Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4485 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלשום בערב אני ועוד כמה חברים שמנו פעמינו צפונה. אנו משייטים לנו בסבבה על כביש החוף, קצת מקשקשים ביננו, קצת שומעים מוזיקה, אתם יודעים: עוד נסיעה רגילה.

באיזור מחלף זכרון יעקב אני יוצא לעקיפת טור מכוניות. בחשיכת הליל כולן נראות לי פחות או יותר אותו הדבר, אלא שלפתע גוש מסוים שנע בנתיב הימני באיטיות משך לי את העין. בהתחלה חשבתי שדמיינתי, אז חזרתי לימני והתחלתי גם להאט, כדי לאפשר לגוש הזה להתקרב אלי.

כשראיתי שהוא גם מאט, מצאתי מקום בטוח לעצור בו, המתנתי עד שהגוש הזה יעבור אותי וחזרתי לכביש, הפעם כשהטלפון כבר שלוף ומוכן לצלם.

ברור לי שאם הייתי מספר לכם מה זה, הסיכוי שהייתם מאמינים לי שואף לאפס. עזבו, אני בקושי האמנתי לעצמי שאני באמת רואה את הדבר הזה. מזל שיש הוכחה מצולמת:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

לא ממש הבנתי מה רואים, הם סתם נוסעים מאד צמוד או שאחד גורר את השני איכשהו ? כי לא הצלחתי להבחין בחבל, רק איזה בד מתנפנף מתא המטען.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

הרכב שמלפנים - שברולט קרוז - תקוע. זאת הסיבה שהוא נוסע בלי אורות ועם איתות מצוקה. חברו, ההוא עם המיצובישי סופר לנסר, נחלץ לעזרתו. כנראה שלא היה לו ביטוח גרירה וגם חבל לא היה בנמצא. מה עשה? זרק שמיכה על הפגוש האחורי וביקש מחברו לדחוף אותו.

וכך הפליגו להם שקע ותקע המוטוריים אל חוף המבטחים...

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני מצטער אבל פשוט אין לי תגובה הולמת אחרת

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

:o

אני מאמין שהוא משייט עם מנוע כבוי

רק לחשוב מה היה קורה ברגע שהוא היה צריך לבלום (למשל פקק פתאומי אחרי עיקול או רכב שנדחף לו לנתיב)

Instagram:

VWPolo6R

פורסם

WTF?!?!?!?:loco:

מילא הלנסר הייתה מושכת את השברולט, אבל לדחוף אותה...הם כנראה לא מודעים למושג קצה שלדה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

קטע חזק. טכנית זה אפשרי לגמרי - כביש ישר וריק בלילה, הנהג הדוחף צריך להיות מאד עדין מדוייק, ואם יש הגנה על הצבע אז לא יקרה שום נזק,

הטמבון הפלסטי סופג את המכות הקטנות האלה בלי בעיה וחוזר למצב המקורי שלו מיד.

יש הגה וברקסים, בלי תגבור, אבל אפשר לשלוט ברכב בקלות בכביש ישר ופנוי.

לא נראה לי סביר שלרכב חדש אין ביטוח גרירה (בטוח יש מקיף), סביר להניח שהוא רצה

לחסוך את ההמתנה לגרר ונסע ככה מרחק קצר יחסית. מפגרים אבל אופטימים :)

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

כשרואים דברים כאלה, מקווים ממש ממש חזק שהדארוויניזם יעשה את שלו. אבל ממש מקווים.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

לא הזוי בכלל. פעם הבאתי ככה טנדר סקודה מראשון לחולון (אמנם דרך "דרך הבטחון" ובשעה שוממת) כדי לחסוך גרר :)

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...