Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

נכנסתי לאתר של Newdrive, אתר שאם הדברים שמוצגים בו אכן נכונים היה צריך להשפיע מעט על שוק הרכב בארץ.

הם מציעים מימון מלא ללא צורך בהקדמה על רכישת רכב , החזרים חודשיים ברמה נמוכה ואפשרית כמעט לכל כיס.

לאחר 3 שנים , הם נותנים ללקוח את האפשרות לבצע טרייד אין או לפרוס את יתרת ההלוואה ל60 תשלומים נוחים או למכור את הרכב ולשלם את יתרת החוב.

מישהו יכול להאיר מעט את עיניי שכנראה מתקשות לאתר את התכסיס?

פורסם

שום דבר מיוחד, בסה"כ הלוואת "בלון".

עסקה כזאת ללא מקדמה היא בור כלכלי, מי שלא יכול להרשות לעצמו מקדמה שיפתח לוח "יד 2".

2004 C5 PK

CLIO 172 PH2 2003- SOLD

MEGANE RS 225 2008

פורסם

אני לא ממש בקיא בכל הווריאציות לעניין מימון וליסינג. אבל אני לא חושב שמדובר בהצעה חריגה ויש כבר כמה שנים אפשרויות כאלו.

כמובן שהריבית המאוד נמוכה בשנים האחרונות עוזרת במימון כזה (בחברת מימון, בבנק או אצל היבואן).

מה ה"תכסיס"? אני לא חושב שמדובר בתכסיס, אבל יש כמה דברים שכנראה פיספסת והם מאפשרים לחברות כאלו להרויח ביושר:

הריבית - מלוים לקונה את הכסף בריבית גבוהה מהריבית בה הם מגייסים אותו. כמו בנק.

מחיר הטרייד אין - הם מקלים עליך אבל לרוב מזכים אותך בפחות ממה שהיית מוכר.

מכירת רכב עצמאית ותשלום יתרת החוב - אף אחד לא מבטיח לך שזה יכסה את החוב.

המשך פריסת התשלום בעוד 60 תשלומים - מדובר במימון ויש לו עלויות.

מחירים אמיתיים - העסקאות הללו לרוב מוצעות מול מחיר מחירון נקוב של היבואן. מה שאומר שאתה לא מרויח מה שהיית מצליח להוציא מהיבואן (הנחה, מיגון, אבזור, טיפולים וכו'). יש יבואנים מהם לא ניתן להוציא הרבה (מאיר, לפחות בעניין הונדה) ויש כאלו שיש להם ימי מכירות וגמישות כללית (צ'מפיון ולאחרונה גם בדלק מוטורס, לפחות בעניין פורד). כמובן שהנחות "חבר" וכדומה לא עוזרות.

בימי מכירות בפורד הוצע לי רכב בהנחה שמשמעותה 12,500 ש"ח על פוקוס+מימון מלא ללא כל ריבית. נכון שזה חריג אבל יש כאלו אופציות. וגם יבואנים עם מדיניות יותר קשיחה לרוב יצ'פרו בהטבה ששוה 1000-2000 ש"ח.

לדעתי הרכיב הזה מאוד משמעותי ולכן ההצעות יותר אטרקטיביות לגבי רכבים עליהם קשה להשיג לבד הנחות או הטבות משמעותיות.

רישום הרכב - אני לא בקיא אבל בחלק מהמקרים הקונה הוא יד 2 ולעיתים היד הראשונה אינה פרטית. על אף חוסר המשמעות החומרי יש לזה משמעות כלכלית במכירת הרכב.

שורה תחתונה אין. כל מקרה לגופו וכל אדם עם השיקולים שלו. בגדול נותנים לך שירות ומקצרים לך הליכים. תעשה את השיקולים שלך האם זה שווה לך.

פורסם (נערך)

דבר נוסף. כיום יש אפשרות לרכוש רכבים רבים בהנחה מחברות הליסינג שזו חלופה זולה יותר לסוכנויות ויש לשקול גם אותה. הם כמובן גם מספקים אפשרויות מימון משלהם.

אני מצטרף גם למה שכתבו אחרים. אם זו חברה חדשה יש לוודא שאין כאן עוקץ.

החלפת רכב חדש כל 3 שנים היא עניין יקר מאוד בלי קשר למימון. רק מירידת הערך. ולכן צריך להזהר לא להתפתות לעסקה בלי לחשוב לעומק על השיקולים.

מי שממש מסוייג מרכב יד שניה יכול לחסוך הרבה כסף אם יקנה חדש כל 6 שנים. עדיין קיימים רוב היתרונות של החלפה כל 3 שנים והעלות פחותה בהרבה.

נכון שיותר יקר מלקנות יד שניה אבל הרבה פחות כאב ראש. וגם רק כל 6 שנים.

בשונה ממה שחשבתי פעם יש לא מעט אנשים שקונים רכבים חדשים מהסוכנות ומחזיקים בהם 8 ו 10 שנים.

עריכה אחרונה על ידי razi_pazi
  • תוכן חדש...