Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4461 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם :)

השאלה שלי האם אני צריך קבל למערכת?

נגמר לי המצבר כבר בגלל המערכת..

הציוד שלי:

Alpine MRX M50

soundstream tarantula 900.4

פורסם

אתה טוען שהמערכת שלך גמרה לך את המצבר, ובגלל זה אתה רוצה להוסיף עוד רכיב חשמלי?

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם
אתה טוען שהמערכת שלך גמרה לך את המצבר, ובגלל זה אתה רוצה להוסיף עוד רכיב חשמלי?

אני יודע שמייצב מתח הוא לא עוזר בעיקרון הוא צובר מתח לסאב של 0.01 שניות שזה לא עוזר..

אז כן יוכל לעזור לי ?

פורסם

חברי הפורום ישמחו אם תוכל לפרט קצת יותר.

1. האם המצבר נפרק בזמן שהמערכת הייתה דלוקה והמנוע כבוי ?

2. מתי לאחרונה החלפת את המצבר ?

3. האם האלטרנטור תקין ?

4. מהו הזרם הנקוב שהאלטרנטור מסוגל לספק ?

קבל לא יעזור לך עם פריקה של המצבר נקודה. סוף

איזה כייף לי :)

פורסם

אם אתה תטען קבל כזה - בוא נאמר 1 פאראד לשיא הקיבולת ואתה תנתק את המצבר ממערכת החשמל - כמה זמן לדעתך המערכת תנגן על כוח הקבל?

התשובה - סביר להניח שקצת פחות משניה!

הקבלים האלה לא נועדו לספק כוח מתמשך למערכת סטריאו - הם נועדו לשני תפקידים עיקריים:

1. לספק זרם יציב לצרכן אשר ספק הכוח שלו לא מיוצב.

2. לספק מקור זרם לצרכן עם דרישת שיא רגעית אותה מערכת החשמל לא מסוגלת לספק\לפרוק מהר מספיק ומדובר כאן על אלפיות עד גג מאיות שניה.

מעבר לזה מישהו צריך לטעון את הקבל הזה כל הזמן, כל הזמן! מי לדעתך עושה את זה? - נכון האלטרנטור והמצבר שגם ככה קרסו לך תחת העומס.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...