Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4454 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני ממש לא שוביניסט וכבר קיבלתי כאן התראות בעבר ובהווה על "שוביניזם", אבל בכביש אני נתקל בדברים הזויים שנשים עושות. נתחיל מכך שדפקו לי את הרכב במהירות 0 אישה שנהגה ברכב מאזדה 5 תוך כדי דיבור בטלפון, כשניסתה לצאת דפקה לי כמעט את הדלת בנוסף. לפני כמה ימים נסעתי עם חברים למתחם כלשהו בשבת וכשאני בא לפנות ימינה לנתיב פתאום הבחורה הנאה וחברתה חותכת מיד ימינה לכיוון הרכב שלי, ללא התראה מוקדמת וכמובן לאורך כל הדרך הפג'ו שלה טסה על הכביש וזגזגה. עוד מקרה שקרה לאחרונה, אני בא לעשות פרסה במקום קצת צר עם קורולה 99 ולפניי גטס שבה נוהגת אישה, הבחורה לא הצליחה לעשות את הפרסה, חסמה אותי ונאלצתי לעבור קדימה תוך כדי שהרמזור כבר מתחלף ולעשות סיבוב חדש חזרה למקום שתכננתי.

בנוסף, הרבה נשים נוהגות מאוד לאט הן בימין והן בשמאל (כמו אמא שלי). אני חושב שבישראל אין תרבות נהיגה כלל וכלל.

מצד שני, פשוט כיף לראות נשים נוהגות, במיוחד אלו שמתאפרות ברמזור, בכל זאת המין היפה!

מצד שני, בתור בחור-גבר, אנחנו הגברים משוגעים על הכביש, חמומי מוח, נוהגים מהר, משפצרים מכוניות כדי להרשים ויותר גרוע מזה, נוסעים על עיוור למרות שיש מראות....

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
  • תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

[הומור] לא הבנתי את השרשור. איך זה הגיוני שצלע תנהג? ממתי צלעות נוהגות? [הומור/]

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
במדינה בה יש תרבות נהיגה (וזו לא ישראל) נשים וגברים נוהגים טוב באותה רמה.

כמובן שיש נשים רבות שנוהגות היטב.

אני חושב שמבחינת נתוני פתיחה, לנשים יש את מה שצריך כדי לנהוג טוב יותר.

סביר להניח שהנשים נהגות יותר טובות לרוב.

חברה שלי למשל דוגמא לאישה שיודעת לנהוג(לפחות לפי הקריטריונים שלי)

מס שפתיים?

אז למה כשאתם יוצאים בערב, נוסעים לטייל או לוקחים רכב בחו"ל תמיד אתם נוהגים ולא האשה?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

בגלל שכל אחד בטוח שהוא נהג יותר טוב מרעו, וכל אחד (כמעט) מרגיש יותר בטוח שהוא נוהג ולא מישהו אחר.

נניח ששני אחים עולים על רכב של המשפחה, האם כל אחד מהם יירצה לנהוג או שייתן את המשימה לאחיו?

פורסם
shayy אצלי לפחות זה חצי חצי לפעמים אני בא עם אוטו ולפעמים חברה שלי עם האוטו שלה, יש בינינו קמוניזם

:lol:

אני: כמה שתית שוב ?

נהג שיכור: "וואלה לא הרבה, רק בקבוקיים"

(שיחה עמוקה ביני לנהג שיכור)

פורסם
שמעתי על כך אבל שמעתי שיש גם המשך. נשים אכן מעורבות פחות בתאונות דרכים אבל הן גורמות יותר לתאונות מאשר גברים.

רק שמועה, לא מבוסס.

זה כמו להגיד שיש מיעוט נשים שהן עברייניות מין, אבל שמעתי על כך שהן גורמות לגברים להיות עברייני מין...

זה בערך אותה רמה של לוגיקה (ומוסר).

המחקרים מראים, גברים צעירים זו האוכלוסיה הבעייתית ביותר, בגלל הנטייה לקחת סיכונים.

זה מוכח גם ברמה הסטטיסטית וגם ברמה של חקר ההתנהגות.

עכשיו...

נטענת טענה, טובה, שנשים נוהגות פחות קילומטרים מגברים (נסועה).

אם מישהו יביא מחקר שמראה שיחסית לנסועה נשים עושות יותר תאונות מגברים... זה יהיה משהו.

כי טיעון של "ראיתי את זו" (או יותר טוב, כמו בציטוט למעלה "שמעתי ש...") לא שווה כלום.

גם התרשמות אישית לא.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

כעיקרון אני לא חושב שיש הבדל גדול.

עם זאת לאמא שלי יש RAV4, אסון על הכביש, כמעט כל סטריאוטיפ אפשר לזרוק עליה, נוסעת על שני נתיבים, מאותתת באמצע המעבר, לא עוברת את ה90 קמ"ש וכו'.

אשתי נוסעת טוב מאוד, היתרון שלה עליי הוא שאני מתעצבן יותר מהר (אולי בגלל שאני חצי מרוקאי אולי בגלל שאני גבר ואגו וכל החרטא). החסרון שלה לעומתי - היא לא רואה דברים שעומדים לקרות (לא בקטע של חוזה עתידות) אלא בקטע של אני יודע מה הטמבל בשמאלי עומד לעשות.

מחלה נוספת של נשים בעיקר - אם היא פונה שמאלה עוד 2-3 ק"מ היא תיסע רק על השמאלי עד אז.

כל יום אני חוזר הבייתה ומבית חנן (לעתים קרובות כבר לפני) עד בית עובד הנתיב השמאלי מלא נשים על 60-70 קמ"ש ואילו בימני 80-100 קמ"ש ומשאיות.

תנסה להחליט על איזה נתיב ליסוע.

Peugeot  5008 2023 

פורסם

ממושב הקטנוע, זה נראה כך- יש נהגים גרועים מכל מין וצבע ולהפך. בגדול הבעיה היא חוסר סבלנות, ולכן בשעה 15:30-16:15 שככולן רצות להביא את הילדים (אין מה לעשות אבות לרוב מוציאים את הילדים פעם בשבוע במקרה הטוב) נשים הן המסוכנות ביותר. בבוקר בפקק הגברים יעשו הכל כדי להעביר את הזמן ולהזדרז. עם הייתי צריך לחלק את סוג העבירות הרי שגברים נוטים לעבירות במודע "אני יודע שאסור אבל ולכן זה בסדר" נשים נוטות לחוסר צומת לב לסביבה בה הן נוהגות. ההבדלים עם כי עדיין נמצאים שם הולכים ונעלמים עם הזמן.

פורסם (נערך)

אשתי נוסעת טוב מאוד, היתרון שלה עליי הוא שאני מתעצבן יותר מהר (אולי בגלל שאני חצי מרוקאי אולי בגלל שאני גבר ואגו וכל החרטא). החסרון שלה לעומתי - היא לא רואה דברים שעומדים לקרות (לא בקטע של חוזה עתידות) אלא בקטע של אני יודע מה הטמבל בשמאלי עומד לעשות.

אצלי ואצל אשתי החלוקה ברורה: אני יותר טוב בתפעול הרכב, בניווט בשטח פתוח, בראיית הכביש לטווח רחוק. גם נדיר מאד שאני נוהג באגרסיביות, וזה קורה רק אם נהגים אחרים הצליחו להעלות את חמתי. אבל, מצד שני, אני בהחלט נוטה, למשל, להאריך צפירות מעט מעבר לנדרש. לעומת זאת אשתי תמיד רגועה בכביש (אולי כיון שהיא מרוקאית), מנווטת בעיר יותר טוב ממני, ואין לה מתחרה באיתור מקום חניה במקומות הכי צפופים. מצד שני היא לא מבינה למה אני מקפיד על נסיעה בנתיב הימני, והתחילה להקפיד על חגירת חגורת בטיחות רק אחרי הקנס השני. הבעיה היא הבנים, שבדיוק כמו שכתב עופר - מציגים קצת עודף בטחון עצמי: מסירים יד מההגה, לפעמים נוהגים קצת מהר מדי, ויש לי חשד שלעתים גם מתרכזים בעוד משהו חוץ מהכביש (למרות שאין לי הוכחות).

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לעומת זאת אשתי תמיד רגועה בכביש (אולי כיון שהיא מרוקאית)

אתה בטוח שלא הפכת את המשפט בטעות :-D

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם (נערך)

לא!!!

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

לא הפכתי כלום. הבנים שלי טוענים שהסבא הייקה שלהם הוא המרוקאי ושהסבא המרוקאי הוא הייקה.

וכאמור - התיחסתי ללביא בפוסט #23.

פורסם
אתה בטוח שלא הפכת את המשפט בטעות :-D

לא!!!

לי זה נראה שהפחד מדבר :lol:

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

נו, בטח. במדריד היא קנתה חצי תריסר סכיני ארקוס, כל אחד ארוך מקודמו :lol:

אחת מאגדות המשפחה (אמיתית) היא שאחד הבנים, בגיל צי שנה, ישב על ברכיו של סבא בארוחת הצהריים. בלי הרבה היסוס הבחור הושיט ידו והרים מהשולחן סכין. תגובת הסבא: רואים מאיפה באתה (מודבר בסבא המרוקאי).

• תוכן חדש...