Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

בהתנעת הרכב כשהוא קר, ובלחיצה על דוושת הגז בדקות הראשונות, המנוע מפיק סאונד הדומה יותר לדיזל.

זה דיי חלש, אבל מורגש.

מה יכולה להיות הסיבה לזה? והאם זה מעיד על בעיה?

פורסם
מתי פעם אחרונה החלפת שמן מנוע?

לפני 9,000 ק"מ.

לדאבוני טעיתי בחנות וקניתי פרסטון (שכשהייתי בחנות משום מה היה זכור לי שזה שמן שהומלץ פה. בדיוק הפוך מהאמת.. :x) 5W40

יכול להיות שזו הסיבה?

פורסם

האמת שאני נוסע קבוע ברכב דיזל וקצת קשה לשים את האצבע על המונח "רעש דיזלי" אבל לדעתי אתה שומע משהו משתפשף, חורק.

רעש שלא אמור להיות.

קשה לקבוע בדיוק ממה זה נובע בלי לשמוע. גם מוסכניק וותיק ששומע, לא תמיד יכול לזהות מיד.

אבל בדרך כלל רעשים במנוע קר כשהשמן עדיין לא התחמם, נובע מבעיות של חוסר שימון.

שזאת תופעה מוכרת בשמנים זולים. ולכן בכל מקרה אני ממליץ להחליף למותג קצת יותר רציני.

אתה יכול ללכת למוסך לקבל דיאגנוסטיקה מדוייקת, אבל יתכן שזה גם מייסב\גלגלת\רצועה כלשהי שהתחיל לחרוק קצת,

ואין סיבה למהר להחליף, במיוחד אם אתה עוקב אחרי הטיפול השגרתיים.

ולכן, במהלך הטיפול השיגרתי הבא, שאל את המוסכניק שלך, רוב הסיכויים כמובן שמדובר על בעיה מינורית.

Golf MK4 TDI 1999

• תוכן חדש...