Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אסביר. ישנו למשל דגם של רדיו USB שבבדיקה בזאפ עלו בתוצאות 8 חנויות שמוכרות את המוצר. גם באתר של החנות מופיע המוצר. כאשר אני בודק מול אחת החנויות מדגמית אני מקבל את התשובה ״את הדגם הזה אין לנו אבל יש לי דגם יותר טוב רק ב60 שקלים יותר״. השאלה שלי היא למרות שהמוצר הוא כבר כמה שנים בשוק , האם פרסום בזאפ / באתר של החברה הוא מחייב אותה? האם התירוץ של ״כנראה האתר לא מעודכן״ תופס כאן? נניח והמוצר לא קיים האם החנות חייבת לספק לי מוצר דומה באותו מחיר?אני מבין שיש מצבים שפשוט נגמר המלאי ולכן מעלה את הסוגיה לדיון פה.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

שאלה מעניינת, כי זה בידיוק מזכיר את הטריק של מגרשי רכב שמפציצים במאות מודעות של רכבים עם נתונים טובים שגורמים לך להיתקשר ואז אומרים שבידיוק נימכר אבל יש להם משהו טוב יותר בעוד X כסף.

שיטת דייג- האם מותרת ? גם אני אשמח לדעת את התשובה.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

זה לא רק שרוצים למכור מוצר אחר, להחזיק מלאי עולה כסף ולכן כדאי לעסק לקבל הזמנה באינטרנט ורק אז להזמין את המוצר.

אני משתדל לברר לגבי מלאי, אני חייב לציין שברוב רובם של המקרים שנתקלתי אכן היה במלאי.

פורסם

השיטה העתיקה והידועה של משיכת לקוח.

פעם בחלון הראווה היו שמים לך את המוצר הזול וכשהיית כבר מחליט שאתה קונה, מזיל את הריר בדלפק והופך ללקוח שבוי, היו מוציאים מהמדפים הפנימיים את הסופרדופראולטרה החדש שבדיוק הגיע הרגע ומחליף את זה שבחלון בתוספת צנועה של כך וכך זוזין, ואתה שכבר החלטת שאתה קונה ממילא, אומר לעצמך "סעמק גנבים - אבל יאללה ניקח".

היום זה באינטרנט..(וכשאתה מזמין קולה בבית מלון)..זה הכל.

פורסם

בדרך כלל אמור להיות מלאי מינימום יחידות ממוצר שמפורסם.

בפועל כל עסק עושה מה בא לו.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

יש לי דז'ה וו..

ועוד מקרה שהיה לבחור עם צמיגים..

רק אחת משיטות ה"רמאות" שזאפ הפך לכל כך פופולריות.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אצטרף למגיבים מעליי - להחזיק מלאי זמין ממגוון רחב קיים בחנות אלקטרוניקה עולה כסף. והרבה. במיוחד לחנויות קטנות שלא משלמות ש110 לספקים.

מכך נובע - חנויות זאפ שעובדות על מודל רזה לא יכולות להרשות לעצמן להחזיק מלאי.

חלקן גם מציינות באותיות קטנות שהמוצרים המופיעים אינם קיימים במלאי אלא מוזמנים במיוחד עבור הקנייה הספציפית.

אציין גם שחלקן אפילו מעבירות את פרטי כרטיס האשראי ישירות לספק שלהן וזה מחייב את הלקוח הסופי. קרה לקרוב משפחה שקנה בחנות זאפ וגילה חיוב מ"רונלייט דיגיטל" (יבואנית אסוס וLG). בצירוף מקרים או שלא החל אחרי כחודש לגלות חיובים מוזרים שלא ביצע והכרטיס בוטל.

פורסם

ממש לא מתחייבת.

בדרך כלל המוצרים שהם באספקה מאוד מהירה הם כן במלאי. השאר (בהנחה והחנות הוגנת וזה לא פירסום שקרי) - ברגע שאתה מזמין בודקים מול הספק - ובמידה ואין מיידעים אותך.

בדרך כלל לפני שאני קונה בזאפ אני מרים טלפון לחנות - זה מונע הרבה פעמים מצב של הזמנת שווא - שאתה מחכה כמה ימים עד שמודיעים לך שאין ובנוסף ב-2 דק' שיחה אתה בד"כ קולט מי החנות שעומדת מולך - יצא לי לא פעם להחליט לא לרכוש בגלל חנויות שלא ניתן להשיגן/עונות בצורה מזלזלת

• תוכן חדש...