Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4477 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.

ליפני קצת יותר משנה מכרתי את הרכב שלי, שהיה מותקנת בו מערכת מכל הלב. { המערכת פורקה כמובן}

בשנה האחרונה דחיתי את עיניין התקנת המערכת ברכב אחר שקניתי.

ברכב הקודם שלי היה שברולט לומינה, רכב ענק ללא בעיית מקום, הרכב הנוכחי שלי הוא ביואיק רנדוו.

שביחס לאמריקאיות אנחנו צפופים במקום.

חשבתי לשפצר את המערכת { המקורית} הקיימת ברכב בלי יותר מידיי להשתגע,

אני מחפש מגבר, קטן מימדים { שוב מחוסר מקום מוחלט, שגם את זה אני לא יודע עוד איפה אני מתקין.}

אבל שיביא איכות הגברה כמה שיותר טובה. הרמקולים הקדמיים המקורים יוחלפו למורל. { רמקולים שהיו מותקנים בלומינה}

גם כן האחוריים יוחלפו { למרות שמשום מה היעוד שלהם הם משמשות בתור סאב, שזה מוזר שחשבו על דבר כזה בחברה} בהמשך ועוד אין לי מושג לאיזה.

המערכת אני ישתדל שהיא תישאר מקורית, כי לא בא לי לכנס ולהתחיל לעשות התאמות, אחרית היתי עושה התקנה של מיני אייפד.

וזהו בכללי.

כל הרעיון הוא לקבל קצת יותר עוצמה בעזרת מגבר..

המלצות התקבלו בברכה. ואם מישהו מכיר את סוג הרכב הזה ויש לו רעיון איפה אפשר להתקין את המגבר.. זה יעזור מאוד.

תודה רבה והמשך שבוע טוב

פורסם

אם אתה רוצה להשאר עם מגברי קלאס AB אני באופן אוטומטי אמליץ לך לבחון את המוצרים של חברת massive audio - מגברים קטנים מאוד וחזקים מאוד, סבירים ביותר בתוצאה שלהם.

אבל הייתי ממליץ לך להתחיל לפזול לכוון של מגברי קלאס D פול ריינג' כמו סדרות הHDP של הרץ או הHCP של הרץ

הייתי ממליץ לך גם לבדוק את הסדרות החדשות של רוקפורד (מגברים פיציים בעלי הספק סביר ) נדמה לי שלסדרה קוראים PBX והם עובדים בשיטה מאוד ייחודית.

יש היום המון חברות אשר חולקות תכנון מגבר קלאס D כמו NVX, PPI וכו' וכו'

מגברי סאן דאון האחרונים בשוק הינם קלאס D והם בעלי חתימה פיסית קטנה גם כן.

הגיעה לאזני חדשה רועשת והיא יבואן חדש בארצנו לחברת ARC אודיו אך כרגע סדרת הXDI שלהם נבחנת לייבוא - במידה וכן, אמליץ בחום רב.

אבל לרכב כמו ביואיק רנדה-וו לא הייתי קורה רכב קטן עם מעט מקום - בוא לא נגזים.

מה אתה הולך להגביר?

מה ההספקים?

מה התקציב?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הרכב אומנם מרווח אבל קטן במקום מבחינת תוספות של מגברים וכאלה, לרכב הזה אין תא מטען, וגם מה שהיה לו ניתפס על ידי בלון גז,

אני לא מחפש ללכת ולהשתגע כמו ליפני 3-4 שנים שהרמתי מערכת בעשרות אלפי שקלים,

ההשקע שלי הולכת להיות מינימלית ביותר, קניית מגבר, וזהו,

פאת הרמקולים הקידמיים יוחלפו למורל, אולי בהמשך, גם אחריים,

אני בתקווה שיהיה אפשר לחבר את המגבר למערכת המקורית של הרכב.

וזהו:)

בכל מיקרה גם למגבר עוד לא מצאתי מקום

פורסם

ממליץ על hertz hcp/hdp, ובמידה ואתה רוצה לשמור על המערכת הקיימת תוכל לחבר אותה לכניסת ה HIGH LEVEL של המגבר או לחבר מנחת.

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

• תוכן חדש...