Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כפפות אופנוע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4415 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

לא רוצה להירשם לפורום אופנוענים רק בגלל דבר כזה פעוט:

אני מחפש מקום שבו ניתן לרכוש כפפות אופנוע לקיץ, טובות אבל זולות (לא מעונין בכל מיני שמות ומותגים).

או כאן בארץ, או ב- איביי או כל חנות אינטרנטית אחרת.

תודה!

פורסם

אם אתה מהמרכז רחוב שוקן, הרצל מלאים בחנויות שמוכרות ציוד לאופנוענים.

ברחוב הסדנא שהוא הרחוב של עופר אבניר יש חנות עודפים של עופר אבניר (אביזריון עודפים) ויש חנות עודפים של מטרו (ארנב עודפים)

אייל

פורסם

קבוצות של ציוד יד שנייה לאופנועים בפייסבוק, אם אתה חסכן ואוהב מציאות. בפועל? ממליץ לגשת לאחת מחנויות האאוטלט שציינו למעלה ולקנות ציוד איכותי מאוד במעט כסף, כמובן שזה אאוטלט אז אתה צריך להיות או אנורקס או השמנת יתר, אבל לפעמים יש מציאות.

אם בא לך משהו יותר עממי בלי לשבור את הראש או הכיס, יש לך את לרט בתל אביב שיש להם אחלה ציוד ותמורה מעולה לכסף.

פורסם

יש לי כפפות רוויט' לקיץ אירופאי עם הגנות מושלמות.

קניתי במחיר מציאה בחו"ל לאחר ששלי אבדו וחזרו.

65.5$. לכפפות שוות, במידה XL (ליד נורמלית)

איסוף מי-ם.

לא נלבשו מעולם באריזה המקורית.

אני לא מרוויח אגורה-ביום שישי בטוביה יוצאו למכירה.

http://www.ebay.com/itm/121186528872?var=420177414867&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם (נערך)

יום שישי הקרוב יש בכלבוטקס שברחוב שוקן מבצעים ממש טובים על ציוד רכיבה, חיסול מלאי, פירסמו מחירים לעומת מבצעים אחרים שרושמים "עד 100 אחוז הנחה" למינהם, המוכר ידוע כאמין בתחום, והציוד של rst ברמה גבוהה. זה רק ביום שישי הקרוב, אני לא אוכל להגיע כי אני עובד לצערי וזה בהתראה קצרה, אבל שווה לקפוץ. (אין לי שום קשר למוכר או החנות)

* מעיל קיץ RST ב 490 ש"ח

*כפפות קיץ RST ב 190 ש"ח

*מגפי ספורט RST ב 690 ש"ח

*נעלי רכיבה RST ב 330 ש"ח

*דיבורית BT דגם QZ ב 750 ש"ח ומתנה ערכת RAM בשווי 330 ש"ח!!

*חליפות רכיבה RST ב 1990 ש"ח !!

*קסדות ממיטב המותגים SCORPION-ARAI-AGV-HJC-SHARK-NOLAN

*שרשראות, מנעולי דיסק, עוגנים לקשירה, כיסויים ועוד.......*גלגל המזל בדמות קרוסלה עמוסה מעילים שונים בחצי מחיר ויותר

בקיצור תגיעו ותתחדשו והכל ב 12 תשלומים שווים ללא ריבית

זה מה שפורסם בפייסבוק שלהם.

עריכה אחרונה על ידי dj_dani
  • תוכן חדש...