן הסתם.

ובנוסף לכך הסמל.

יותר מידי מסמרים בארון קבורה אחד - לא מבין מה הטעם בכלל למכור אותן במקום פשוט לנסות לדחוף כמה שיותר דגמים מוצלחים יותר שימכרו כאן בכמויות גדולות יותר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אגב, לא רק קיה.

גם סובארו לא כל כך מצליחים למכור B4 (לעומת פורסטר ו-XV).

בנתיים היא מציעה אותה ב-140 אלף, דרך ליסינג, האמת נשמע לא רע להוסיף 10,000 לעומת אימפרזה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

זה גם חלק של קרבן אופנה לגבי הB4

נתחיל בזה שהיא לא גודשת.

נמשיך בזה שהם איבדו את הפניה לקהל היעד של ה"נהגים" בינינו והפכו רכב מכוייל ספורטיבי לרכב רך ולא מתנהג - אז יש לה AWD וזה יתרון עצום על הרבה רכבים מבחינת יכולות, רק שלא בארץ שלנו! כי אין לנו כאן שלגים כמעט בכלל למעט החורף האחרון בו באמת ראית שרכבי הסיקור של החדשות הן במקרה B4 (שמתי לב לזה) אין לנו כאן אדמת סחף ובקיצור - אין יותר מידי מה לעשות עם הAWD ברכב פרייבט עם מנוע שלא נועד לביצועים וגם שלדה שכזו

ה2.5 ליטר כבר במחיר לא תחרותי במיוחד שלא לדבר על זה שאין כאן את ה3.6R ושלא לדבר על צריכת דלק זוועתית לנפח מנוע שכזה.

מה כן יש בה? מאוד שקטה, מאוד נוחה, אחיזת כביש והיגוי נהדרים - אבל זה פשוט לא מספיק בשביל להביט למתחרות בעיניים.

ובסופו של יום הרוב המוחלט של האנשים מחליטים איזה רכב טוב יותר לפי נתון אחד בלבד וזה 0-100 שזה אבסורד בפני עצמו.

השוואה שעשו בין רנו לאטיטוד לבין סקודה סופרב לבין מונדיאו אם אני זוכר נכון והסופרב ניצחה בסופו של דבר ואיך הסרטון נסגר? - אתה רואה את הסופרב פותחת פער במתחרות!

אף אחד לא התייחס שם לצריכת דלק מעולה של הלאטיטוד, נוחות בלתי מתפשרת

אף אחד לא התייחס שם להתנהגות הכביש המעולה שיש למונדיאו

הכל נגמר ב8 שניות מאפס למאה לרכב שהגיר שלו כנראה יעבור ריקול!

אבל במקרה של האופטימה והI40 לצערי - מוצדק.

אלא אם כן הם הצליחו לתפוס הסכמים "קיבוציים" כמו משטרת ישראל, שירותי ביטחון, מוניות, חברות השכרה ואז יש להם סיבה טובה להתאמץ ולייבא לכאן צי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
כמה עולה היום שברולט מאליבו 2.0 ליטר טורבו?

שהגימור שלה נראה טוב בהרבה מזו של האופטימה?

העיצוב שלה משלב בתוכו אלמנטים מהקאמרו?

מגיעה מ0-100 ב6.3 שניות!

ולא זוללת יותר דלק מהאופטימה לפי מה שאני יודע?

נכון - זה למה. (המתחרות פשוט טובות יותר - כל אחת בפרמטר קריטי אחר או בכמה מהם).

ובנוסף לכך האפשרות לפזול לג'יפון מן הסתם.

ובנוסף לכך הסמל.

יותר מידי מסמרים בארון קבורה אחד - לא מבין מה הטעם בכלל למכור אותן במקום פשוט לנסות לדחוף כמה שיותר דגמים מוצלחים יותר שימכרו כאן בכמויות גדולות יותר.

איכסה מאליבו.

המאזדה 6 החדשה,אם כבר משווים משהו למישהו.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

כל המתחרות פשוט טובות יותר וההפרש במחיר הוא לא גדול בהרבה אם בכלל בחלקן.

יתרה מזאת המבחר של רכבי הSUV סטייל\ג'יפונים גוזר נתח שוק גדול והם מתחרים באותם טווחי מחיר.

בפועל אני לא חושב שלספורטג' יש יותר פוזה מאשר האופטימה או לXV מאשר לB4 וכך הלאה וכך הלאה - רכבי ה"מנהלים" בארץ הם האמ-אמא של הפוזה רגע לפני שהולכים לעולם הBODY KITS וספויילרים למיניהם ואשכים קטנים וכו' וכו'.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...