Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היום בבוקר רציתי כרגיל להתחבר לאתר קארז פורום. מפעיל את הנתב שלי ו... כאן מתחיל ה"תענוג".

במקום להגיע לאתר שאני מצפה, אני מגיע לאתר של בזק שמבקש ממני לתת פרטי ספקית האינטרנט כדי לבצע הגדרות של החיבור.

לא משנה איזו כתובת אני מקיש, מגיע תמיד לאתר הזה.

מסתבר שהם דחפו לי קושחה עם שירות BEZEQ FREE שמאפשר לכל מי שנמצא קרוב להתחבר דרכי לאינטרנט. אצלי בכלל WIRELESS תמיד מכובה והם דחפו לי את השירות הזה.

כמובן שירות הלקוחות של בזק היום בחופש - זו הזדמנות נפלאה עבורם לדחוף עדכוני קושחה מבלי שיהיה אפשר לדבר עם מישהו.

שחזרתי כמובן את הקושחה שהנתב בא איתה, שחזרתי את ההגדרות שלי והכל חזר לעבוד כשורה. אבל הקלות שבזק יכולים מתי שבא להם לדחוף איזו קושחה שהם רוצים ולעשות מה שבא להם עם הנתב מדאיגה.

הם שינו לי את כל הסיסמאות בנתב, שינו שם של רשת, שינו טווח כתובות IP שאני עובד איתה, הורידו את כל החסימות ששמתי.

הנתב בבעלותי, אבל סופק על ידי בזק. כמובן שאני אחליף אותו בהקדם לנתב שלא סופק על ידם, אבל אני מביא לכם את זה כידיעה שתדעו להזהר ולא להשתמש בנתבים שלהם. הנתבים שלהם זו מלכודת דבש לזבובים. דרך הנתב שלהם הם יכולים לעשות עם הרשת שלכם מה שבא להם. אני לא רוצה סכן את פרטיות שלי.

גלישה בטוחה לכולם.

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תמיד טוב לשמור קובץ הגדרות של הראוטר, תמיד יש אפשרות כזו של export settings ולאחד שמשנה הרבה הגדרות זה מאד מומלץ.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

אני תמיד שומר את קובץ ההגדרות וזה איפשר לי במהירות לשחזר את הכל.

הבעיה אחרי שהם דחפו את הקושחה, אתר ניהול של הנתב לא היה זמין יותר. הייתי צריך לעשות לו איפוס להגדרות יצרן ורק אז יכולתי להחזיר את ההגדרות.

יש לך המלצה לנתב טוב לרשת VDSL2 עד 100 מגה?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הבעיה שלך זה לא הנתב, זה המודם.

בהתחלה בזק היו מוכרים מודם VDSL ב99 ש"ח תשלום חד פעמי וזהו, היית מחבר אליו כל נתב ומסיים עניין.

מהר מאד הם שינו את העסקה שלהם וכיום מאפשרים רק רכישת מודם + ראוטר משולב במסלול של עשרה ש"ח לחודש או משהו בסגנון.

אם יש לך אפשרות להזמין מחו"ל פשוט תחפש מודם VDSL ותזמין לארץ.

פורסם

תודה,רבה, רעיון מעולה.

אבדוק אפשרות להזמין מודם VDSL. זה פתרון של כל הבעיות.

פורסם

שיטוט זריז באיביי העלה לי את זה:

http://www.ebay.com/itm/ZTE-H168M-17a-VDSL2-ADSL2-3G-MODEM-11N-WIRELESS-ROUTER-/251525245764?pt=US_Modem_Router_Combos&hash=item3a9012ab44

זהו מודם ראוטר משולב אבל לא של בזק.. אם אתה רוצה אתה כמובן יכול להפעיל אותו כמודם בלבד.

תבדוק אם הפרוטוקולים הנתמכים מתאימים. ZTE זו חברה מאד מוכרת בתחום.

פורסם

אופציה מעולה במחיר מצויין. תודה רבה.

הוא תומך בפרוטוקולים הדרושים.

פורסם

גם אפשרות. אבל אם הם ידחפו את הקושחה, התוצאה שוב תיהיה אותה תוצאה: במקום מודם, הדבר הזה יהפוך למה שהם קינפגו.

אני רוצה להלוטין להחליף את הראוטר של בזק כדי שהם לא יוכלו לקנפג אותו כרצונם. ZTE שTheWolf נתן קישור יכול להיות פתרון מושלם.

פורסם

צביפר, לומר לך את האמת, כעת אני קצת נח מכל היום הזה במזגן וחושב יותר בבהירות.

עלתה לי המחשבה הבאה: איך לעזאזל בזק (התשתית) נגשים לך למודם ראוטר ומחילים עליו פעולה כה פולשנית כמו עדכון קושחה?!

זו פעולה שיכולה להפוך מכשירים ללבנה במקרים מסויימים, וצריכים לטעון אל המכשיר קובץ.

מעבר לזה, כדי לבצע דבר זה מרחוק, זה אומר שיש להם יכולת REMOTE MANAGEMENT על המודם, שזו פרצת אבטחה ממדרגה ראשונה!

אתה בטוח במה שקרה? יכול להיות שמישהו פשוט לחץ לך על ה RESET של המודם כמשחק?

יתכן והייתה תקלה במכשיר שגרמה לו לאיפוס, זה נראה לי הגיוני יותר מאשר שיעדכנו קושחה מרחוק.

פורסם

למיטב זכרוני, מהתקופה שהיה לי מודם של בזק (אסוס), היתה בפנים הגדרה וסיסמא שבזק שתלו בפנים ולמיטב ידיעתי זה להשתלטות מרחוק ועדכוני קושחה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
הבעיה שלך זה לא הנתב, זה המודם.

בהתחלה בזק היו מוכרים מודם VDSL ב99 ש"ח תשלום חד פעמי וזהו, היית מחבר אליו כל נתב ומסיים עניין.

מהר מאד הם שינו את העסקה שלהם וכיום מאפשרים רק רכישת מודם + ראוטר משולב במסלול של עשרה ש"ח לחודש או משהו בסגנון.

אם יש לך אפשרות להזמין מחו"ל פשוט תחפש מודם VDSL ותזמין לארץ.

השאלה האם כל מודם VDSL יעבוד עם התשתית של בזק ?

האם מנסיונך ראית מישהו פעם עם מודם לא של בזק ?

89' Citroen Ax Sport 1.6 8v Twin Weber - נמכר.

פורסם
צביפר, לומר לך את האמת, כעת אני קצת נח מכל היום הזה במזגן וחושב יותר בבהירות.

עלתה לי המחשבה הבאה: איך לעזאזל בזק (התשתית) נגשים לך למודם ראוטר ומחילים עליו פעולה כה פולשנית כמו עדכון קושחה?!

זו פעולה שיכולה להפוך מכשירים ללבנה במקרים מסויימים, וצריכים לטעון אל המכשיר קובץ.

מעבר לזה, כדי לבצע דבר זה מרחוק, זה אומר שיש להם יכולת REMOTE MANAGEMENT על המודם, שזו פרצת אבטחה ממדרגה ראשונה!

אתה בטוח במה שקרה? יכול להיות שמישהו פשוט לחץ לך על ה RESET של המודם כמשחק?

יתכן והייתה תקלה במכשיר שגרמה לו לאיפוס, זה נראה לי הגיוני יותר מאשר שיעדכנו קושחה מרחוק.

בזק יכולים להיכנס דרך ה WAN עצמו.

בלי ספק אינטרנט ובלי כלום, מספיק שהראוטר מחובר לטלפון.

גם אני מסכים, שלא כ"כ סביר שהם מעדכנים קושחות, ומאפסים מכשירים על דעת עצמם.

אצל מאות לקוחות, מעולם לא נתקלתי שבזק עדכנו קושחה או איפסו ראוטר .

פורסם

צודק קודמי,יש לבזק גישה בלי ספק או כל דבר אחר,רק דרך התשתית.

צביפר - "מפעיל את הנתב שלי" - למה בכלל הוא היה מכובה? אתה מנתק אותו תכופות?

אצלי (ונדמה לי אצל כל אחד אחר) הוא פועל תמידית וקבוע.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...