Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4456 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לעזורים,

בפיג'ו שנת 2000 שלי, 165,000 ק"מ, אוטומטית נדלקו נורות השלג וה-S.

הלכתי היום לבדיקה ועלו התוצאות הבאות, אשמח אם תוכלו להגיד לי האם אלו תקלות קריטיות, האם אפשר לנסוע איתם

והאם המחיר הוגן:

1. Oil pressure Intermit e signal fault tent fault

2. Sequences Permanent olenoid cal ent fault ve 1 output fault. open circuit.

(השגיאות הינן במקור ההדפס בהן התקלות רשומות)

המכונאי אמר הראשון מתייחס לחיישן EVM (שאני לא יודע מה זה), חיישן גיר בעיקרון וטיפול שלו זה 1,200 ש"ח כולל מע"מ ועבודה

(אך אינו מבטיח שהנורות יפסיקו להבהב אלא רק שתקלה הזו תתוקן, כלומר, שהמחשב לא יראה את קוד התקלה הזה).

לגבי התקלה השנייה, הוא אמר שזה דורש שיפוץ גיר אבל לא היה בטוח ולכן איפס את הסורק והתקלה הזו לא הופיעה יותר,

הוא אמר שאין צורך להתייחס לתקלה הזו כי ברכבים בשנה כזו זה ידוע שהגיר עושה בעיות והשיפוץ יקר מאוד.

מה אתם ממליצים לי לעשות? אני ככה קרוב לקחת אותו למגרש ולחפש משהו אחר כיוון שהפיג'ו לימונית מההתחלה ואני אוכל מרור

עליה, 1000 ש"ח פה, 1500 שם וכבר הוצאתי עליה יותר ממה שהיא שווה.

תודה רבה רבה לעוזרים.

פורסם

נשמע לי כמו מוסך שתאכל ממנו קש, לעולם לא אתקן במקום שעושים חצי עבודה, ואומרים ש"אין צורך להתייחס לתקלה הזו כי הרכב ישן".

אם אתה מאיזור המרכז יש כמה מוסכים שמתמחים ברכבך ונוכל להמליץ לך עליהם.

פורסם (נערך)

דיווחת כבר שהגיר מתפקד כרגיל ולכן לא הייתי ממהר לתקן. בהנחה שנעשה איפוס לתקלות והנורות לא מהבהבות לך כרגע, הייתי ממשיך לנסוע עם הרכב כרגיל כדי לוודא שהתקלות חוזרות.

מנהלים, יש כבר נושא של פותה"ש על התקלה הזו ולכן אני מציע לצרף את ההודעות כאן לנושא השני.

עריכה אחרונה על ידי mcaspi
פורסם

ביום יומיים האחרונים ישנה "נקישה" בעת העברת הילוך בגיר האוטומטי, כך גם בהורדת הילוך ולכן יש חשש לתקלה.

במוסך אכן איספו את התקלות מהמחשב והתקלה היחידה שנותרה היא של חיישן לחץ שמן גיר EVM, הנורות לא הפסיקה להבהב

אלא מהבהבות בכל נסיעה כאשר מעברים הילוך ל-D.

ןלא הבנתי מה ז"א "חצי עבודה" - הם עשו סריקה ממחושבת רק, היה עוד משהו שהם היו צריכים לעשות ולא עשו?

תודה.

פורסם

המכונאי אמר הראשון מתייחס לחיישן EVM (שאני לא יודע מה זה), חיישן גיר בעיקרון וטיפול שלו זה 1,200 ש"ח כולל מע"מ ועבודה

(אך אינו מבטיח שהנורות יפסיקו להבהב אלא רק שתקלה הזו תתוקן, כלומר, שהמחשב לא יראה את קוד התקלה הזה).

לגבי התקלה השנייה, הוא אמר שזה דורש שיפוץ גיר אבל לא היה בטוח ולכן איפס את הסורק והתקלה הזו לא הופיעה יותר,

הוא אמר שאין צורך להתייחס לתקלה הזו כי ברכבים בשנה כזו זה ידוע שהגיר עושה בעיות והשיפוץ יקר מאוד.

ראה מה שהדגשתי- עושה רושם שהמוסך אינו מתמצא ברכבי הקונצרן, לטובתך כדאי מאוד שמי שייגע ברכב יהיה בעל ניסיון ברכב זה.

לדעתי אתה יכול להיכנס לבעיה- במיוחד אחרי שהוא אמר שהוא לא מבטיח שהתקלה תתאפס שוב, ושהוא לא בטוח מה כדאי לעשות.

מקריאת התקלות שרשמת- עושה רושם שיש בעיה בשסתום לחץ שמן כלשהו+ סולונואיד מסוים בגיר (אני לא בטוח, רק מתרגום פשוט לעברית).

על פניו שתי התקלות הנ"ל מוכרות בתיבה זו (AL4), ומוסך שמתמחה ברכב לא אמור להתקשות במתן פיתרון ובנוסף- ולא פחות חשוב- אחריות לתיקון.

אם אתה מאיזור המרכז קיימים כמה מוסכים שמתמחים בפיג'ו- אורן שירותי רכב, אם הדרך, או גבע.

• ספונסר פורום
פורסם

נראה שהגיר נבדק בסורק לא מקורי ולכן הבדיקה יכולה להטעות.נורות מהבהבות מעידות על תקלה קיימת ואני מציע לך לא לדחות את הטיפול בתקלה.אתה מוזמן לבדיקה במוסך גבע בעזרת סורק מקורי ותקבל חוות דעת והצעת מחיר ללא עלות וללא התחייבות לתיקון .שבוע טוב

מוסך גבע -איבחון תקלות ע"י טכנאי מומחה פיג'ו-סיטרואן ללא תשלום

אתר הבית שלנו | פייסבוק | שרשור חוות דעת ב-CarsForum

• תוכן חדש...