Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רכשתי אתמול פורד פיאסטה 2014, מנוע 1.6, רמת אבזור Trend.

עם הרכב מגיעה קונסולה הכי בסיסית שקיימת לפורד כזאת:

fiestadashboard.jpg

ללא בלוטוס או מקשי חיוג.

חשבתי להזמין פאנל מאייבי של דגם יותר מאובזר כזה:

$_3.JPG

אבל השאלה האם אפשרי בכלל להחליף את הפאנל לאחד יותר מאובזר? מבחינת כבלים והכל

אם אפשרי אז מה עוד אני צריך להזמין בשביל שיהיה חיבור בלוטוס ושהכפתורים הנוספים שלא נכללו במקור יעבדו?

מצטער על הבורות אין לי ידע בכלל בתחום האלקטרוני פה, מקווה שתבינו ותודה מראש לעוזרים :)

פורסם
מעניין מאוד... שלי הייתה 2013 1250 סמ"ק, ולוח השעונים נראה ככה: גירסת AMBIENTE.[ATTACH=CONFIG]383018[/ATTACH]

באמת מוזר, אפשרי להחליף?

פורסם
לא, אבל דגם ה-TREND לא אמור להגיע יותר מאובזר? {בקרת אקלים דיגיטלית למשל?}

גם אני ציפיתי ליותר..

מה עוד צריך להזמין בשביל שיהיה אפשר לחבר את זה או שזה בכלל לא אפשרי?

פורסם
לא, אבל דגם ה-TREND לא אמור להגיע יותר מאובזר? {בקרת אקלים דיגיטלית למשל?}

וכן יש לי בקרת אקלים דיגיטלית פשוט התמונה שלקחתי היא בטח מדגם קצת יותר ישן

פורסם

אני מבין שקנית מליסינג יד 2 אפס ק"מ, נכון? כי אם היית קונה מאיילון מוטורס הרכב כן היה מגיע עם הקונסולה של ה9 מקשים ועם הדיבורית המובנית (מקורי מהיצרן), ואם היית קונה אצל דלק מוטורס היית מקבל מערכת מולטימדיה עם gps, דיבורית, ומצלמת רברס (בהתקנה מקומית).

נראה לי שהכי כדאי לך לדבר עם קוברה (שהיא זו שמתקינה את מערכת המולטימדיה בארץ לדלק מוטורס), על רכישה פרטית של מערכת המולטימדיה. לי יש אותה והיא ממש אחלה. זה הכי פשוט ובוודאות עובד. אבל אני לא יודע מה המחיר...

פורסם

העסק קצת יותר מסובך מרק החלפת פאנל.

צריך להחליף את כל הרדיו, להוסיף מודול בלוטות', לקודד הכל ואולי יש עוד כמה חלקים שצריך להוסיף/להחליף.

BT_Modul.jpg

פורסם
וכן יש לי בקרת אקלים דיגיטלית פשוט התמונה שלקחתי היא בטח מדגם קצת יותר ישן

זה מה שחשבתי.

ובקשר להחלפת הפנל, פשוט לא כדאי לך כלכלית. בנוסף עלולות להיות בעיות עתידיות במערכת החשמל, באם תעשה טעות הכי קטנה.

פורסם

הכי קל והכי הגיוני להחליף את המכשיר המקורי לאחד אחר, אפילו הפשוטים ביותר כוללים bt והתפעול הרבה יותר נוח.

תראה אם אפשר להתקין את המערכת מהמבצע של חבר.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

המערכת מהמבצע של חבר זו אותה מערכת מהמבצע של ינואר, ובעצם אותה מערכת שהצעתי שקוברה מתקינים. זו אחלה מערכת בסך הכל, פתרון לא רע בכלל..

• תוכן חדש...