Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט קרוז 2011 1.6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

אנחנו זוג צעיר המחפש לקנות רכב משפחתי

נתקלתי בהרבה הצעות מפתות על שברולט קרוז 2011 1.6ליטר

רציתי לדעת מה דעתכם על הרכב שמעתי דעות לחיוב ולשלילה

האם באמת הרכב שותה דלק או שווה ערך לשאר המתחרות בקטגוריה

מזדה 3 קורולה וכדומה

תודה מראש לעונים

פורסם

הדגם 1.4 מחוץ לתקציב

השאלה העיקרית האם הקרוז 2011 נחשב לרכב אמין והאם צריכת הדלק זהה למתחרות כמו מזדה 3 או פורד פוקוס

פורסם

הקרוז 2011 כבר חף מהבעיות שאיפיינו את הדגם בשנים 2009/2010, וצריכת הדלק שלו דומה לפוקוס/מאזדה 3.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אומנם דגמי 2011 טובים יותר מקודמיהם אבל הם רחוקים מחהיות אמינים או חסכוניים בדלק.

אני מכיר צי של 4 רכבים מדגם זה. מדובר ברכבי ליסינג שעברו כ-110k ק״מ בממוצע.

לשלוש מתוך הארבע היתה תקלת גיר ( מחשב גיר) צריכת הדלק מזעזעת בגלל שהאוטו כבד ונהג ממהר ישיג סביב 7 ק״מ לליטר לעומת נהג חסכוני שישיג 9 ק״מ לליטר. בכל מקרה, זה הרבה לרכב עם שישה הילוכים.

אני ממליץ לחפש רכב אחר. רכבים כמו קיה פורטה ויונדאי t30 יעלו אותו דבר ויהיו הרבה יותר זריזים וחסכוניים.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

אני מסכים עם מרק פה מעליי, ממה שאני יודע הצריכת דלק היא בערך כמו של המאזדה אבל הרכב עצמו לא מאוד אמין ויש לך אלטרנטיבות אחרות הרבה יותר טובות, שיתנו לך מענה לצרכים שלך ובערך באותו מחיר. הפורטה למשל מאובזרת טוב ונוחה בשיוט על כביש בינעירוניים.

אבל הכי הכי טוב, לשמוע מבעל ניסיון שנהג על הקרוז. ככה תדע בוודאות.

פורסם
אני מסכים עם מרק פה מעליי, ממה שאני יודע הצריכת דלק היא בערך כמו של המאזדה אבל הרכב עצמו לא מאוד אמין ויש לך אלטרנטיבות אחרות הרבה יותר טובות, שיתנו לך מענה לצרכים שלך ובערך באותו מחיר. הפורטה למשל מאובזרת טוב ונוחה בשיוט על כביש בינעירוניים.

אבל הכי הכי טוב, לשמוע מבעל ניסיון שנהג על הקרוז. ככה תדע בוודאות.

אני הייתי ממליץ לחפש דגם עם מנוע 1800.

פורסם

אני עם קרוז 2013 בליסינג והיא עושה 1/8 ממוצע.

הקורולה חסכונית יותר.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

היה לי קרוז 2011 למשך כחודש וזה בהחלט אחד הרכבים הגרועים ביותר בהם יצא לי לנהוג מעולם.

כסא מאד לא נוח, פלסטיקה וגימור בסיסיים, יכולת דינמית שלא קיימת, מנוע רועש, צריכת דלק גבוהה.

בקיצור, שריד לתעשיית הרכב הקוראנית של שנות ה-90 (אם לא ה-80...).

פורסם

תלוי מה אתה מחפש אחי נכון שהרכב כבד אבל בתור אחד שיש לו 2009 כזאת עם מנוע 1.6!!!!!! תצרוכת דלק אמתית ושלא יספרו לך אנשים פה שטויות כי אני עם הרכב כבר שנה ומעל 5000 ק"מ בנסיעה משולבת ממוצע של 1-10.5 ולגבי אמינות יש לי רכב 78000 ק"מ מליסינג לשעבר ושום בעיה מלבד מנורת מספר שרופה רק קח בחשבון שרכב כזה זו התאבדות פינססית כי מבחינת מחיר ישחטו אותך שתנסה למכור אז תנסה כמה שיותר להוריד במחיר!!!! בהצלחה.

פורסם
אומנם דגמי 2011 טובים יותר מקודמיהם אבל הם רחוקים מחהיות אמינים או חסכוניים בדלק.

אני מכיר צי של 4 רכבים מדגם זה. מדובר ברכבי ליסינג שעברו כ-110k ק״מ בממוצע.

לשלוש מתוך הארבע היתה תקלת גיר ( מחשב גיר) צריכת הדלק מזעזעת בגלל שהאוטו כבד ונהג ממהר ישיג סביב 7 ק״מ לליטר לעומת נהג חסכוני שישיג 9 ק״מ לליטר. בכל מקרה, זה הרבה לרכב עם שישה הילוכים.

אני ממליץ לחפש רכב אחר. רכבים כמו קיה פורטה ויונדאי t30 יעלו אותו דבר ויהיו הרבה יותר זריזים וחסכוניים.

אני גם חושב על הפורטה ומתלבט בינו לבין היונדאי...הבנתי שלפורטה יש תא מטען גדול מאד ובשבילי זה יכול להיות משמעותי בבחירה הסופית. למה הכוונה כשאתה אומר זריזים על הרכבים הללו?

• תוכן חדש...